Био сам на збору и више никад!

Mogud a potvrdim da je ovo sto je napisao tacno. Ovde neko nekoga tesko zajeb... va narod. Ti studenti su sve vise izlazi na videlo Vucicevi "cacijevci" .
Najuricemo mi vas sve uskoro. Sve do kednog...

ДА!
Студенти су заправо ТРОЈАНСКИ КОЊ! само што ми то од заслепљености не видимо!
секташи обожавају да тајну истину јавно показују да је неко не види а они да се смеју томе
болест ал тако је
и тај коњ тројанац су заправо СТУДЕНТИ

1743341016819.jpeg

имали су 5 месеци да направи неки програм друштвеног и државног уређења, предлог владе
шта год....НЕ РАДЕ НИШТА осим што дангубе по улицама
и залуђују наивни и поштен свет који би промене!
не видећи да су студенти управо ЋАЦИ 1.0!

и оно бегање пред стампедо и бацање прслука....је јасно само по себи
добили су знак, бегајте креће покољ, а грађане ко шиша!

15.03 је било људи из целе Србије, и у најмањим местима би било по 3-4 сахране
замислите шта би било да је стампедо успео? СВА СРЕЋА ДА НИЈЕ!
има НЕКО ЧУДО које чува СРБЕ.

Mogud a potvrdim da je ovo sto je napisao tacno. Ovde neko nekoga tesko zajeb... va narod. Ti studenti su sve vise izlazi na videlo Vucicevi "cacijevci" .
Najuricemo mi vas sve uskoro. Sve do kednog...
Najurićete, čim se konsolidujete nakon bežanja sa štandova sa kojih vas je poćerao narod. :lol:

Potvrda nije kad ponoviš istu glupost koju je napisao kolega kojeg potvrđuješ. Npr. snimak nekog zbora, na kojem su se ljudi naljutili i podelili i zamrzeli međusobno pa više ne dolaze na zbor - e, to je potvrda.

показаће време....било је сасвим довољно времена
да се направи ЗАЈЕДНИЧКА ПРОФЕСОРСКО-СТРАНАЧКА листа
иза које би стали СВИ и одували СНС на изборима на мајски маслачак!
али то се не дешава! баш зато што би СНС био одуван!
и нек стане Ђоца ректорица на чело, као онај Здравко што је стао у ЦГ
и проблем решен!
Апсолутно👍

Лични моји утисци са тих зборова....митингашим од 1991. па реко ајде и овде да одем, да видим
да не буде да нисам ни погледао....кад сам видео....слошило ми се...и побегао сам! да не бих био најурен!

1. Зборове воде СТУДЕНТИ а на грађани, студенти буквално наређују грађанима присутнима како ће се понашати.

2. РАЗГОВОРА НЕМА! ЗАБРАЊЕН ЈЕ! значи не смеш да прожубориш ни речцу са ближњим!!!
можеш да машеш ручицама и да се удараш лактовима као поремећена особа, далеко било!

3. СВАКА СУПРОТНА РЕЧ се најурава са збора, е смири се, полако, шта би ти хтео итд...а

4. ЧИТАЈУ ПЕСМИЦЕ НЕКЕ!? и то да су песме о Сави Ковачевићу него неке елегије сетне будалаштине...

5. У мом граду је је ПЉАЧКА пијаце највећи догађај скорије, то нико и не помиње!
него крађу ученичких ранчева из средње трговачке....не шалим се!

6. свака критика да је ово све безвезираја која никуда не води се гуши речима, полако, има времена!
ахахахаха! ПА ИМА ВРЕМЕНА АКО ПРИМАТЕ ДНЕВНИЦЕ! онда што дућже то боље!

углавном општи утисак је да се су то зборови ЛОГОРАША који само климају главицама, машу ручицама, лактићима...
и играју како им СТУДЕНТИ налажу, и шта ће уопште ти СТУДЕНТИ на градским зборовима?!
Градски зборови су ЈАВНИ на улицама, што студентски пленуми нису јавни???

Из свег овог нереда који је захватило Србију, СНС је, колико год изгледало глупо и даље највећи добитник.
Шта се постигло овиме до сада? НИШТА! а прошло је 5 месеци!?

једина добит би била прављене професорске листе за изборе, иза које би стали СВИ
добро са запушеним носевима, и која би СНС одувала на изборима,
али то се не дешава јер би СНС изгубио...зато се и не дешава.

