Био сам на збору и више никад!

Лични моји утисци са тих зборова....митингашим од 1991. па реко ајде и овде да одем, да видим
да не буде да нисам ни погледао....кад сам видео....слошило ми се...и побегао сам! да не бих био најурен!

1. Зборове воде СТУДЕНТИ а на грађани, студенти буквално наређују грађанима присутнима како ће се понашати.

2. РАЗГОВОРА НЕМА! ЗАБРАЊЕН ЈЕ! значи не смеш да прожубориш ни речцу са ближњим!!!
можеш да машеш ручицама и да се удараш лактовима као поремећена особа, далеко било!

3. СВАКА СУПРОТНА РЕЧ се најурава са збора, е смири се, полако, шта би ти хтео итд...а

4. ЧИТАЈУ ПЕСМИЦЕ НЕКЕ!? и то да су песме о Сави Ковачевићу него неке елегије сетне будалаштине...

5. У мом граду је је ПЉАЧКА пијаце највећи догађај скорије, то нико и не помиње!
него крађу ученичких ранчева из средње трговачке....не шалим се!

6. свака критика да је ово све безвезираја која никуда не води се гуши речима, полако, има времена!
ахахахаха! ПА ИМА ВРЕМЕНА АКО ПРИМАТЕ ДНЕВНИЦЕ! онда што дућже то боље!

углавном општи утисак је да се су то зборови ЛОГОРАША који само климају главицама, машу ручицама, лактићима...
и играју како им СТУДЕНТИ налажу, и шта ће уопште ти СТУДЕНТИ на градским зборовима?!
Градски зборови су ЈАВНИ на улицама, што студентски пленуми нису јавни???

Из свег овог нереда који је захватило Србију, СНС је, колико год изгледало глупо и даље највећи добитник.
Шта се постигло овиме до сада? НИШТА! а прошло је 5 месеци!?

једина добит би била прављене професорске листе за изборе, иза које би стали СВИ
добро са запушеним носевима, и која би СНС одувала на изборима,
али то се не дешава јер би СНС изгубио...зато се и не дешава.

Дакле, ови студентски протести су НАЈВЕЋА УСПЕЛА ПРЕВАРА ВЕКА!
којој уживо присуствујемо сви....и мислим да барем 500-1000 студената су АКТИВНИ ЗАВЕРЕНИЦИ!

Претпоставка, шта је изгубљена година ако ће ти лећи 100 - 200 000 ЕУР на рачун? НИШТА!
ako si bio u novom sadu na nekom od zboreva onda ne cudi!

jer se oko tih plenuma u novom sadu od prvog dana NAMECE GRUPA STAV I SVICE (vodja mila pajic i njen intimus brnaislav djordjevic , dinkove perjanice), potom udbaski sistemski pajaci brkovic, pogacar i njihovi aktivisti...

sluze da zamazu oci i razvodne proteste...

STUDENTI U BG I SIROM SRBIJE SU SE NJIH ODREKLI U NOVOM SADU 01.02.2025 kada su psole blokade tri mosta po tri sata napusitli planiranu blokadu mosta slobode od 24 sata i otisli kuci u bg i srbiju!

tada je u ns ostalo jedva 3 000 bednika, aktivista marinike, proglasa, grupe stav svice i ovih udbaskih aktivista pogacara brkovica...

Лични моји утисци са тих зборова....митингашим од 1991. па реко ајде и овде да одем, да видим
да не буде да нисам ни погледао....кад сам видео....слошило ми се...и побегао сам! да не бих био најурен!

1. Зборове воде СТУДЕНТИ а на грађани, студенти буквално наређују грађанима присутнима како ће се понашати.

2. РАЗГОВОРА НЕМА! ЗАБРАЊЕН ЈЕ! значи не смеш да прожубориш ни речцу са ближњим!!!
можеш да машеш ручицама и да се удараш лактовима као поремећена особа, далеко било!

