adrenochrome junkie
Ističe se
- Poruka
- 2.259
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da nisi i ti dosao da nas razbucas?
![]()
Evo jos jednog dokaza da je krstarica anti-srpski forum.
http://www.stormfront.org/forum/showpost.php?p=6020465&postcount=1
pacijent - budan 24 časa
vemavuk
Гледам и дође ми да приђем и лупим шамарчину грађанима који хрле да узму бесплантну новину ''24 часа''.
То је тај грађанин без индентитета, без имало поноса, без трунке свог ЈА, без способности да схвати подмуклост глобализма и каишарства, диктатора и диктатуре у Србији!
Диктатура и Солана!
Када наиђете на хрпу тих новина, попишајте се по њој и једноставно игноришите то ђубре!
Игноришите га три дана и престаће да излази а вама ће бити много лепше!
![]()
taj pacijent ume lepo i da se javi kada odlazi
Re: Маја Гојковић уз Коштуницу
vemavuk 23.10.2008. 4:11
Ајде бре не једи говна више.
Пошто не разумеш оно што пишу форумаши, онда нађи неког другог да тупиш k****!
Довиђења1
U jb.t pa sve demokrate sa Krstarice su učlanjeni na tom forumu![]()
U jb.t pa sve demokrate sa Krstarice su učlanjeni na tom forumu![]()
Ja nisam član, samo virim i cinkarim. Tako mi je kućno vaspitanje![]()
Ja ih gledam i ovde u Nemackoj. Ahhh da vidis tek te slatke kretenske face! Sva ta sirovina, u celom svetu su po istoj jednostavnoj mustri strikani! Imaju manje pameti od ona dva slatka majmuna, koje ce Rusi uskoro slati na Mars! Ahhh... koliko sam ovde na ovom forumu kandidata vec izabrala, koje bi umesto ta dva jadna majmunceta poslala na Mars!
Hoce li ovo pismo biti objavljeno ili i to nece? Super-redaktor voli da brise! Ovde duva cudan vetric!
U boga ti, nisam znao da je Veternik postao leglo psihiatrije. Nije bilo tako psihiatrijski uzbudljivo kad sam ja bio tamo.
Sta je sa Futogom?
pacijent - 3 prevoza do centra
igorutin 1.11.2008. 15:31 Ja iz mog sela moram vec sada da krenem na protest.
Vidimo se na Trgu u 17!
Admistwacija bi mowala da weaguje na ove neprekidne pwovokacije od Wedžistwetkacio: Ponovo piše zvezdice na latinici a ja čitam samo iste na ćiwici
![]()
![]()