Дакле, ови студентски протести су НАЈВЕЋА УСПЕЛА ПРЕВАРА ВЕКА!
којој уживо присуствујемо сви....и мислим да барем 500-1000 студената су АКТИВНИ ЗАВЕРЕНИЦИ!

Претпоставка, шта је изгубљена година ако ће ти лећи 100 - 200 000 ЕУР на рачун? НИШТА!
Znaci da ipak ostanemo u podrumu uz vucica

2. РАЗГОВОРА НЕМА! ЗАБРАЊЕН ЈЕ! значи не смеш да прожубориш ни речцу са ближњим!!!

Lepo sam ja napisao ovde vec par puta da ce Srbija posle Vucica biti jedna mracna i zatvorena drzava. Inkvizicija od 300.000 koja je zabranila slobodu govora i izrazavanja Jeleni Karleusi je samo nagovestila to. Blokada i pozivi na zabranu Informera, jer se nekome ne svidja kako Informer izvestava, su jos jedan dokaz da Srbija ide ka mracnim vremenima bez demokratije i slobode govora.

ДА!
Студенти су заправо ТРОЈАНСКИ КОЊ! само што ми то од заслепљености не видимо!
секташи обожавају да тајну истину јавно показују да је неко не види а они да се смеју томе
болест ал тако је
и тај коњ тројанац су заправо СТУДЕНТИ

Pogledajte prilog 1706337

имали су 5 месеци да направи неки програм друштвеног и државног уређења, предлог владе
шта год....НЕ РАДЕ НИШТА осим што дангубе по улицама
и залуђују наивни и поштен свет који би промене!
не видећи да су студенти управо ЋАЦИ 1.0!

и оно бегање пред стампедо и бацање прслука....је јасно само по себи
добили су знак, бегајте креће покољ, а грађане ко шиша!

15.03 је било људи из целе Србије, и у најмањим местима би било по 3-4 сахране
замислите шта би било да је стампедо успео? СВА СРЕЋА ДА НИЈЕ!
има НЕКО ЧУДО које чува СРБЕ.
Pa jesu li odustali od svojih zahteva?

Зборови су замишљени као мјесто гдје ће размијенити ставове, погледе, поштени и покварени, паметни и будале, образовани и неуки, вриједни и љенчуге, домаћини и фукаре, они са моралним скрупулама и они без, пристојни и простаци, префињеног ријечника и поганог. Ту ће "на искуство" издоминирати и наметнути своје виђење кварни, неуки, грлати, бескрупулозни, поганог језика љенчуге и фукаре, наметнутуће се да они коло воде.
Зборови су убрзано трасирање пртине ка охлократији.
👇
Лични моји утисци са тих зборова....митингашим од 1991. па реко ајде и овде да одем, да видим
да не буде да нисам ни погледао....кад сам видео....слошило ми се...и побегао сам! да не бих био најурен!

1. Зборове воде СТУДЕНТИ а на грађани, студенти буквално наређују грађанима присутнима како ће се понашати.

можеш да машеш ручицама и да се удараш лактовима као поремећена особа, далеко било!

3. СВАКА СУПРОТНА РЕЧ се најурава са збора, е смири се, полако, шта би ти хтео итд...а

4. ЧИТАЈУ ПЕСМИЦЕ НЕКЕ!? и то да су песме о Сави Ковачевићу него неке елегије сетне будалаштине...

5. У мом граду је је ПЉАЧКА пијаце највећи догађај скорије, то нико и не помиње!

6. свака критика да је ово све безвезираја која никуда не води се гуши речима, полако, има времена!

углавном општи утисак је да се су то зборови ЛОГОРАША који само климају главицама, машу ручицама, лактићима...
и играју како им СТУДЕНТИ налажу, и шта ће уопште ти СТУДЕНТИ на градским зборовима?!
Зборови су убрзано трасирање пртине ка охлократији.

Najurićete, čim se konsolidujete nakon bežanja sa štandova sa kojih vas je poćerao narod. :lol:

Potvrda nije kad ponoviš istu glupost koju je napisao kolega kojeg potvrđuješ. Npr. snimak nekog zbora, na kojem su se ljudi naljutili i podelili i zamrzeli međusobno pa više ne dolaze na zbor - e, to je potvrda.

