Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovaj lik je neverovatan talenat,opet Gost Zahumlja "pravopisani genije".....ne smemo ovu temu nikako zapostaviti :

Биће врло занимљиво ако ће војислав шешељ НАРЕДИТИ СВОЈИХ ПАРТИЈАШИ ДА НАПАДНУ бивши РАДИКАЛИ......

И ТАКО ЗАБОРАВИТИ за својој СЕРВИРАНОЈ БИТКИ против неријатеља СРБА..........

Хочели војислав шешељ изазвати даље сукобљавање међу тим Србима ко шељу да се БОРЕ против НОМЕНКЛАТУРЕ?:dontunderstand:...ali je vrlo uzbudljivi citati ove kretenizme i umirati od smeha.:rotf::rotf::rotf::hahaha::hahaha::hahaha:

Pacijent-pipikurejac

S.H. 24.9.2008. 19:39

Kolya ::
Ja ti rekoh da ti nisi papuanac, vec PIPIKUREJAC (8-11cm).

P.S. Trebali su da kazu hodzi da ti bar nesto ostavi!

P.S.S. Nemoj da se brinEs o srpskoj deci preko robije od 10 godina...BALIJO PIPIKUREJSKA!

Ко о чему, ти покушаваш да се ухватиш за мој k****. Која ли је психолошка основа свег тог мачо испрђивања, фекалних, урогениталних и кастративних алузија, ложења дечурлије из државе где си мањи од макова зрна, глоривиковања насилника, пуваторског става гастоса који је у родну циганмалу дотерао бели "мерцедес"? Ово чита много паметних људи, остављам њима да (те) процене.

Ovaj lik je neverovatan talenat,opet Gost Zahumlja "pravopisani genije".....ne smemo ovu temu nikako zapostaviti :

Биће врло занимљиво ако ће војислав шешељ НАРЕДИТИ СВОЈИХ ПАРТИЈАШИ ДА НАПАДНУ бивши РАДИКАЛИ......

И ТАКО ЗАБОРАВИТИ за својој СЕРВИРАНОЈ БИТКИ против неријатеља СРБА..........

Хочели војислав шешељ изазвати даље сукобљавање међу тим Србима ко шељу да се БОРЕ против НОМЕНКЛАТУРЕ?:dontunderstand:...ali je vrlo uzbudljivi citati ove kretenizme i umirati od smeha.:rotf::rotf::rotf::hahaha::hahaha::hahaha:

jao divno :super: ovaj mi je novi idol :ok:

NaciJonalisti montiraju Krstana:mrgreen::rotf:

file.php

file.php

file.php

NaciJonalisti montiraju Krstana:mrgreen::rotf:

file.php

file.php

file.php

Je.ote,otkad nisam video Krstana...bas smo se lepo druzili na jednom drugom forumu....sve dok nije dobio sut kartu,zbog...tja..zna se zbog cega.

Evo jos jednom Gost Zahumlja...trenutno,moj najomiljeniji lik...hajde majstore:
Што ће нам свима бити занимљиво је где ће ТОМА добити новац за своју странку......

Знадемо како је СТРАШАН ТАЈ РАДИКАЛСКИ и ПАРТИСКА ЛИЦЕМЕРИЈЕ.......поготово кад се прича од финанције......овде некако сви не полажу испите.....

Али НИКО ЖИВ НЕМУЖЕ ДА ДОКАЖЕ КОЛИКО ЈЕ ВЕЛИКА ТАЈ ЛИЦЕМЕРИЈЕ........

Али НИКО ЖИВ МОЖЕ ДА ТИ ДОКАЗЕ КОЛИКО СЕ ОВДЕ ЛОБИРА ЗА ИНТЕРЕСТ ЈЕДАН ВРЛО УСКИ БРОЈ ЉУДИ.........

Што је овде важно да се докаже је колико је велика разлика та Тајкунска богаство или је бедо вечи део грађанина Србије. А то за року 15 година транзиције и то од КОМУНИСТИЧКЕ ЕКОНОМИЈЕ ГДЕ СУ СВИ НА ПАПИРУ И У ПРОПАГАНДИ СВИ БИЛИ ВЕЧИТО ИСТИ!

