Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pacijent 55224 - Pijanac:mrgreen::rotf:

Приједор 25.7.2008.
Видим да овдје има много младих и неискусних људи, усуђујем се рећи и незахвалних, па морам да их просвијетлим: СВАКА ЈЕ БИРТИЈА СВЕТИЊА.

Будите захвални што постоји таква институција као што је кафана. Ја сам дане провео у кафани, нема те крчме у Приједору и околини у којој нисам пио.

А највећа је светиња кафана у којој је Радован Караџић пио. Само је треба преименовати, нпр. КРЧМА КОД РАДОВАНА или РАШИН ЈАТАК.

Ziveli!!!
jjjaran.gif
jjjjaran%20(4).gif
jjjjaran%20(5).gif

Српски родољуб 26.7.2008. 3:42
Ма пустите багру, немају они паметнија посла па зато прате шта ми све пишемо овде. А нека их можда науче нешто о српском родољубљу... Само вас молим да сви пишемо правилно, јер сам уочио да се они исмејавају са нама ако направимо неку грешку у писању.

:hahaha::hahaha::hahaha:....lazes , ne mogu da verujem........:hahaha::hahaha::hahaha:

pacijent 55228 - Milioner - matematičar:super:

krstonosa 26.7.2008. 13:50

Ja sam ranije potencirao odgovornost, a sada postavljam pitanje da li SRS uopste zeli da nesto promeni ili je to samo prica.Radeta mi je juce rekla da je cilj da se srusi rezim i da se nastavlja i posle utorka u njihovoj organizaciji, e pa videcemo, posto sada deluju uzasno pasivno. Nisu mi jasne ni SRS ni nase NVO, zasto na njihovim sajtovima ne povedu ili na nasem akciju za prikupljanje para, pa 10 posto od 2.200.000 koliko je glasalo za Tomu ili preko milion za SRS da daju dinar, j***** jedan jebeni dinar pa onda vidite.

:rotf:

DellBoy-011:

Ja sam ranije potencirao odgovornost, a sada postavljam pitanje da li SRS uopste zeli da nesto promeni ili je to samo prica.Radeta mi je juce rekla da je cilj da se srusi rezim i da se nastavlja i posle utorka u njihovoj organizaciji, e pa videcemo, posto sada deluju uzasno pasivno. Nisu mi jasne ni SRS ni nase NVO, zasto na njihovim sajtovima ne povedu ili na nasem akciju za prikupljanje para, pa 10 posto od 2.200.000 koliko je glasalo za Tomu ili preko milion za SRS da daju dinar, j***** jedan jebeni dinar pa onda vidite.

..ovaj ima "informacije' iz prve ruke :hahaha::hahaha:

:rotf:

Ovde ipak ide naslov "Vucicu ponestalo kinte za komunalije":hahaha::hahaha:
Namazan pichkousti, na mala vrata se grebe za lovu:rotf:

pacijent 55224 - Ratni strateg:mrgreen::super:

unreal 9.7.2008.

prvo, pre bilo kakvog polaska u rat, morao bi da padne dogovor sa rusima. da ih pitamo, braćo, hoćete li nam pomoći ili ne. ako hoćete super, ako ne ****** se zauvek. a njiva pomoć ne bi bila ratovanje, već ometanje. ometanje radio komunikacija, ometanje GPS signala, prisluškivanje i momentalna dojava svih informacija, opstrukcija nato aviona koji bi poleteli na početku našeg upada na kosovo tipa da njihovi lovci lete pored nato bombardera i pucaju pored bombardera u prazno

nama treba 400 000 vojnika dobro i moderno naoružanih (da rusi pomognu) bez neke teške artiljerije, sa nekim lakim i brzim teknovima, jer cela akcija mora biti brza i munjevita. uleteti dole i držati gradove pod opsadom bez pucanja dokle god ne priznaju srbiju za svoju državu. unmik/nato baze ne diraš, zaobilaziš, ako malo pripucaju čisto za provokaciju, istrpiš. neće oni smeti da se ozbiljno suprostave nama zato što su malobrojni i nemaju u tim prvim trenutcima podršku iz vazduha. nema rata između nas i nato. i samo čekaš da jedan po jedan šiptarski grad prihvati srbiju za svoju državu i onda mirno ulaziš u njih. e drugi dan tog rata već postaje zajebano, pošto nato već može da počne planirati bombardovanje naših svaka koje drže gradove pod opsadom, ali tu rusi sada treba da stupe na scenu i da se bave svim mogućim ometanjima koje mogu da dovedu do toga da nato avioni ne mogu bombardovati naše položaje. a imaju oni te mogućnosti znam.
a i amerika ima trenutno veliki problem, sam njihov neki general je rekao da usa u ovom trenutku NIJE sposobna za treći front, tj da ih irak i avganistan iscrpljuju. treba to sad iskorisiti.

Savršeno!:rotf:

:worth::worth::worth::hahaha::hahaha::rotf::rotf:

ovo ni pera koyot genije nebi smislio:hahaha:

pacijenti ("braca" preko drine) :thumbdown:

****** srbijanske

sine, za Srbijance je sve - biznis. i RS im je biznis. Zato sam ja pobornik nezavisne RS, bez ikakvih FBiH-ova i Srbija.

