- Poruka
- 16.723
Za gospodina sa smesnim avatarom, koji izgleda kao deda mraz, ja nemam pajtase i okani me se zgubidanu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nek si ti meni ziv i zdrav, volim i ja tebe brate moj hriscanski

Шта ћеш, љубав понекад захтева и оштрину
Zar neće forumaške patriote da organizuju miting zbog ubistva ovog slepca?
Njega je ubila SAD,a naše drage ''patriote'' su veliki protivnici te iste SAD,tako da očekujem milion ljudi ispred skupštine u znak podrške Osami bin Ladenu.![]()
Rece Francisko Pizaro i proburazi urodjenika.
Njega je ubila SAD,a naše drage ''patriote'' su veliki protivnici te iste SAD,tako da očekujem milion ljudi ispred skupštine u znak podrške Osami bin Ladenu.![]()
У православљу се пробадају заблуде а не урођеник, бркаш Божанску веру и папску јерес.
..pa ?Ja nisam lud da podrzim jednu zlu opciju kod muslimana.Ja podrzavam Islamske pokrete koje su u sluyzbi Amerike.
ne mozes ti pod "probadanjem zabluda" da maskiras mrznju i bes. ne foliraj se.
Не него си ти навикао да људи буду претерано фини макар и сакривали болне чињенице.
ne mozes ti pod "probadanjem zabluda" da maskiras mrznju i bes. ne foliraj se.
Болест екуменизма, очекивање аплауза и подилажења.
Шта да се ради, јерес је увек сентиментална и лако раздражљива.

Čekamo reakciju.Ali ako me pamćenje služi prethodna dva predsjednika su bila dobra s njim.Losa vest za sve obicne ljude. Smrt bin ladena znaci samo jedno da ce se teroristicka organizacija pokusti da se osveti udarajuci po civilima.
al kaida je organizacija koja funkcionise potpuno nezavisno od osnivaca. kao i sve ostale slicne fundamentalne islamske teroristicke organizacije.
cia ubila svog zaposlenog, a opet ce samo obican svet da se plasi odmazde.