- Poruka
- 1.136
A ti 20 sati meriš Dellboyu prisustvo?![]()
Ne vec jednostavno primecujem da covek prati pomno nekoliko foruma pa nas cak i izvestava o desavanjima na istim. Ali dobro nije ovo prvi put da tebi nesto nije jasno, sta ces jadan, nisi ti kriv.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti 20 sati meriš Dellboyu prisustvo?![]()
Ne vec jednostavno primecujem da covek prati pomno nekoliko foruma pa nas cak i izvestava o desavanjima na istim. Ali dobro nije ovo prvi put da tebi nesto nije jasno, sta ces jadan, nisi ti kriv.

Vidim ja i šta ti pišeš tamo, ne vole te baš nešto bivši drugari![]()

slazem se da na svim stranama ima budala ali bas ovakve bolide nisam video nigde![]()

Kako kažu „Ilegalni poslastičari“

Rekoh već neki dan tvom guverneru, al da kažem i tebi:Ne kazu oni vec tako pise i na samom blogu:
Zbog reakcija nadleznih institucija, administratori su zaustavili ovaj blog
http://be92.mojblog.rs/
A sve potvrdjuje i nagojeni Veran.
Tako ti je to, uskocis da zastitis Registricu, pa onda sam ispadnes jos gluplji.![]()

Još samo jednom... i nećeš nikad više, veruj mi na reč..

Meni forum koči, javiti svima
Meni to isto cveta da sa ovog foruma izletim! Super-redaktor brise sve sto saljem! Neka cudna demokratija ovde vlada!
ovo nisu biseri niti patriotske ili inteligentnog Srbina reci,ovo je prostakluk,verovatno ljudi bez obrazovanja!ljudi zbog kakvih je i drzava propala;pravi Srbin ce biti ponosan,castan i nece obmanjivati sebe;ako zelite nesto da napisiti bolje napisite nesto pametno da i neki uceni Srbi glasaju;pitam se samo koliko im je godina!

NVeternik
Желим да знате да протест у Ветернику и даље траје. Пауза је била само у мом јављању.
Прекјуче нам се десила једна необична околност.
Док смо ми стајали са нашим транспарентима и сликама Србских Хероја, иза нас су у један локал пристизали евро Томини напредњаци на прославу своје нове славе. Међу њима најмање је било Ветерничана.
Помислили смо да ће нам се придружити или нас бар поздравити, међутим када су видели слике Србских Хероја Караџића, Младића а нарочито Шешеља кога смо посебно истакли према њима, они су оборили поглед и журним корацима отишли у локал где су славили.
Занимљив је њихов избор локала, који је познат по томе што се ту најчешће одржавају даће и парастоси.
Разочарани чињеницом да нам се нико од њих није бар на кратко придружио у нашем протесту и нашој молитви за спас Србије и Србских Хероја, неко из наше дружине, конкретно председник верних србских радикала Ветерника који свакодневно стоји са нама узвикнуо је “ИЗДАЛИ СТЕ ПРЕДСЕДНИКА, ИЗДАЛИ СТЕ СРБИЈУ!”
Нису се освртали, обореног погледа наставили су свој пут...
![]()
![]()

pacijent - kolega vojvoda, načitan
ВОЈВОДА ОД КРАЈИНЕ
Ја сам присталица идеје и концепта Велике Србије првенствено због тога што ме је др Војислав Шешељ, као обновитељ и модернизатор идеологије српског национализма, научним методама, на више хиљада страна убедио у њену исправност.

Evo jos jednog dokaza da je krstarica anti-srpski forum.
http://www.stormfront.org/forum/showpost.php?p=6020465&postcount=1