3. СВАКА СУПРОТНА РЕЧ се најурава са збора, е смири се, полако, шта би ти хтео итд...а

4. ЧИТАЈУ ПЕСМИЦЕ НЕКЕ!? и то да су песме о Сави Ковачевићу него неке елегије сетне будалаштине...

5. У мом граду је је ПЉАЧКА пијаце највећи догађај скорије, то нико и не помиње!

6. свака критика да је ово све безвезираја која никуда не води се гуши речима, полако, има времена!

углавном општи утисак је да се су то зборови ЛОГОРАША који само климају главицама, машу ручицама, лактићима...
и играју како им СТУДЕНТИ налажу, и шта ће уопште ти СТУДЕНТИ на градским зборовима?!

Из свег овог нереда који је захватило Србију, СНС је, колико год изгледало глупо и даље највећи добитник.

једина добит би била прављене професорске листе за изборе, иза које би стали СВИ

којој уживо присуствујемо сви....и мислим да барем 500-1000 студената су АКТИВНИ ЗАВЕРЕНИЦИ!

Претпоставка, шта је изгубљена година ако ће ти лећи 100 - 200 000 ЕУР на рачун? НИШТА!
Већ дуже време мислим а и овде сам рекао да ми делује да су студентски протести под Вучићевим вођством...наравно не директним. Једино још не знамо шта је циљ. :kafa:

Већ дуже време мислим а и овде сам рекао да ми делује да су студентски протести под Вучићевим вођством...неравно директним. Једино још не знамо шта је циљ. :kafa:
Neka kaze gde je bio na tzv zboru a ne samo baci temu i cao.

Већ дуже време мислим а и овде сам рекао да ми делује да су студентски протести под Вучићевим вођством...неравно директним. Једино још не знамо шта је циљ. :kafa:
Ne preteruj, ali da mu dizu rejting, definitivno da.
Nek kaze @Pumpaj Pumpanović Pumpanov gde je bio na plenumu

Priznajem samo zborove gradjana,
такође
uostalom studenti imaju svoje plenume pa neka se tamo jebbu.
ех, али јбг истина је да дођу на те зборове, наметну се као вође, и само своје брбоћу, неку размену мишљења истина је не допуштају!

бар је тако у нс, али како већ објасних милион путато је овде очекивано јер ти кој исе намећу су динкова струја... системскак опилад која служе да се протести разводне

али веруј, студенти дођу на те зборове, они их и органиѕују они лепе о зградама обавештење о зборовима

они имају совје зборове и пленуме на факутлетима који нису јавни! који ће курко овде ?!?!

не знам како је у бг и у србији на тим зборовима али ти преносим како је овде и аутор теме је погодио ситуацију у нс...

Већ дуже време мислим а и овде сам рекао да ми делује да су студентски протести под Вучићевим вођством...наравно не директним. Једино још не знамо шта је циљ. :kafa:
On ima svoje ljude na tim plenumima medju studentima. Tako recimo neretko istrči sa vestima studenti planiraju ovo pa ono. Zatim onaj snimak Mile i PSG studenata je neko medju njima dao Vučićevim medijima, možda i sama Mila. Na jednom primeru već dokazano.

Poslednja izmena:
Drago mi je zbog ovog posta jer pokazuje jos jednom, iako to svi znamo, da AV najvise bole - STUDENTI.

Sto se tice samog Studentskog protesta i ja imam nekih primedbi, a to je da ne ide dvoljno brzo. 15. marta je trebalo zavrsiti sa Vucicem. Ali ne krivim ih, to je samo moje misljenje. Iskreno, ni narod nije bio za neki prevrat.

Neko je spomenuo Mila Lompara. Ne znam. Mislim da njega guraju nacionalisticki protivnici AV-a. Covek je jednostavno opsednut sa Kosovom, kao da je Kosovo nas jedini problem i kao da nista osim Kosova ne postoji.

