john doe
Veoma poznat
- Poruka
- 14.018
pacijent - veternički lav - ili jesi, ili nisi
![]()
Hahaha, sad sam i ja hteo da ga stavim. ***, dokonoga sveta....
Baš je lepo kad se horde patriJota lepo organizuju pa masovno protestvuju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pacijent - veternički lav - ili jesi, ili nisi
![]()
.Re: ПРОТЕСТ НА ТРГУ РЕПУБЛИКЕ У 17 САТИ
Србин-православац 5.10.2008. 10:28
Што се музике тиче само да кажем да се се српска музика гаси и да се хапсе људи који слишају ту музику.Овај трг треба да престави слободну Србију и треба пуштати музику коју нам држава забрањује да се пушта.Један човек је ухапшен и осуђен на 15 дана само зато што је у једној кафани певао националне песме Зато предлажем да се форсрају само патриоске песме како би овај протест заиста имао епитет СЛОБОДЕ.....Та музика се више нигде не сме пуштати што показује да је Србија заиста окупирана....Ови протести такоће треба да покушају да пробуде националну свест код Срба а то се може само са Српском музиком.Било где да одем не смем да слушам ти музику па зар да ми и на протесту забаране,ту не мислим на организаторе већ на државу
Пошто ја због разних разлога не слушам овај турско фолк јер га не сматрам за нашом музиком нисам знао да је Стоја певала овом зликовцу
Pozdrav.To je moj fah samo pitaj
Само да најавим да ће Баја гостовату 10 у Борчи.Требало био да одемо...
Upitaću JAVNO.........moderatore ...normalno a sastoji se u sledećem........Nije ni čudo niti me čudi da diskutanti u startu već poostarele teme-mislim po izlizanosti *argumenata*, spamovanja, privatnih *uvlačenja*, podgrejavanja ličnih sujeta kroz partijsku naredbodavnost i td i tsl -brkaju i mešaju tj na istom misaonom a i sadržajnom koktekstu drže NACIONALISTIČKI u jednakosti sa NACIONALNIM....................pa ako učesnici *brkaju* bar moderatori treba da imaju spoznaju o različitosti navedena dva pojma...a ako NE...........normalno lična a i malo šira EDUKACIJA...................mislim bez ljutiš......................ali terati *glupost do krajnih granica* dobit će te istu ali van kontrole što već i jeste pa čak i u punom *sjaju* ne znanja *grejača*...ili mentora iste..............mislim TEME....................![]()
Pa onda hajde i Ti kad već *oni* mislim modovi..neće ili ne znaju, objasni istovetnost ili razliku pojma NACIONALNI i NACIONALISTIČKI....a što se tiče onog drugog foruma, pa navrati, tamo ćeš smislene odgovore dobijati ali i diskusija ti mora smislena biti....................KAD SE NE ZNA ONDA SE ĆUTI ili se pitaju knjige...................![]()
Pa onda hajde i Ti kad već *oni* mislim modovi..neće ili ne znaju, objasni istovetnost ili razliku pojma NACIONALNI i NACIONALISTIČKI....a što se tiče onog drugog foruma, pa navrati, tamo ćeš smislene odgovore dobijati ali i diskusija ti mora smislena biti....................KAD SE NE ZNA ONDA SE ĆUTI ili se pitaju knjige...................![]()
pacijent - odričem se brata
DjordjeB 30.7.2008. 10:05
Пре пола сата сам позвао свог брата и "све по списку", ***** једно ДОСманлијско
Kada se kod bilo kog u *ogledalu* izrečenog, pojavi odraz *znanja* u liku ne znanja..................što nije ništa loše već inicira tamo gde može ili kod koga može, da ne znanjem ne vređa samoga sebe vređanjem drugog u pokušaju,na pitanje ne odgovara pitanjem već iskoristi razne enciklopedije,Vujakliju,Kljajića i sijaset knjiga ....................i td i tsl...............dok se SLAŽEM sa konstatacijom da svaki *deklarisani* nacionalista ne mora da znači da je to i da u svom fundamentu nacionalizma poseduje RODOLJUBLJE,SVETOSAVLJE i PRAVOSLAVLJE, uz sveobuhvatno poštovanje vrednosti u svim oblastima drugih naroda.........govorim o SRPSKOM NACIONALIZMU......... pozdrav
PS
U postovima koja sadrže pitanja i odgovore ne treba nepismeno bez mere ukusa ili ukusa mere prikazivati svoju od nekog ili nekih -PROGRAMIRANOST-a na sopstvene vijuge zaboraviti...misaono *raditi* samo zbog odraditi.........nema misaonu osmišljenost ili umnost...................ma i ovo je puno..boli glava......ništa lično......mala elaboracija ako to jeste, ako nije....idemo dalje.
pacijent - slikovit-bajkovit
кад погледам ко ће се у патрљку од СРС супротставити Аци и Томи на изборима, кад видим на терену екипу у саставу
- Тодоровић "нисам читао ништа од Николаја Велимировића",
- Џи-Пи-Ел "нисам му ја мама",
- Елена "орал плежррр",
- Немања "живим на релацији Врање-Стари град јер сте ми ви то платили",
онда ми није тешко да замислим да ће се Ацина предвиђања о успеху СНС и остварити
![]()
pacijent - slikovit-bajkovit
кад погледам ко ће се у патрљку од СРС супротставити Аци и Томи на изборима, кад видим на терену екипу у саставу
- Тодоровић "нисам читао ништа од Николаја Велимировића",
- Џи-Пи-Ел "нисам му ја мама",
- Елена "орал плежррр",
- Немања "живим на релацији Врање-Стари град јер сте ми ви то платили",
онда ми није тешко да замислим да ће се Ацина предвиђања о успеху СНС и остварити
![]()
pacijent - o bivšima sve najbolje
Mlatko
Прави правцати дегенерисани камелеон који се облизује. ()
Ова подршка на фашистичким телевизијама растурачима Србије може да прође само код ретардираног народа. Националисто хрватски или црногорски и добро је што сте отишли. Вучић каже "Народ иде за људима"...мисли смрад да је народ стадо избезумљених оваца које сваки сатански јарац може да повуче у понор. Ако срби још једном наседну на још једног "Великог вођу-тадићевог мутанта", који зарад крвавог новца, пљувања Русије и увлачења у анални отвор Европске уније, ради све на разбијању српске нације