Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol::lol: Onaj moj ljubimac s bratom, DOS-manlijskim đubretom mi je i dalje na prvom mestu, ali ovaj ga ugrožava.

Jes' vala, ovaj je žestok!
Pravi forumaški junak:mrgreen:

__Сербон__ Треба им клети све по списку!
Нема клетве довољно јаке да ме умири!

Људи није стварно компликовано, организујте се касно вечерас у групице од двоје или троје, понесите камење, молотовљеве, шта год стигнете и растурите неке симболичне мете у вашем граду.
:rotf:

jeste videli ovu sličicu - avatar:

Кога бисте волели да видите у СРС?

Firewall
С обзиром да је настао један велики вакуум у СРС, партију треба освежити новим лицима.
Ја бих волео да видим Косту Чавошког, који је одличан говорник, изванредан интелектуалац. Волео бих да видим и Александру Јанковић, садашњег посланика НС. Ти људи су се показали као доказани родољуби и националисти. Волео бих да видим и људе из Образа и Двери. СРС би по мени требало да позове све личности које су се доказали као прави националисти. Штета што Драгош Калајић није жив.

Протомајстор
Слажем се: Коста, Јанковићка, Вацић и Обрадовићи.
Додајем: Момо Капор, Момчило Селић, Данко Поповић, Ивана Жигон, Јелена Јанковић, Исидора и Димитрије Бјелица, Спасоје Влајић, Јован Деретић

Протомајстор Заборавих поред Александре и Јелене, видео бих и тату Марка Јанковића.

:super:

..al' spasoje vlajic bi spas'o srbiju svetlosnom formulom..:rtfm:

Re: Црна Гора-признање КиМ

Порука ЈАРОМИР 9.10.2008. 21:54
Мајку вам ј**** подукљањену, горили у паклу, Његоше не окрећи се у гробу због овог, нису вриједне, ***** расрбљене, дабогда им се албанска застава вијорила у центру Подгорице. Некад српска Спарта, а сад..... Побит гамад :ar15: :ar15: :ar15: :ar15: :2gun: :2gun

:hahaha::hahaha:

Re: Црна Гора-признање КиМ

Порука ЈАРОМИР 9.10.2008. 21:54
Мајку вам ј**** подукљањену, горили у паклу, Његоше не окрећи се у гробу због овог, нису вриједне, ***** расрбљене, дабогда им се албанска застава вијорила у центру Подгорице. Некад српска Спарта, а сад..... Побит гамад :ar15: :ar15: :ar15: :ar15: :2gun: :2gun

:hahaha::hahaha:
Ovaj je jedan od jačih + kune k'o pravi:super:

pacijent - ložač:mrgreen:

__Сербон__
Дигните се сад на ноге, Срби из Црне горе, доста сте ћутали!!

Не дигнете ли се сада, Српство вам никада неће опростити!!

Ако се не дигнете, ја подржавам најоштрије санкције и Србије и РС према ЦГ, и уопште ме не занима ако то шкоди и Србима тамо.

У Србији се бар одржавају протести, пале амбасаде, руше мекдоналдси и канцеларије ЛДПа.

Brat bratski... :hahaha:
Poruci mu ako se ne dignu vijagra je lijek... :hahaha:

pacijent - ložač:mrgreen:

__Сербон__
Дигните се сад на ноге, Срби из Црне горе, доста сте ћутали!!

Не дигнете ли се сада, Српство вам никада неће опростити!!

Ако се не дигнете, ја подржавам најоштрије санкције и Србије и РС према ЦГ, и уопште ме не занима ако то шкоди и Србима тамо.

У Србији се бар одржавају протести, пале амбасаде, руше мекдоналдси и канцеларије ЛДПа.

:dash::dash:

pacijent - Kafka :mrgreen:

Re: Maja Gojkovic ne prelazi u Tomiste

vemavuk

Она је одрадила посао када је требало. Одузела је гласове СРС у Војводини и омогућила победу жутих петоколонаша.
неда бре диктатор да се спајају маја и Тома Шоља таман да они хоће по сто пута. Ви бре не схватате да је Тома Шоља потпуно у рукама диктатуре и да је сада најпослушнији војник њен.
Mаја чак има и дужи стаж војника диктатуре.
Да ли ви схватате процесе који се одвијају у Србији?

Veternik - čuvari vatre:lol:

222jl6.jpg

Проклета си Европска Унијо - змијо отровнице!

Ево и киша је почела да лије, Србија плаче, а Шешељ је далеко.
Како је јадно бити Србин ..:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

ili prevod posta na engleski

You cursed the European Union - viper!

Here and rain started pouring, Serbia place, and bin Laden is far.
How miserably to be a Serb.

zamisli ti dokonog sveta, svaki dan oni se pojavljuju, šire te papirčine, plakate...i to je posao bez ikakvog rezultata....valjda je vrhunac da ti objave fotku na nacionalistima, pa posle Troter istu prebaci na krstu..ja ne vidim uzvišenijeg cilja:dash:

mlada dama , desno na slici je Miladinka Sopalovic, inace abortirani pokusaj da bude mlada zvezda "grand parade "..........ovo je izgleda, ingeniozni pokusaj da se ipak pojavi u javnosti.......kad vec ne zna da peva, zna da drzi ......:hahaha:

U Hrvatskoj ste takve likove ograničili na 5%.Ovde nažalost,postoji još jedan dodatan problem.To su tzv.''preletači''...Radikali se polako raspadaju i uskoro će biti definitivno sahranjeni kao stranka...Ali,šta će se raditi sa silnim ''osvešćenim'' koji su već ovih dana pohrlili u sedišta stranaka ''demokratskog bloka''...A da se one još nisu oporavile od sličnih talasa 90-ih,iz redova ''komunista'',i 2000.-e iz redova,''SPS''-a...Srbija i njen ''demokratski blok'' je ogrezao u komunizam i nepotizam.

U Hrvatskoj ste takve likove ograničili na 5%.Ovde nažalost,postoji još jedan dodatan problem.To su tzv.''preletači''...Radikali se polako raspadaju i uskoro će biti definitivno sahranjeni kao stranka...Ali,šta će se raditi sa silnim ''osvešćenim'' koji su već ovih dana pohrlili u sedišta stranaka ''demokratskog bloka''...A da se one još nisu oporavile od sličnih talasa 90-ih,iz redova ''komunista'',i 2000.-e iz redova,''SPS''-a...Srbija i njen ''demokratski blok'' je ogrezao u komunizam i nepotizam.

mi smo takove likove rascepali na 10ak stranaka:idea::super: ..pa jedva dvije na izborima prođu cenzus:ok:
da su svi zajedno imali bi nekih 15ak posto...:evil:

HDSSB (Glavaševa stranka) 3 poslanika (5%...al su u Slavoniji dobili veći postotak pa zato 3 poslanička mesta)
HSP (Đapić) 1 poslanik (5%)
PZH (Rojs, Pašalić) (1%)
HB (Tuđman mlađi) (manje od 1%)
HČSP (Miljak) (manje od 1 %)
HSP 1861 (Paraga) (manje od 1 %)
UDH.... (1-2%)
....

eto ideje šta treba u Srbiji da se uradi:mrgreen:
rascepajte SRS na desetak stranaka i rešili ste problem ultrapatriJotiuzma :idea::idea::idea:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back