Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Но, има наде и за нас. Ја сам лектор, и обогатићу се на тима које си управо бранио/ла. Што је више неписмених, то ја скупљам више парица; а успут ме нико не може оптужити да сам страни плаћеник, јер негујем лепоту српског језика (мммда, никако Србског, са великим словом и б...).

Иначе, гласам за број четири, мада ми је најзабавнији био ратни стратег. У теорији све лепо звучи, зар не?

Лектор ??? :hahaha::hahaha::hahaha: ...qq, qq, qq.................

ASterX - borac za slobno sve-srpsko proklinjanje :mrgreen:

Од Цркве ни једном речју нисам тражио да анатемише било кога, већ браним лично право сваког Србина да куне душмана. И питам зашто СПЦ није позивала на мир 5. октобра 2000. и молила људе да остану кућама и моле се и опросте "диктаторској власти страшног Милошевића ио још страшнијих радикала".

:hahaha::rotf: :super: :klap: :sad2: :roll: :confused: :( :cry:

pacijent - Pussylips

Za te izjave se ne hapsi lazni junace, nego ponovi ono sto je reklo slonce pa da vidimo sta ce biti.
:mrgreen:

Baš tako. Aca Džeger nikad nije platio kaznu za ono što je prozivao Dulićku u skupštini jer se pozivao na Kurir.
To nije znao jedan njihov bilmez iz unutrašnjosti pa je popasao novčanu kaznu jer je zaboravio da se pozove na izvor.
:mrgreen:

blok-cigla-25x19x19.jpg

]
Vidi šta ti čika Ajron doneo - tvoja omiljena igračka!
"Донео"???:???:

Ваљда ДОВЕЗАО!!!
cigla.jpg

:hahaha::rotf:

pacijent 34217(svetski covek-mondijalista)
Тадићу, продана душо, иди па се загрли са твојом браћом Шиптарима! Angry

Не могу да вјерујем какви су људи завладали Србијом, искрено. Па ово је за не повјеровати, да је човјек сигурнији у Њемачкој или Русији или Аустралији него у својој домовини.

:sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back