Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pacijent - budan 24 časa:mrgreen:

vemavuk
Гледам и дође ми да приђем и лупим шамарчину грађанима који хрле да узму бесплантну новину ''24 часа''.

То је тај грађанин без индентитета, без имало поноса, без трунке свог ЈА, без способности да схвати подмуклост глобализма и каишарства, диктатора и диктатуре у Србији!
Диктатура и Солана!

Када наиђете на хрпу тих новина, попишајте се по њој и једноставно игноришите то ђубре!
Игноришите га три дана и престаће да излази а вама ће бити много лепше!
:rotf:

taj pacijent ume lepo i da se javi kada odlazi :eek:

Re: Маја Гојковић уз Коштуницу

vemavuk 23.10.2008. 4:11

Ајде бре не једи говна више.
Пошто не разумеш оно што пишу форумаши, онда нађи неког другог да тупиш k****!
Довиђења1

:
Ja ih gledam i ovde u Nemackoj. Ahhh da vidis tek te slatke kretenske face! Sva ta sirovina, u celom svetu su po istoj jednostavnoj mustri strikani! Imaju manje pameti od ona dva slatka majmuna, koje ce Rusi uskoro slati na Mars! Ahhh... koliko sam ovde na ovom forumu kandidata vec izabrala, koje bi umesto ta dva jadna majmunceta poslala na Mars! :think:

Hoce li ovo pismo biti objavljeno ili i to nece? Super-redaktor voli da brise! Ovde duva cudan vetric!

:klap: monkeys going to Mars!

Браћо и сестре, данас су се српске трубе огласиле у Ветернику, обележавајући три месеца вечне ватре отпора диктатору и режиму Бориса Тадића. Дошао је данас пристојан број људи, а имали смо и послужење и пиће за добродошлицу. Захвални смо што су се људи организовали, почастили нас и све је прошло у најбољем реду.
Све похвале за те Србе, који су ту свакодневно већ пуна ТРИ месеца. Погледајте слике, ту је група, одабрана. Једино за њих у целом Новом Саду, могу рећи да су Срби, са великим срцем.

P1010040v-1.jpg

Кола трубе исту мисао са плаката:mrgreen::hahaha:
P1010061v-1.jpg

P1010066v-1.jpg

:super::rotf:

http://forum.srpskinacionalisti.com/memberlist.php?mode=viewprofile&u=3249

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back