Ја сам гледао један збор постављао је линк овде на форуму један корисник. Исти утисак сам имао после.
Najnizi sloj srpskog polusveta, pa pogledaj samo koje su im "odluke". Trivijalne stvari koje nemaju veze s mozgom.

On ima svoje ljude na tim plenumima medju studentima. Tako recimo neretko istrči sa vestima studenti planiraju ovo pa ono. Zatim onaj snimak Mile i PSG studenata je neko medju njima dao Vučićevim medijima, možda i sama Mila. Na jednom primeru već dokazano.
Наравно, то у најмању руку.

Poslednja izmena od moderatora:
ako si bio u novom sadu na nekom od zboreva onda ne cudi!

jer se oko tih plenuma u novom sadu od prvog dana NAMECE GRUPA STAV I SVICE (vodja mila pajic i njen intimus brnaislav djordjevic , dinkove perjanice), potom udbaski sistemski pajaci brkovic, pogacar i njihovi aktivisti...

sluze da zamazu oci i razvodne proteste...

STUDENTI U BG I SIROM SRBIJE SU SE NJIH ODREKLI U NOVOM SADU 01.02.2025 kada su psole blokade tri mosta po tri sata napusitli planiranu blokadu mosta slobode od 24 sata i otisli kuci u bg i srbiju!

tada je u ns ostalo jedva 3 000 bednika, aktivista marinike, proglasa, grupe stav svice i ovih udbaskih aktivista pogacara brkovica...

Не био сам у устаничкој Шумадији!
И да баш исто то сам схватио и ја
да су се мила и екипица повукли из јавности
али да све полуге и даље вуку они исти троцкисти!
заправо они су тајно СНС оружје....

по мени ЈЕДИНИ ЦИЉ је био да се народ НАПУМПА ДОООООБРООО
да се доведе једно 500 000 + у БГД ....и они су се изненадили колико је људи било
и да се изазове СТАМПЕДО који би исходовао са 2000-3000 мртвих и око 5000 убогаљених
јер би ови гађали камењем са зграда а капуљаши би ишли редом и докрајчивали
свакога ко мрда...први пут у животу су СВЕ БОЛНИЦЕ БИЛЕ ДЕЖУРНЕ?! вотафаК?!~!

И ДА ПОСЛЕ СЕ УВЕДЕ ДОЖИВОТНО ВАНРЕДНО СТАЊЕ
са војном управом и похапшеном целом опозицујом и врхом професора
И ДА СНС ОДАХНЕ И КАЖЕ ТО ЈЕ ТО! САД СМО МИРНИ ЗА 200 ГОДИНА!

реко је! у ШУМАДИЈИ!

а иначе глупи и покварени или подмукли и паметни и покварени мртва трка!
не зна се ко моћже више шртете направити!

нису под његовом палицом , али се труди опасно да буду и да их разводни!

у нс контролише ситуаицју НАМЕЋАЊЕМ ОВИХ ПАЈАЦА И СКОТОВА попут активиста МИЛЕ ПАЈИЋ , ГРУХОЊИЋА, ПОГАЧАРА, БРКОВИЋА...
дођу на зборове и бивјау агресивни , са својих 50ак мишљеникак оји те одма спутавају

мене додуше нису спутавали ,неколико од њих ме препознало и када рекох ОВО ЈЕ РАЅВОДЊАВАЊЕ ПРОТЕСТА ти активисти њихови су ћутали...

нема код мене кад причаш очи у очи тих фора : те ћути те ко си ти ?

јер би их узо за уши и отеро из краја

на зборовима прво тражите личне карте на увид ... па ће те видети да су многи иѕ другог кварта града а дошли на збор ваше месне заједнице...

треба бити опрезан!

Не био сам у устаничкој Шумадији!
И да баш исто то сам схватио и ја
да су се мила и екипица повукли из јавности
али да све полуге и даље вуку они исти троцкисти!
заправо они су тајно СНС оружје....