ти си толико паметна да све време КРИТИКУ начина борбе против СНС
доживљаваш да је неко ЗА СНС?!

ово што раде студенти је ПРОПАЛО и није НИ ПЛАНИРАНО да успе!
мењај коња, дај нешто ШТО МОЖЕ ДА УСПЕ!

а то је ЈЕДНА ЛИСТА са професорима, студентима странкама....СВИ
и да се СНС одува на политичко гробље!
а то неће нико јер после од чега би живели?!
када би нестао СНС нестали би и они....

захтеви су иначе БЕСМИСЛЕНИ!
и смишљени су као бесконачна ФОР НЕКСТ петља!
...
поготово онај 20% више кинте за профе! мсм стварно!
захтев о документацији је и теоретски неостварив
јер нико и не зна колика је уопште

Znaci da ipak ostanemo u podrumu uz vucica

не...већ је КРАЈЊИ ТРЕНУТАК да се ова сва енергија преметне у нешто паметно
ако се то не деси РАСПЕЋЕ Се, разбираш?!
а управо се ради на ИСПУМПАВАЊУ! ако не примећујте сви...

а то паметно је једне листа од профа, преко мариника па све до нестора
сви лепо да запуште своје ноблес носиће и да се отера НАЈВЕЋЕ ЗЛО
па после ћемо лако...

ти си толико паметна да све време КРИТИКУ начина борбе против СНС
доживљаваш да је неко ЗА СНС?!

ово што раде студенти је ПРОПАЛО и није НИ ПЛАНИРАНО да успе!
мењај коња, дај нешто ШТО МОЖЕ ДА УСПЕ!

а то је ЈЕДНА ЛИСТА са професорима, студентима странкама....СВИ
и да се СНС одува на политичко гробље!
а то неће нико јер после од чега би живели?!
када би нестао СНС нестали би и они....
Jes' propalo je i povećali su gledanost Inforemeru. :lol:

I svi uveravaju što sebe, što pokušavaju i širu javnost, od ava do analitiračara i njegovih medija i botova, da je studentski protest propao.

A u stvari, studenti i planumi osvojili gradove i sela, a av podigao tvrđavu Ćacilend da mu štiti predsedništvo, otkazuje mitinge, a tribine održava u halama, njegovi ljudi ne mogu na kafu ni na pijacu, opštinari se ne sastaju, Pink i Informer se zabarikadirali betonskim pločama.

па после ћемо лако...
Imaj poverenja u studente kako rade, do sada nisu pogrešili niti učinili bilo šta štetno po pobunu.

Je ne da ne bih tebe poslušao pre nego njih, ja ne bi ni sebe poslušao pre njih. :cool:

Jes' propalo je i povećali su gledanost Inforemeru. :lol:

I svi uveravaju što sebe, što pokušavaju i širu javnost, od ava do analitiračara i njegovih medija i botova, da je studentski protest propao.

A u stvari, studenti i planumi osvojili gradove i sela, a av podigao tvrđavu Ćacilend da mu štiti predsedništvo, otkazuje mitinge, a tribine održava u halama, njegovi ljudi ne mogu na kafu ni na pijacu, opštinari se ne sastaju, Pink i Informer se zabarikadirali betonskim pločama.
mitrovic je postavio betonsku ogradu od blokova jer je znao da se rezim gadjati narod oruzjem.

Meni neki čiča ovako priča , jer prvi put sam čuo neki dan za tog Ljotića .
Došao taj Ljotić u grad , hiljade ljudi na zboru.
Kaže ( navodno) Ljotić :
"Braćo Srbi , nije sad vreme za rat i medjusobne sukobe , sačekajmo prvo da Rusi pobede Nemce , pa onda da se dignemo sa Rusima protiv Nemačke ."
Sad , ko je u pravu , ne znam .
Samo znam da smrdikali i komunisti ne vole ljotićevce .

па после ћемо лако...
Da mozda je bolje da usmere tu energiju na izlaske, kokisku i djecake

mitrovic je postavio betonsku ogradu od blokova jer je znao da se rezim gadjati narod oruzjem.
Ne znam, moguće je... Ali sve to i dalje ostaje tamo. Ćacilend se ne raščišćava, a u njemu uniformisani ljudi koji nikome neovlašćenom ne daju da uđe. Kao kasarna. Suštinski onemogućava proteste ispod prozora predsedništva, tako da se naslućuje da je to glavna svrha ćacilenda.

