Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol::lol:

Evo malo i slika sa protesta.
Vid' ovog junaka, ljubi ga majka:super:

patrijotalo7.png

Radovane, ne pushtam te, zivog te odvesti ne mogu...:hahaha::hahaha:

Pacijenti sa kurirovog sajta 6:

tebi, anonimni stvore jedan, znaci zinula guza na ljetovanje i bolje auto. bice, ne se sekiraj. dace evropa. dace i ljetovanje, i auto, i tri telefona, i kampove za djecu, i kesha pun kufer. doduse, uzece zauzvrat babu i dedu, drugove, rodbinu i susede - ali ne mari, to su upravo oni koji su se tvojoj guzi vise na glavu popeli. sta je za tvoju guzu jedan radovan. daces ti sesnest Radovana ako treba, samo da iz evrope vise stigne taj posao i ta kamara para. ko ne zna evropu, puno bi je platio. nemoj samo da se ljutis na nase ljude koji vise vole svoje Radovane nego tvoju guzu.

pacijent (u pravom smislu reci)

Људи, браћо, ја ове вести не могу више ни да слушам ни да гледам ни да читам. Повраћа ми се. Шећер и притисак ме дрмају, вероватно ће и да ме отерају у гроб. Али пре тога, неко ће ми платити сва ова понижења и увреде, кунем се децом и Светим Николом.

pacijent (frustrirani bosanski ovcojebac)
"***** gedzovansko,a boli te uvo sto su pojedini ljudi i heroji zalozili svoje zivote da odbrane srpski narod van Srbije,ti bi njih izrucio Hagu sto prije,bitno je da tebe u centru Srbije nisu dirali!!!Majku ti poltronsku,da vidis kakva ce kletva pasti na takve,dabogda vam se sjeme izdajnicko utralo!!!!!!!!"

pacijent (u pravom smislu reci)

IMA NAS KOJI SMO SPREMNI NA BORBU!ZENA SAM,ALI SE NE PLASIM NIKOG...NADAM SE DA CE SE USKORO NA ULICAMA POJAVITI VISE MOMAKA KAKVI SU RASO VUCINIC,KAKAV JE VOJVODA SESELJ...Strasno je nama srpskim zenama kad vidimo ove polu muskarce kako vode ovu zemlju i njene stanovnike pod zemlju.Pokazite nam da i dalje mozemo da se oslonimo na vas,onda smo i mi jace,spremne da radjamo sinove,da nam se ne zatre seme...

:super::hahaha::hahaha::hahaha:

tezak pacijent :hahaha:

Тадићу, керу жидовски, окоту усташке хијене и дукљанског стрвинара!
Дабогда те стигла клетва Лазарева и мач Милошев.
Дабогда те прегазила војска Душанова.
Дабогда по сто пута искусио на себи и на својој ближој и даљој родбини све српске страхоте, од Ћеле Куле, сече кнезова, преко Једрена, Прилепског поља, Цера и Колубаре и Мачве, од албанске голготе, преко Крфа, плаве гробнице до Кајмакчалана, од Пунише Рашића до Марсеља, од Јасеновца, Јадовна, Пребиловаца, Глине, до Велебитских јама, Крагујевца, Сремског фронта, Лијевча Поља и Голог отока, од Братунца, Силоса и Тарчина, до Брадине, Западне Славоније, Книна и Крајине и Сарајева.
Дабогда те старац Милутин у кукурузу мотиком утуко.
Дабогда те погодио метак Гаврила Принципа и сасјекла сабља Косанчић Ивана.
Дабогда те прострелила стрела Бошка Југовића и размрскао топуз Топлице Милана.
Дабогда ти судила кубура Стевана Синђелића и погодила муња Светог Илије.
Дабогда допао шакама Павлу Ђуришићу и Момчилу Ђујићу.
Дабогда налетио на митраљеско гнездо Саве Ковачевића и на нож војводе Јевђевића.
Дабогда те после свега докрајчио томахавк Милице Ракић.

:hahaha::hahaha::hahaha:

pacijent z (kriza pred novu dozu-momenat istine)
Јадно и бедно је од РУских власти да сваљују кривицу на Србију. Кад је Руска власт издала Србију одавно. Руска власт није дала вето против санкција Србија, Руска власт није помогла Србију кад је Нато бомбардовао. Већина Руса је уз Руску власт, и не пада им напамет да уђу у рат због Србије. А Америка је ризиковала трећи светски, да би помогла шиптарима.

Данас дефинтивно су се показале колико су празне приче о сили ако ухапсе Радована.

Дабогда по сто пута искусио на себи и на својој ближој и даљој родбини све српске страхоте, од Ћеле Куле, сече кнезова, преко Једрена, Прилепског поља, Цера и Колубаре и Мачве, од албанске голготе, преко Крфа, плаве гробнице до Кајмакчалана, од Пунише Рашића до Марсеља, од Јасеновца, Јадовна, Пребиловаца, Глине, до Велебитских јама, Крагујевца, Сремског фронта, Лијевча Поља и Голог отока, од Братунца, Силоса и Тарчина, до Брадине, Западне Славоније, Книна и Крајине и Сарајева.
Дабогда налетио на митраљеско гнездо Саве Ковачевића и на нож војводе Јевђевића.