по мени ЈЕДИНИ ЦИЉ је био да се народ НАПУМПА ДОООООБРООО
да се доведе једно 500 000 + у БГД ....и они су се изненадили колико је људи било
и да се изазове СТАМПЕДО који би исходовао са 2000-3000 мртвих и око 5000 убогаљених
јер би ови гађали камењем са зграда а капуљаши би ишли редом и докрајчивали
свакога ко мрда...први пут у животу су СВЕ БОЛНИЦЕ БИЛЕ ДЕЖУРНЕ?! вотафаК?!~!

И ДА ПОСЛЕ СЕ УВЕДЕ ДОЖИВОТНО ВАНРЕДНО СТАЊЕ
са војном управом и похапшеном целом опозицујом и врхом професора
И ДА СНС ОДАХНЕ И КАЖЕ ТО ЈЕ ТО! САД СМО МИРНИ ЗА 200 ГОДИНА!

реко је! у ШУМАДИЈИ!

а иначе глупи и покварени или подмукли и паметни и покварени мртва трка!
не зна се ко моћже више шртете направити!
тачно је да су мила пајић погачар брковић грухоњић тајно оруђје снс

јер су део истог система

СТУДЕНТИМА У БГ ВЕРУЈЕМ СВИМ СРЦЕМ!

ОНО СУ СЕ ОДРЕКЛИ БАНДЕ МИЛЕ ПАЈИЋ И ОСТАЛИХ САБОТЕРА ПРОТЕСТА У НС!

Verovatno mislis da kod SNS cveta demokratija? Jednom ne poslusaj ,letis sa posla.Ima i opcija da te premeste da cistis parking. Ne odes li na mitiing,nahebao si.

Shvati to kao savez sa Italijinama da se izvučemo iz ustaškog obruča....eto tako....

da ovi studenti imaju vlast i silu koju ima SNS zaplakali bi kad smo se rodili....
severna koreja im ne bi bila ravna!
Ne, ne mogu na bezakonju (jer plenumi i blokade su nezakoniti) da zasnivam nadu da ce biti bolje od onog drugog bezakonja. Zato iz principa ne, bilo je slicno posle 5. oktobra (sa tzv. kriznim stabovima) i ne bih to ponavljala tj. ne ja, ali ne bih volela to da vidim.

Dala bih ovoj vlasti sansu sa novom Vladom, da vidim u prve 2 nedelje sta ce uraditi sa nekim vaznim zakonima, ako ne, na nove izbore i gotovo.
Od studenata nema niko gori, cak ni profesori.
Nisu svi studenti isti. Neki su neozbiljni a neki ozbiljni i nisu za blokade, nezakonitost..

A verovatno da i medju "blokaderima" ima zavedenih koji se tek sad "bude" jer vide koliko su zastranili i sta su izgubili. I da prakticno vise nisu studenti.

bravo kolega

to ja odavno pricam

Znači, ovo je koncept crne rupe, obrnute realnosti.

Trovačnica Informer do te mere je dozlogrdila ljudima da ih cela Srbija ne može da smisli, kamoli da nešto učini što bi Informer želeo, okuplja se protiv njega u velikom broju....
I umesto da se kaže da je Informer izazvao pobunu ljudi, kaže se da su pobunjeni ljudi izazvali povećanu gledanost Informera. :lol:

Pa majku mu, sveli ste sebe na puke izmišljotine, ni trunke nečega što bi se videlo na terenu, u životu.

"
Дакле, ови студентски протести су НАЈВЕЋА УСПЕЛА ПРЕВАРА ВЕКА!"

🥪🥪🥪🥪

Neko ko je ZBILJIC?
Mogud a potvrdim da je ovo sto je napisao tacno. Ovde neko nekoga tesko zajeb... va narod. Ti studenti su sve vise izlazi na videlo Vucicevi "cacijevci" .
Najuricemo mi vas sve uskoro. Sve do kednog...

Back