Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pacijent - veternički lav - ili jesi, ili nisi:mrgreen:

lavnt4.jpg

Hahaha, sad sam i ja hteo da ga stavim. ***, dokonoga sveta....

Baš je lepo kad se horde patriJota lepo organizuju pa masovno protestvuju :rotf:

kisavi5.jpg

To nije običan protest, to prerasta u sabor zabranjene muzike!

Re: ПРОТЕСТ НА ТРГУ РЕПУБЛИКЕ У 17 САТИ
Србин-православац 5.10.2008. 10:28

Што се музике тиче само да кажем да се се српска музика гаси и да се хапсе људи који слишају ту музику.Овај трг треба да престави слободну Србију и треба пуштати музику коју нам држава забрањује да се пушта.Један човек је ухапшен и осуђен на 15 дана само зато што је у једној кафани певао националне песме Зато предлажем да се форсрају само патриоске песме како би овај протест заиста имао епитет СЛОБОДЕ.....Та музика се више нигде не сме пуштати што показује да је Србија заиста окупирана....Ови протести такоће треба да покушају да пробуде националну свест код Срба а то се може само са Српском музиком.Било где да одем не смем да слушам ти музику па зар да ми и на протесту забаране,ту не мислим на организаторе већ на државу

Пошто ја због разних разлога не слушам овај турско фолк јер га не сматрам за нашом музиком нисам знао да је Стоја певала овом зликовцу

Pozdrav.To je moj fah samo pitaj

Само да најавим да ће Баја гостовату 10 у Борчи.Требало био да одемо...
.

Upitaću JAVNO.........moderatore ...normalno a sastoji se u sledećem........Nije ni čudo niti me čudi da diskutanti u startu već poostarele teme-mislim po izlizanosti *argumenata*, spamovanja, privatnih *uvlačenja*, podgrejavanja ličnih sujeta kroz partijsku naredbodavnost i td i tsl -brkaju i mešaju tj na istom misaonom a i sadržajnom koktekstu drže NACIONALISTIČKI u jednakosti sa NACIONALNIM....................pa ako učesnici *brkaju* bar moderatori treba da imaju spoznaju o različitosti navedena dva pojma...a ako NE...........normalno lična a i malo šira EDUKACIJA...................mislim bez ljutiš......................ali terati *glupost do krajnih granica* dobit će te istu ali van kontrole što već i jeste pa čak i u punom *sjaju* ne znanja *grejača*...ili mentora iste..............mislim TEME....................:thumbdown:

Upitaću JAVNO.........moderatore ...normalno a sastoji se u sledećem........Nije ni čudo niti me čudi da diskutanti u startu već poostarele teme-mislim po izlizanosti *argumenata*, spamovanja, privatnih *uvlačenja*, podgrejavanja ličnih sujeta kroz partijsku naredbodavnost i td i tsl -brkaju i mešaju tj na istom misaonom a i sadržajnom koktekstu drže NACIONALISTIČKI u jednakosti sa NACIONALNIM....................pa ako učesnici *brkaju* bar moderatori treba da imaju spoznaju o različitosti navedena dva pojma...a ako NE...........normalno lična a i malo šira EDUKACIJA...................mislim bez ljutiš......................ali terati *glupost do krajnih granica* dobit će te istu ali van kontrole što već i jeste pa čak i u punom *sjaju* ne znanja *grejača*...ili mentora iste..............mislim TEME....................:thumbdown:

Verujem da ovako javno nisi upitao i moderatore na "onom" drugom forumuz (nacionalističkom).........kako sebe zovu...............:bye:

Pa onda hajde i Ti kad već *oni* mislim modovi..neće ili ne znaju, objasni istovetnost ili razliku pojma NACIONALNI i NACIONALISTIČKI....a što se tiče onog drugog foruma, pa navrati, tamo ćeš smislene odgovore dobijati ali i diskusija ti mora smislena biti....................KAD SE NE ZNA ONDA SE ĆUTI ili se pitaju knjige...................:think:

Pa onda hajde i Ti kad već *oni* mislim modovi..neće ili ne znaju, objasni istovetnost ili razliku pojma NACIONALNI i NACIONALISTIČKI....a što se tiče onog drugog foruma, pa navrati, tamo ćeš smislene odgovore dobijati ali i diskusija ti mora smislena biti....................KAD SE NE ZNA ONDA SE ĆUTI ili se pitaju knjige...................:think:

Vi tamo na tom forumu imate svoju definiciju nacionalnog i nacionalističkog pa idi tamo da se prepucavate.........Nemoj ovde da nam truješ forum................Koliko su smisleni odgovori vidi se na ovoj temi:ok:

Ah, da bio sam logovan na tom forumu i na temi o novom gradonačelniku BG-a sam napisao SAMO 1 post u kome sam doslovce čestitao svima novog gradonačelnika i odmah su me trajno banovali...........:hahaha:

Idi tamo sa svojim ostalim opančerosima pa raspravljajte o nebulozama i trujte jedni druge do besvesti svojih mozgova......:rotf::rotf::rotf::rotf:

Ovde uopšte nije stvar o pojnu nacionalni ili nacionalistički već u NEMERLJIVOJ gluposti onih koji sebe smatraju nacionalistima ili šta god TO već bilo:mrgreen:
I s obzirom da njihova glupost nema granica izuzetno je zabavno:super:

pacijent - odričem se brata:mrgreen:

DjordjeB 30.7.2008. 10:05

Пре пола сата сам позвао свог брата и "све по списку", ***** једно ДОСманлијско

@ opanak

Možeš li na gornjem primeru da nam objasniš razliku pojmova NACIONALNI I NACIONALISTIČKI? Molim smislen odgovor.

Kada se kod bilo kog u *ogledalu* izrečenog, pojavi odraz *znanja* u liku ne znanja..................što nije ništa loše već inicira tamo gde može ili kod koga može, da ne znanjem ne vređa samoga sebe vređanjem drugog u pokušaju,na pitanje ne odgovara pitanjem već iskoristi razne enciklopedije,Vujakliju,Kljajića i sijaset knjiga ....................i td i tsl...............dok se SLAŽEM sa konstatacijom da svaki *deklarisani* nacionalista ne mora da znači da je to i da u svom fundamentu nacionalizma poseduje RODOLJUBLJE,SVETOSAVLJE i PRAVOSLAVLJE, uz sveobuhvatno poštovanje vrednosti u svim oblastima drugih naroda.........govorim o SRPSKOM NACIONALIZMU......... pozdrav:)

PS
U postovima koja sadrže pitanja i odgovore ne treba nepismeno bez mere ukusa ili ukusa mere prikazivati svoju od nekog ili nekih -PROGRAMIRANOST-a na sopstvene vijuge zaboraviti...misaono *raditi* samo zbog odraditi.........nema misaonu osmišljenost ili umnost...................ma i ovo je puno..boli glava......ništa lično......mala elaboracija ako to jeste, ako nije....idemo dalje.

Kada se kod bilo kog u *ogledalu* izrečenog, pojavi odraz *znanja* u liku ne znanja..................što nije ništa loše već inicira tamo gde može ili kod koga može, da ne znanjem ne vređa samoga sebe vređanjem drugog u pokušaju,na pitanje ne odgovara pitanjem već iskoristi razne enciklopedije,Vujakliju,Kljajića i sijaset knjiga ....................i td i tsl...............dok se SLAŽEM sa konstatacijom da svaki *deklarisani* nacionalista ne mora da znači da je to i da u svom fundamentu nacionalizma poseduje RODOLJUBLJE,SVETOSAVLJE i PRAVOSLAVLJE, uz sveobuhvatno poštovanje vrednosti u svim oblastima drugih naroda.........govorim o SRPSKOM NACIONALIZMU......... pozdrav:)

PS
U postovima koja sadrže pitanja i odgovore ne treba nepismeno bez mere ukusa ili ukusa mere prikazivati svoju od nekog ili nekih -PROGRAMIRANOST-a na sopstvene vijuge zaboraviti...misaono *raditi* samo zbog odraditi.........nema misaonu osmišljenost ili umnost...................ma i ovo je puno..boli glava......ništa lično......mala elaboracija ako to jeste, ako nije....idemo dalje.

Ne filozofiraj keve ti......................

pacijent - Gordana Pop Karić, lično:mrgreen:

Коста

Аца Вучић се усрао поодавно. Кад се оно крио пе-шес` дана, избегавајући да се изјасни.
А у ствари чекао повод да оде међу Јајаре Шумадинске (подврста: Балавандер Вулгарис). И онда се страшно наљутио што га нису молили на коленима да остане...

Балавац, бре. Вечити балавац.

:super:

pacijent - o bivšima sve najbolje:mrgreen:

Mlatko
Прави правцати дегенерисани камелеон који се облизује. (:rotf:)
Ова подршка на фашистичким телевизијама растурачима Србије може да прође само код ретардираног народа. Националисто хрватски или црногорски и добро је што сте отишли. Вучић каже "Народ иде за људима"...мисли смрад да је народ стадо избезумљених оваца које сваки сатански јарац може да повуче у понор. Ако срби још једном наседну на још једног "Великог вођу-тадићевог мутанта", који зарад крвавог новца, пљувања Русије и увлачења у анални отвор Европске уније, ради све на разбијању српске нације

pacijent - slikovit-bajkovit:mrgreen:

кад погледам ко ће се у патрљку од СРС супротставити Аци и Томи на изборима, кад видим на терену екипу у саставу

- Тодоровић "нисам читао ништа од Николаја Велимировића",
- Џи-Пи-Ел "нисам му ја мама",
- Елена "орал плежррр",
- Немања "живим на релацији Врање-Стари град јер сте ми ви то платили",

онда ми није тешко да замислим да ће се Ацина предвиђања о успеху СНС и остварити
:rotf:

кад погледам ко ће се у патрљку од СРС супротставити Аци и Томи на изборима, кад видим на терену екипу у саставу

- Елена "орал плежррр",

онда ми није тешко да замислим да ће се Ацина предвиђања о успеху СНС и остварити

:ok:.........:mrgreen:

- Елена "орал плежррр",

:rotf::rotf: Urnebes :hahaha::hahaha:

pacijent - o bivšima sve najbolje:mrgreen:

Mlatko
Прави правцати дегенерисани камелеон који се облизује. (:rotf:)
Ова подршка на фашистичким телевизијама растурачима Србије може да прође само код ретардираног народа. Националисто хрватски или црногорски и добро је што сте отишли. Вучић каже "Народ иде за људима"...мисли смрад да је народ стадо избезумљених оваца које сваки сатански јарац може да повуче у понор. Ако срби још једном наседну на још једног "Великог вођу-тадићевог мутанта", који зарад крвавог новца, пљувања Русије и увлачења у анални отвор Европске уније, ради све на разбијању српске нације

Kako su maštoviti kad časte jedni druge.Gde izvlače te izraze i teorije.

Moj omiljeni junak i lik iz ove price je u teskoj dilemi,sta i kuda ce Srbija....i dalje Gost Zahumlja :

Ово саде све звући мало геостратегично...........

Кад се нагомилају толико ДИПЛОМАТИЈЕ И ПОЛИТИЧАРА....на једног особу.....онда знадете да иза тога лежи нешто веће.........

Било бих паметно да Руси га посечавају.....тако да постоји равна теже. И нешто уради што на крају ће се жалити.....густи притисак ......а ово тих је КЛАСИЧНИ.....а он има подршке у СТРАНЕ МЕДИЈЕ СРБИЈЕ.

Сад питање јели бих Руси преко Србије била Члан ЕУ?
Некако увек мислим да стални приближни члан некако више нам одговора него прави члан ЕУ.

Проблем са ЕУ иза ње стоји НАТО......некако безобзира како то све гледаш она је била ДИРЕКНА.....И ТО ДИРЕКНА ПОВЕЗАНА СА ИНДИРЕКТАН НАПАД НА РУСИЈЕ?

Сад незнам како се то лепо ИГНОРИШЕ или се РУКОВОДИ У СТРАНИМ МЕДИЈАМА СРБИЈЕ.......али то се десило!

АЛИ ЕУ (НАТО) ЈЕ БИЛА ИНДИРЕКНА ПОВЕЗАНА СА НАПАД НА РУСИЈЕ ПРЕКО ГРУЗИЈЕ!

Е Сад сви смо свесни што је ТОМА ПРЕ РЕКАО ЗА ЕУ И ЗА РУСИЈЕ.....чак ако се сећам рекао да ће се тамо преселити.

Занимљиво да чујемо ШТА ТОМЕ МИСЛИ ОД СВЕ ТОМЕ САДА?.......

Али ово је саде ништа друго него озбилне маневре....као увек запад мисли доста корака пре нас.......и тако покушавају да осигурају свој простор саде.....и они осечају да ТОМО са њима тај несигурни фактор!

Ја искрено мислим да наша позиција је много јача ако је НЕЗАВИСНА....где лично држимо неку равну тежу.....као наш форумаш рекао Исток на запад....запад на Исток

НАЈБОЉА СТРАТЕГИЈА.....да објачамо нашег НЕЗАВИСНОСТ.......
У местима као Латинска Америка.....Африка.....Азија... поготово Економски... и на таки начин лично објачаваш свој позиције према ЕУ.
:dontunderstand::dontunderstand:

opet bratska nesloga zbog izdajnickog delovanja :otkacio:

Re: За све нaпредне Еуропљане!

Порука vemavuk 8.10.2008. 14:18
Имам рођеног брата по имеу Мики.
Пошто сам старији као млађем му кажем ''Мики ајд престани да ке.њаш''
А ти Мики из Ниш, како хоћеш..................
До године у Приштини- придружите се НАРОДНИ ПОКРЕТ СРБИЈЕ

Аватар
vemavuk
Војвода

toma homoseksualac :eek::think:

Re: За све нaпредне Еуропљане!

Порука Firewall 8.10.2008. 16:38
Toliko o demokratiji i parlamentarizmu. Toma Evropa, Toma gej. Ucinio je najvecu mogucu uslugu demokratama.
Cak i da osvoji 60% glasova necu ga postovati. Nije sve u glasu, ima nesto i u principima. Dok je Seselj u izolaciji, cika Toma unistava SRS, naravno tu mu pomaze i ovaj "ostatak" u vidu Todorovica, Radete i sl.

Ovo je operacija koja je godinama bila pripremana, polako su vrbovali clana po clana i samo su jednog dana aktivirali cika Tomicu. Verovatno imaju jos kojeg ubacenog u ovaj "ostatak" SRS.
:sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back