Ovog treba ubaciti na anketu!:rotf:

pacijent yx(Chuck Norris)
"Sudće i vama neko Vukčeviću... Doćiće i taj dan ... I tebi će Dačići doći crni petak. nekom metak nekom petak! Sad se vidi ko ste i kakvi ste... Hapsite srpske rodoljube, izručujete ih Hagu.... I vas će neko nekom Hagu iosporučiti, gde će taj Hag biti nije znao ni Himler tačno dok je žario i palio????
Šta ono reče Dačiću.... MI SOCIJALISTI NIKOGA NEĆEMO IZRUČITI HAGU. Pa ti više nisi socijalista ti si ŽUTI, izvini! A ni policija nije učestvovala u hapšenju, idi begaj! Moja baba SIMANA je učestvovala video sam je kako ga hvata ! Dakle moja baba je uhapsila Radovana Karadžića. E da znaš baba Simana krvi ću ti se za ovo delo napiti kad tad! A ti Ivice mirno spavaj. Vukčeviću što se trzaš u snu, što se preznojavaš. Šta imaš noćne more? Nije to ništa tek te čekaju MITARSTVA. Al ćeš da se krčkaš u smoli i katranu! A tek sona kiselina pa koncentrovana a i HCL nije loša kad je koncentrovana to u Paklu daju kao aperitiv. LJAJIĆU tebi se zna tebe će tvoj ŠEJTAN, ala Mašala! JOJ KAD DODJE DJAVO PO SVOJE AL ĆE BITI "LELE I KUKU" Pitajte Matiju Bećkovića ako meni ne verujete on zna da vam ovo LELE I KUKU prevede sa narodnog na vaš dželatski jezik! PROKLETI DA STE! Spisak sledi ! Obzirom da je spisak PROKLETIH veliki čitaćemo ga na mestu molitava za UPOKOJENE, jer vi to već jeste!"

Pacijent... (Filip Visnjic)

a gotovo je sad...prošla baba s kolačima:(

pacijent yx(Chuck Norris)
"Sudće i vama neko Vukčeviću... Doćiće i taj dan ... I tebi će Dačići doći crni petak. nekom metak nekom petak! Sad se vidi ko ste i kakvi ste... Hapsite srpske rodoljube, izručujete ih Hagu.... I vas će neko nekom Hagu iosporučiti, gde će taj Hag biti nije znao ni Himler tačno dok je žario i palio????
Šta ono reče Dačiću.... MI SOCIJALISTI NIKOGA NEĆEMO IZRUČITI HAGU. Pa ti više nisi socijalista ti si ŽUTI, izvini! A ni policija nije učestvovala u hapšenju, idi begaj! Moja baba SIMANA je učestvovala video sam je kako ga hvata ! Dakle moja baba je uhapsila Radovana Karadžića. E da znaš baba Simana krvi ću ti se za ovo delo napiti kad tad! A ti Ivice mirno spavaj. Vukčeviću što se trzaš u snu, što se preznojavaš. Šta imaš noćne more? Nije to ništa tek te čekaju MITARSTVA. Al ćeš da se krčkaš u smoli i katranu! A tek sona kiselina pa koncentrovana a i HCL nije loša kad je koncentrovana to u Paklu daju kao aperitiv. LJAJIĆU tebi se zna tebe će tvoj ŠEJTAN, ala Mašala! JOJ KAD DODJE DJAVO PO SVOJE AL ĆE BITI "LELE I KUKU" Pitajte Matiju Bećkovića ako meni ne verujete on zna da vam ovo LELE I KUKU prevede sa narodnog na vaš dželatski jezik! PROKLETI DA STE! Spisak sledi ! Obzirom da je spisak PROKLETIH veliki čitaćemo ga na mestu molitava za UPOKOJENE, jer vi to već jeste!"

:rotf::rotf::rotf:

Dzeri je provaljen!!!!!!!!!!!!!!!!
file.php

Vranac
Војвода

Поруке: 4283
Приступио: 24.3.2006.
Место: Вождовац, Србија

Јесте ли видели на телевизији, сви који су упознали Др Дабића рекли су само најлепше о њему. Сви говоре како је био смирен, дубокоуман, пријатан, интелигентан. Драго ми је да је макар нормално и здраво живео свих ових година.

А какве су само лажи о њему причали и ови овде у Србији и Плавшићка и Додик у РС како је украо 50 милиона долара из сефа РС. Док је човек живео нормалним животом и издржаво се од чланака о биљу и држањем предавања о здравом животу.

И на овој слици се види његова харизма. Изгледа као библијски пророк:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back