****** srbijanske... Prodali bi mater samo da im bude bolje!!!

da ste vi mislili da su Srbijanci bili pro-RS orijentisani zato jer nas vole? Vi niste normalni..
Pa nisu naše najbolje glave ginule za ovu teritoriju da bi mi bili kolonija onih koji su se lažno proklamovali kao naša braća i saveznici?

E tako nam i treba kad imamo bracu preko Drine. ****** nas takva braca

Jedino Bog Otac da nas zaštiti da Ronhil(Dodik) isto nije tičica u rukama bolesno prljave BG-srbijanske politike

Jel neko primetio kako su svi oni protiv komunizma a kladim se da 80 % clanova nije ni rodjeno tada.......ne znaju ustvari da upravo na njihovom forumu vlada cist komunizam !

Naime,tri puta sam trajno banovan samo sto ne razmisljam kao oni...ali pazi nema kod njih opomena ili bilo sta,nego odmah: "TRAJNO STE UDALJENI SA FORUMA"....:hahaha:

A lepo sam im hteo reci da RTS ne zovu TV BASTILJA jer ju je tako krstio Vuk Draskovic.....Seseljev KUM......odma ban

Onda sam u drugoj temi gde lupetaju da je Vuk Jeremic potomak familije Pozderac,njega pohvalio kao izvrsnog politicara i gotovo odmah ban

Nije mi jasan sklop mozgova tih ljudi tamo ali uopste.......:?:

pacijenti - srpska sloga:mrgreen:

КОСОВСКИ БОЖУР 26.7.2008.
АРКАН ::
dalrad ::Ovi smradovi sa U92 objavili da su uhapšeni danas oko 13 časova napadači na njihovog snimatelja.

Страшно ако су ухапшени наши сабораци...ако је истина сви би требали и на суђење да дођемо да им дамо подршку!!

СВУ БРАЋУ НАВИЈАЧЕ ПОЗИВАМ ДА ИЗАЂУ У ШТО ВЕЋЕМ БРОЈУ НА ПРОТЕСТЕ!! САМО ЈАКО И БОРБЕНО ЗА РАШУ И СРБИЈУ!!!! СВИ КО 1 КАО НА ПРОТЕСТИМА ЗА КОСОВО И МЕТОХИЈУ!! МИ СМО УДАРНА СНАГА ОВИХ ПРОТЕСТА ЗАЈЕДНО СА СВИМ ДРУГИМ УЛРА-НАЦИОНАЛИСТИМА!! СВИ НА ТРГ!!! СВИ У БОРБУ ЗА СЛОБОДУ!!

НЕ ЈЕДИ ВИШЕ ГОВНА МАЛОУМНИЧЕ! БАЛАВЧЕ МАЛИ КРЕЗУБИ! АЛО БРЕ НЕНАДЕ ДАЈ БАНУЈ ОВУ БУДАЛУ, ВЕЋ ДУЖЕ ВРЕМЕ ОВДЕ ЛУПЕТА ГЛУПОСТИ!

Србкиња 26.7.2008. 16:45 -- optimista 'glede' sudbine nas lešinara :sad2:

Јаооо... Приједоре, црна врано! Мани се црних хипотеза. Пашће ови лешинари у скорије вријеме ради Радована, па ћемо Ратка ваљда моћи одбранити. Хајде, молим те, укини ову тему - није ми добро кад је само угледам

... a 'crna vrna' joj otpisala

Разумијем те Србкињо, али треба бити спреман на све. Мене уопште не би изненадило да објаве да је ухапшен. Вијест од понедјељка ми је била прави шок, гром из ведра неба, вјеровао сам да их никада неће наћи, а сад...:sad2:

...pazi im temu na Spoljnoj Politici :D

У сусрет петогодишњици погибије Садамових синова

Adrian Mutu 9.6.2008. 3:56

Ускоро ће бити 5 година од како су убијени на кукавички начин из америчког авиона са велике удаљености Садамови синови Удај Хусеин и Кусај Хусеин.
22. јула 2008. године биће тачно пет година од погибије краљева Ирака.

Удај и Кусај су живели као краљеви, остају краљеви и после смрти.

--------------------------------------------------------------------------------
Re: У сусрет петогодишњици погибије Садамових синова
Adrian Mutu 10.6.2008. 12:53

Udaj sa leopardima

Поруке: 300
Приступио: 22.2.2008.
Место: Rumunija
СајтYIMЛични албумh Врх
--------------------------------------------------------------------------------
Adrian Mutu 18.7.2008. 2:15

Вечна слава Удају и Кусају Хусеину погинулим 22. јула 2003. године у америчком нападу. Вечна слава и вечни незаборав њиховом тати Садаму Хусеину који је убијен

fidel 18.7.2008. 15:36

Вечна слава херојима!!!
fidel

Четник-почетник

...pazi im temu na Spoljnoj Politici :D

Ускоро ће бити 5 година од како су убијени на кукавички начин из америчког авиона са велике удаљености Садамови синови Удај Хусеин и Кусај Хусеин.
22. јула 2008. године биће тачно пет година од погибије краљева Ирака.

Удај и Кусај су живели као краљеви, остају краљеви и после смрти.

Adrian Mutu 10.6.2008. 12:53

Udaj sa leopardima

Вечна слава Удају и Кусају Хусеину погинулим 22. јула 2003. године у америчком нападу. Вечна слава и вечни незаборав њиховом тати Садаму Хусеину који је убијен

Вечна слава херојима!!!
fidel

Четник-почетник

:rotf::rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back