Ne bih ja terao mak na konac, bar ne za takve stvari , ja sam zaeban za druge stvari , znaci pronevere, zloupotrebe i ostalo , tako da bi podosta ljudi u Nisu bilo redovno pozivano u sud , da se stalno dopune iskazi...
A to oko komunalija, to sam uvek za kompromis, pustis svima da se urede malo i to je to...
Dobro malo da nauce i kako se radi posao....nema nista lose ni da nalepe na bini , ni da dostave stranci kao nekome ko je prijavio , ali ako nije prijavio , kako ce dostaviti stranci , nego se lepi tamo gde se objekat nalazi...da procita onaj ko objekat postavlja..
Mozda je to vama nelogicno , ali nemam ja kristalnu kuglu pa da ako neko podize binu a nece da se javno izjasni da to radi , da ja isterujem mak na konac, nego brate nalepim tamo gde je neregularan objekat i sutra pozovem mup ekipu i komunalno i to se ukloni, ostavi se neki rok da se prijavi vlasnik tribina, da bi mu se naplatilo uklanjanje, u protivnom ide na dobos, ukoliko inspektori ne utvrde ko je odgovoran, a posto se ovde moze utvrditi ko je odgovoran, to se preko inspektora donese i odluka , i sve lepo funkcionise...
Das priliku svima da budu ljudi , a ko hoce da se busa, isbusis ga kulturno pa nek se pushi posle..