Nije poenta u tome koliko je neko obrazovan ili ne, već koliko je svestan dešavanja i mogućnosti procene ljudi koji bi trebalo da rade u korist države a ne sopstvenih džepova.
Upravo tako! Poznajem ljude koji nisu obrazovani, ali pravilno razlučuju zlo i dobro, normalno od nenormalnog, laž i istinu.
Što se tiče ovih upisa gore i ja sama pogledam Pink, pogotovo emisije Jovane J. čisto da potvrdim da sam na pravom putu, putu istine i razuma. Pogledam i Happy iz istog ili sličnog razloga.
Ne sviđa mi se što su se neki pokolebali u studentske proteste, jer ja mislim da znaju šta rade i kojem cilju teže.

Upravo tako! Poznajem ljude koji nisu obrazovani, ali pravilno razlučuju zlo i dobro, normalno od nenormalnog, laž i istinu.
Što se tiče ovih upisa gore i ja sama pogledam Pink, pogotovo emisije Jovane J. čisto da potvrdim da sam na pravom putu, putu istine i razuma. Pogledam i Happy iz istog ili sličnog razloga.
Ne sviđa mi se što su se neki pokolebali u studentske proteste, jer ja mislim da znaju šta rade i kojem cilju teže.
Nema razočaranja u studentski protest, a režim izmišlja da ima. Evo, ovaj Berišnjikov, otvarač teme, se dosetio da studente blokadere proglasi ćacijima. Veruje čovek da je lukav. :lol:
Jedino ne ume da objasni kako Ćaciji "žele da uče" a studenti da blokiraju, i kako Ćaciji nemaju zahteve, a studenti imaju...

Nema razočaranja u studentski protest, a režim izmišlja da ima. Evo, ovaj Berišnjikov, otvarač teme, se dosetio da studente blokadere proglasi ćacijima. Veruje čovek da je lukav. :lol:
Jedino ne ume da objasni kako Ćaciji "žele da uče" a studenti da blokiraju, i kako Ćaciji nemaju zahteve, a studenti imaju...
Skontala sam ja, ne samo njega, nego još par likova. Raspale temu da vide šta ko misli, priča, sluti, nagađa i dr.
Sva sreća pa nisu dovoljno pametni da ostanu neotkriveni.

Градски зборови су ЈАВНИ на улицама, што студентски пленуми нису јавни???

Из свег овог нереда који је захватило Србију, СНС је, колико год изгледало глупо и даље највећи добитник.
Шта се постигло овиме до сада? НИШТА! а прошло је 5 месеци!?

једина добит би била прављене професорске листе за изборе, иза које би стали СВИ
добро са запушеним носевима, и која би СНС одувала на изборима,
али то се не дешава јер би СНС изгубио...зато се и не дешава.

Дакле, ови студентски протести су НАЈВЕЋА УСПЕЛА ПРЕВАРА ВЕКА!
којој уживо присуствујемо сви....и мислим да барем 500-1000 студената су АКТИВНИ ЗАВЕРЕНИЦИ!

Претпоставка, шта је изгубљена година ако ће ти лећи 100 - 200 000 ЕУР на рачун? НИШТА!

Haha kakav zbor, otkud to za srbi imaju zbor, to je crnogorska stvar.

Кад погледаш прошлост чак и комунисти су предали власт без борбе, грађанског рата и крвопролића на улицама, само ће у историји остати упамћени Милошевић и Вучић као диктатори који су ишли до краја и који су крвавих руку бранили фотеље.
Да је бар задрти и ограничени Шешељ уместо овог на власти, до сада би био готов. Овај је лукав и зна максимално да купује време, али не може вечно то да траје.

ДА!
Студенти су заправо ТРОЈАНСКИ КОЊ!
не лупај!

јасно је да режим на све начине жели да уништи протесте, како дрским начином преко ћација, батинаша нарко дилера хофманових јуришника тако и лукаво преко тобож опоѕиције, која је део деценијама у србији.

тако тим другим , лукавим путем, то раде рецимо што су од првог дана у нс поставили динкове перјанице МИЛУ ПАЈИЋ њеног интимуса БРАНИСЛАВА ЂОРЂЕВИЋА , који су студенти динка грухоњића (чији је гле чуда тетак - азем власи стари удбашки пас) и вође група СТАВ.

