Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pacijent - čestitka zamalopredsedniku:rotf:

Nikolicu-OPREZ!!!

Горан 4.5.2004. 22:16
Braco i sestre!Sad,kada je potpuno izvesno da ce novi predsednik Srbije postati Tomislav Nikolic,ne treba nikako zapasti u euforiju i dozvoliti novom predsedniku da se opusti i zaboravi sta je obecao i ciji ga glasovi nose.Budimo sami sebi opozicija,kontrolismo i kritikujmo svaki nepromisljen potez novog predsednika!Budimo hriscani!Gordost i indolopoklonstvo su SMRTNI gresi!Tomislav Nikolic je tu sa sluzi drzavi i narodu,a ne obrnuto.Poznavajuci licnost i politicki rad g.Nikolica ubedjen sam da necemo imati puno posla ali ipak....Neka ni u jednom trenutku ne zaboravi da je izabran zato sto je iskren NACIONALISTA,PRAVOSLAVAC i DESNICAR!!!Bude li u jednom trenutku zapostavio borbu za ujedinjenje Srpstva,ja cu se truditi svim silama,da sa tog mesta ode!!!Voditi Srbiju koja ima toliko neprijatelja,koja ima marionetsku,nenarodnu vladu sastavljenu po zelji"zapada",a ne po volji naroda,kojoj je jedan deo teritorije pod okupacijom najvecih svetskih sila nije NIMALO lak posao!I zato NIKOLICU-PAMET U GLAVU,MAC U JEDNU I KRST U DRUGU RUKU!Ustaj i lezi samo sa jednim ciljem-UJEDINJENJE SRPSKIH DRZAVA!Srpstvo ti je dalo zivot-za Srpstvo ces i dati zivot!VERUJEM U BOGA I SRPSTVO!

Koliko neko treba biti debil pa napisati takvu glupost?

Ispala:rotf:

NACIONALISTA 19.4.2004. 20:32
Draga braco,
ako imate zelju pozivam vas da dodjete svakog petka od 17 casova u kafic SRS "Plavi klub" koji se nalazi u Pariskoj 13 kod Kalemegdana!
Ovaj poziv je upucen pre svega kako bismo se upoznali i kako bismo se dogovorili oko delovanja u predizbornoj kampanji po internetu!
Voleo bih da vas sto vise dodje!

NACIONALISTA 24.4.2004. 19:31 Na zalost na poziv se odazvao samo jedan mladic koji se zove Ivan, ali nema veze! Momak je super i hvala mu sto ce preko neta dati doprinos nasoj pobedi!

Draga braco,
ako imate zelju pozivam vas da dodjete svakog petka od 17 casova u kafic SRS "Plavi klub" koji se nalazi u Pariskoj 13 kod Kalemegdana!
Ovaj poziv je upucen pre svega kako bismo se upoznali i kako bismo se dogovorili oko delovanja u predizbornoj kampanji po internetu!

NACIONALISTA 24.4.2004. 19:31 Na zalost na poziv se odazvao samo jedan mladic koji se zove Ivan, ali nema veze! Momak je super i hvala mu sto ce preko neta dati doprinos nasoj pobedi!

:hahaha::hahaha::hahaha:

Draga braco,

brate............ovo je meni nekako tuzno.......:cry:

pacijent - luda Nasta:mrgreen:

Побегао Легија

Марија 25.8.2008.
Нема ништа у жутим медијима ал прича се

ovde moze da ima vatre, cim ima i dima...........:think:

naime, i ja sam cuo da je Legija , onomad kada mu je usla Vjerica Radeta u celiju, probio zid od straha i ocaja..........e, sad , da li su ga maznuli ili nisu, bem li ga.......:think:

Draga braco,

To je zato što su izabrali da se sastaju u kafiću koji je lociran na baksuznom broju....:confused:

Draga braco,

jao vidi pa to je neki radikalski kafic tamo gde ludi Djukanovic regrutuje omladince ,jel bio neko tamo ,imal nekih slika ?:mrgreen:

jao vidi pa to je neki radikalski kafic tamo gde ludi Djukanovic regrutuje omladince ,jel bio neko tamo ,imal nekih slika ?:mrgreen:

nemoj da pricas da ima i radikalski kafic??

brate, moram da odem da vidim jednom radikala in live.......ja , naime, sem na ovim poslednjim mitinzima i na TV jos nisam sreo coveka koji mi je rekao " ja sam radikal", sem ovih virtuelnih, na forumu...........da li oni izlaze samo nocu , ko sismisi, ili se krecu sporednim ulicicama, ne znam..........ali , tesko da se sretnu in live.........:think:

p.s.

moga komsiju sa treceg.....radikala ne racunam, on mi dodje ko kucni ljubimac..ili dzak za boks........zavisi kako sam raspolozen, a i dobrica je........priglup pomalo......;)......ali gotivac......

brate, moram da odem da vidim jednom radikala in live.......ja , naime, sem na ovim poslednjim mitinzima i na TV jos nisam sreo coveka koji mi je rekao " ja sam radikal", sem ovih virtuelnih, na forumu...........da li oni izlaze samo nocu , ko sismisi, ili se krecu sporednim ulicicama, ne znam..........ali , tesko da se sretnu in live.........:think:

p.s.

moga komsiju sa treceg.....radikala ne racunam, on mi dodje ko kucni ljubimac..ili dzak za boks........zavisi kako sam raspolozen, a i dobrica je........priglup pomalo......;)
Cek" bre da li ti sad pises o Fantomima ili o Radikalima....:hahaha::hahaha::hahaha:

p.s.

moga komsiju sa treceg.....radikala ne racunam, on mi dodje ko kucni ljubimac..ili dzak za boks........zavisi kako sam raspolozen, a i dobrica je........priglup pomalo......;)......ali gotivac......

У ***, ала си опасан.Кладим се да си ... али да не буде спамовање, вратимо се на тему.

Ко нема мозга, видело се, а тек ће се видети.

У ***, ала си опасан.Кладим се да си ... али да не буде спамовање, вратимо се на тему.

Ко нема мозга, видело се, а тек ће се видети.

......u pravu si za spam.....da ne spamujemo temu idi aminu........;)

a za boldovano, je i postavljena ova tema.........vidis koliko materijala, crno na belo, kao dokaz gluposti naciJonalista i patriJota........i za hag je previse.....:rtfm:

steta sto nemate materijal za temu koja bi isto tretirala izjave druge strane........kako bi je rado otvorili......:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back