DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
Da je reč o Kanadi bila bih sigurna da je u pitanju Šogun![]()
Nije bre, to je moja tetovaža

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da je reč o Kanadi bila bih sigurna da je u pitanju Šogun![]()
Nije bre, to je moja tetovažatkacio:
Pto mažeš, ha? Na tvojoj piše - rođen u Srbiji, a srce mre za hrvatskom bajaderomtkacio:
Otkud znaš?![]()
Pta se ti utwpavaš?
Ništa ne wazumem šta pišeš kad ne umeš da kažeš W. Kapiwaš :???:tkacio: W kao vwlo dobwa bajadewa
Ne spamujte, prijaviću vas moderatorima, to je moderno ovih dana![]()
Ne spamujte, prijaviću vas moderatorima, to je moderno ovih dana![]()
nenene poredjenje sa fr je to da se nisu predali,sta su trbali da kazu,*** vise je muslimana pa dizemo ruke od nase kulture,ne oni se bore,tako i mi treba angazovati prave ljude lobirati na sve strane,pokazati malo zube i na firmama ovde,nece telenor pokloniti toliki novac,treba i tajne operacije raditi,nauciti od izreala,jer sve sto se desilo desilo se,ajmo na srbe oni su miran i kulturan narod nece se ljutiti,zamisli da je 17 marta ustalo 3 miliona srba i krenulo pesaka na kosovo,bez oruzija odjemo na most nba ibru i trazimo da nam vrate kosovo sta bi bilopod prisilom skupiti tri cetri miliona i svi pesaka na Kosovo,ljudi kako ne kapirate borimo se za svoje,govna su se nakotila dole i moramo se boriti za svoje
Дечко....
На западу нико не баца ни 1 Долар а не 5-6 милијарди Долара, посебно у ово време.
Да изместе фабрику?
Могу, слободно, али не могу тржиште, Дакле Србиај им је потребан као тржиште.
Што се измештања тиче, први који покуша добије судску забрану или ти "замрзавање имовине"
Мислим-.њихово је али је замрзнута и не могу ни да продају ни д изместе, машине им раде, све се продаје као и пре, само се новац слаже на рачуне који су замрзнути, и са којих могу да подигну паре чим им одмрзнемо имовину
А то се деси када промене политичке ставове.
Знаш и у УСА има неки дрка*ија попут Мишковића који ће зарад 2 милијарде долара рећи
"Нема проблема, него да ли желите да *ебете ћерку председника САД?"
Original postavio strawbbery_city![]()
nenene poredjenje sa fr je to da se nisu predali,sta su trbali da kazu,*** vise je muslimana pa dizemo ruke od nase kulture,ne oni se bore,tako i mi treba angazovati prave ljude lobirati na sve strane,pokazati malo zube i na firmama ovde,nece telenor pokloniti toliki novac,treba i tajne operacije raditi,nauciti od izreala,jer sve sto se desilo desilo se,ajmo na srbe oni su miran i kulturan narod nece se ljutiti,zamisli da je 17 marta ustalo 3 miliona srba i krenulo pesaka na kosovo,bez oruzija odjemo na most nba ibru i trazimo da nam vrate kosovo sta bi bilopod prisilom skupiti tri cetri miliona i svi pesaka na Kosovo,ljudi kako ne kapirate borimo se za svoje,govna su se nakotila dole i moramo se boriti za svoje
![]()
Hm...Ebote...Da li mi delimo istu realnost...Vreme i mesto...Sa ljudima koji ovako nešto mogu i da pomisle
samom sebi cestitas,e pedercino beogradska aj jos malo na pp saljite pretnje
Ko sme tebi da preti?tkacio:
Dobar si, kratko si ovde, a već si stekao slavu![]()
pa ti ili ovaj tvoj drug,imate 100 nika pa saljete pretnje,odjebi