ПА ТАМО У 15 ГОДИНА НИКО ЖИВ ЈЕ ИСПИТИВАО КАКО СУ ТИХ ЉУДИ СА "ОБИЧНЕ" РУКОВОДИЛАЧКЕ ПЛАТЕ УСПЕЛИ ДА ДОБИЈУ ПОЗАЈМИЦЕ ДА КУПЕ СВОЈ ПОЧЕТНИЧКЕ ПОСЛОВЕ.......

ОД ПРОЦЕС КУПОВИНЕ ........ДА НЕ ГОВОРИМО.....ТО ЈЕ ПЛАЧКА ШТО САМА ЗАСЛУЖУЈЕ СВОЈУ ТЕМУ.........

ТИХ ТАЈКУНИ.....су ништа боље него тих у Русији и другим местима Есточне Европе.......али тамо је била вечито једна етнична средина што је плачкала касе......

Али што су те везе тих ТАЈКУНИ........

А ШТО ЈЕ НАЈВАЖНО ДА ЗНАДЕМО СВИ РУКОВИДИЛАЦА ПАРТИЈЕ СУ ЗНАЛИ......

ЖИВ БИЛО КОРУПЦИЈА!......зашто га волимо, сви га користимо, и сви га уживамо?:klap::klap:covek je genije,samo sto ga niko ziv ne kapira,nesto poput Zike Obretkovica,kao dve sekice:cmok::cmok::rotf::rotf::rotf::hahaha::hahaha::hahaha:

Sta reci ?! :dash::dash::dash: :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Re: Dajte Ime (Budite Kum) Tominoj Novoj Stranci

Порука Adrian Mutu 25.9.2008. 19:56
"Лига социјалдемократа Томислава Николића" треба да се зове Томина странка.
Видим да се Тома ове године руковао и изгрлио са Ненадом Чанком у скупштини онако више него пријатељски. Видим да Тома воли лигаше и Ненада Чанка, па нек му странка носи име као Чанкова. Сад ми жао што сам некад гласао за тог идиота Николића. И чак се питам сад за чега и за кога сам се борио после тог Николићевог чина у скупштини, пошто сам имао жестоке окршаје са лигашима, чак сам и на суд ишао због туче са двојицом лигаша кад су скупљали потписе за укидање Српске радикалне странке на њиховом штанду на тргу. Ја сам се тад потукао са тим лигашима са штанда. То је било 2006. године. Па после председник моје странке Томислав Николић оде у скупштину Србије да се изгрли са председником оних који су се тукли самном - Ненадом Чанком. Тома је гори од тог богаља са штакама - Ненада Чанка.

Па ни тај Ненад Чанак није успео да уништи Српску радикалну странку, а ето Тома га је надмашио, Томислав Николић је то успео, пизда му се огадила.

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Moze i ovo kao crni humor,babe-devojke i ove dve ned...........

Sve žene Šešeljeve!
Harizma lidera

Interesantno je to da je većina čeličnih dama trenutno bez jače polovine. Jovanovićeva i Božić-Talijan se nikada nisu udavale, Lidija Vukićević je nakon razlaza sa Mitrom Mrkelom ostala solo, a Gordana-Pop Lazić, majka četvoro dece, nedavno je ostala bez muža. Njihovu bezrezervnu odanost Šešelju mnogi su se osmelili da tumače kao zaslepljenost ličnošću lidera i njegovom muškom harizmom, a objašnjenje je možda ponudio sam Šešelj kada je na davno postavljeno pitanje ko je najbolji frajer u stranci, odgovorio: "Ja sam lider, dakle, ja sam najbolji frajer".:klap::klap::rotf::rotf::hahaha::hahaha:

Odakle Pop Lazićki četvrto dete kad je imala tri ćerke do pre 2 godine? Nije valjda ovako matora radjala ? :eek: I gde joj je muž?

P.S. I Vjerica se skoro razvela :hahaha:

Odakle Pop Lazićki četvrto dete kad je imala tri ćerke do pre 2 godine? Nije valjda ovako matora radjala ? :eek: I gde joj je muž?

P.S. I Vjerica se skoro razvela :hahaha:

nije problem da li je i kada radjala............pitanje se postavlja, ima li iko toliko lud da yebe tog skota???:???:

A za Vjericinog muza sam cuo, ( ako lazu mene, i ja lazem vas ) , da je covek godinama spavao zakljucan u drugoj sobi, u panici da vepar ne razvali vrata kada joj dodje teranje:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back