Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sokantno je da je velika vecina koja je glasala do sada ,bez dece .

Nemam decu,ali planiram(imam izmedju 18-35g) 11 42%

ako pokusate da nadjete teme o abortusu u unutrasnjoj politici , videcete koliko lelemuda je *****lo o abortusu ,a ni sami nemaju dece ili jos bolje ignorisase ovu temu. To je realnost Srbije mnogo mudrih strucnjaka koji ispaljuju corke. tako je i na vecini foruma u jednu ruku se trubi o padu nataliteta i abortusima i pisu se kilometarski clanci i kopi paste textovi ,a u drugu ruku velika vecina nema decu. Serbia is doomed

http://forum.srpskinacionalisti.com/viewtopic.php?f=4&t=17346&st=0&sk=t&sd=a&start=15

Malo falilo ,da zapostavim ovu zanimljivu temu.

Dogovaraju se braca kako i dalje da se truju seseljizmom:

Шешељ је фантастичан!

***** ти овај сервер... НЕНАДЕ, сели форум на други хостинг или побољшај ово.... Jesus....
Добро, значи кад почне суђење, касни 30 минута онај стриминг. Гледаћу од вечерас да се припремам за то, а не би било лоше и да направимо један јутуб канал, као што има б92... :dash::dash::dash:
Апдејтују ли и даље снимке Шешеља на његовом главном сајту војиславшешељ.орг?

pacijent br 235325.( sa ubicama na prst u boolju)

Re: ПРАВДА ЗА УРОША!

Порука Беретка 19.9.2008. 14:32

Ја знам многе који за убиство нису добили оволико!!! Ово је највећа срамота србског правосуђа! Нек неко објави имена и презимена судија, баш ме занима који су то људи спремни да униште живот некоме ко се бранио од пандура у цивилу који је притом био наоружан!!!

........enigma .......da li covek radi u zatvoru , ili se prikani samo sa ubicama......:mrgreen:

E ovo je vec za ovu temu,Selja Ilic novi Sumaher...koliko ovaj covek laze pa to je za nepoverovati,ja mislim da i on sam neveruje u to sta laprda.

Читаоци „Политике”: Илић као Шумахер
Изјава лидера НС-а да је за 11 дана прешао 63.000 километара, што би значило да је све време, без минута паузе, возио брзином од 238 километара на сат, само лапсус

Велимир Илић Интервју лидера Нове Србије Велимира Илића, објављен у нашем листу у уторак, изазвао је доста реакција у јавности, како због детаља о склапању гасног споразума са Русима, тако и због тврдње бившег министра за инфраструктуру да је у последњој изборној кампањи сопственим аутомобилом прешао 63.000 километара за 11 дана.

Доста читалаца послало је готово идентичан коментар сајту „Политике” тврдећи да је немогуће прећи толику километражу за тако кратко време. Они су приметили да је, уколико је Илићева рачуница тачна, бивши министар дневно прелазио својим аутомобилом 5.727 километара и то под условом да се у тих 11 дана ниједном није зауставио да једе, спава, допуни резервоар. Чак и да је могуће да је Илић возио без паузе, то би опет значило да је у просеку морао да прелази око 238 километара на сат, израчунали су читаоци, поредећи га са Михаелом Шумахером из најбољих дана.

:rotf::rotf::rotf::rotf::klap::klap::klap::hahaha::hahaha::hahaha:

Poslednja izmena:
pacijenti iz Veternika - desetkovani:mrgreen::lol:

Nekad:

aaavy6.jpg

i sad:

kisavi5.jpg

razlog:

NVeternik ::У Ветернику и даље траје протест и молитва ПОНОСНИХ, ХРАБРИХ И СЛОБОДНИХ СРБА. После поделе у СРС неки су нас напустили и без поздрава отишли у Николићеву странку

:super:

Nekad:

aaavy6.jpg

i sad:

kisavi5.jpg

razlog:

NVeternik ::У Ветернику и даље траје протест и молитва ПОНОСНИХ, ХРАБРИХ И СЛОБОДНИХ СРБА. После поделе у СРС неки су нас напустили и без поздрава отишли у Николићеву странку

fantasticno :eek::super:

Nekad:

aaavy6.jpg

i sad:

kisavi5.jpg

razlog:

to je ta zdrava i ponosna Srbija, njih 11 :rotf::rotf::rotf::rotf:
a desetkovani :hahaha::hahaha::hahaha:

pacijent - vizionar:mrgreen:

triatlon 4.10.2008

У припреми је нови закон о пољопривреди који ће сељаке за пар година дотући а месо претворити у отров!!!

О томе је писао "Курур" пре неколико дана, без ефекта!!!

Чим чујете да је тај закон донесен, одмах деци (нарочито женској) укините месо, ако не желите да уђу у пубертет са 7 година.

Иза закона стоје стране службе са крајњим циљем уништења Србије!

Подциљ је уништење пољопривреде и сељаштва!

pacijent - vizionar:mrgreen:

triatlon 4.10.2008

У припреми је нови закон о пољопривреди који ће сељаке за пар година дотући а месо претворити у отров!!!

О томе је писао "Курур" пре неколико дана, без ефекта!!!

Чим чујете да је тај закон донесен, одмах деци (нарочито женској) укините месо, ако не желите да уђу у пубертет са 7 година.

Иза закона стоје стране службе са крајњим циљем уништења Србије!

Подциљ је уништење пољопривреде и сељаштва!

:dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back