отуда пред 15.03 видели смо СИСТЕМСКИ ЦИРКУС са тобож планирањем ''државног удара'' у којој су главни протагонисти горе наведени. Тобож ''ПРОЦУРЕО'' је снимак.. чуј процурео од њих 7 до 8 у соби и оних најударнијих вођа разних нво организација... нарвано да ниеј процурео већ је то намештено намерно.

ПОСЛЕ ТОГА СЕ ДОТИЧНОЈ МИЛИ И БРНАИСЛВАУ ГУБИ ТРАГ . али њихови играчи како у нс тако и широм србије иду на те зборове грађана ГДЕ СУ ДРСККИ, И КОМУНИКАЦИЈА ИМ ЈЕ АРОГАНТНА АКО ИМАТЕ НЕКАКВА ПИТАЊА КОЈА СУ СУПРОТНА ЊИХОВИМ плановима...

СТУДЕНТИ У БГ И ШИРОМ СРБИЈЕ СУ СЕ ДИСТАНЦИРАЛИ ОД ГРУПЕ СТАВ и назвали их САБОТЕРИМА ПРОТЕСТА 01.02.2025 у новом саду после блокаде три моста по три сата када су се студенти из бг и србије повукли са планирне блокаде моста слободе 24 сата. Отишли су у бг и србију напустили протест па је од 250 000 остало непуних 2000 активиста маринике, групе став, проглас , брковића и погачара...

РАЅЛОГ ЗАШТО СУ СТУДЕНТИ НАПУСТИЛИ БЛОКАДУ У НС 01.02.2025 ЈЕ ТАЈ ШТО ЈЕ ВРХ НОВОСАДСКИХ СТУДЕНАТА КОЈИ ПРЕДВОДИ МИЛА ПАЈИЋ И БРАНИСЛАВ ЂОРЂЕВИЋ (наметнули се преко пленума који су ибли тјани и на које су пуштали само своје активисте) У СУБОТУ УЈУТРУ ПРОМЕНУО ПРОГРАМ БЛОКАДЕ ТАКО ШТО СУ УБАЦИЛИ ГОВОРНИКЕ НА ПРОТЕСТУ што никако није био део програма који су договорили сви студенти широм србије. УБАЦИЛИ СУ ГОВОРНИКЕ ИЗ ПРОГЛАСА, ПОТОМ ДИНКОВЕ САБОРЦЕ СА АНТИ С РПСКОГ ФЕСТИВАЛА У ДУБРОВНИКУ - КЕСИЋА И БЈЕЛОГРЛИЋА....

зато су студенти из бг и србије НАПУСТИЛИ БЛОКАДУ МОСТА СЛОБОДЕ и групу СТАВ НАЗВАЛИ САБОТЕРОМ ПРОТЕСТА!

ако ти није јасно погледај видео и прекини овде да торлујеш! јер не смеш у исти кош стављати студенте иѕ бг и широм србије са овим убаченим уљезима!

нарвано да режим чини све да раѕводни протесте.

АЛИ НЕЋЕ УСПЕТИ .

па после ћемо лако...
ево још један снимак који говори све о систему који контролише деценијама поѕицију и опоѕицију

СТУДЕНТИ НЕ ЖЕЛЕ ПОЛИТИЧАРЕ!

ТИ СИ само још један који је попут тихог показао своје право лице и када је заиста угрожен систем радиш како систему одговара, пљујеш студенте.

тако је и тихи од тобож критичара постао саботер народа и студената...

Кад погледаш прошлост чак и комунисти су предали власт без борбе, грађанског рата и крвопролића на улицама, само ће у историји остати упамћени Милошевић и Вучић као диктатори који су ишли до краја и који су крвавих руку бранили фотеље.
Да је бар задрти и ограничени Шешељ уместо овог на власти, до сада би био готов. Овај је лукав и зна максимално да купује време, али не може вечно то да траје.

Koji su to komunisti predali vlast bez borbe, molim imena .
Sa pojavom višestranačkih izbora kod nas nakon druga Tite, vlast se dobija i gubi na istima. Znam da je je nekima teško to prihvatiti ali šta da se radi.

Back