Bin Laden je mrtav?

Da li verujete u zvaničnu verziju Bin Ladenovog ubistva?

• Da

• Ne

• Americka prevara!

• Jos nse nisat ne zna

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
To si ti napisao da nisi lud, ja samo donosim zaključak na osnovu tvog pisanja. Treba uništiti Libiju, Siriju, Afganistan (njihove vođe i narod koji ih podržava)... ne treba se kupati osim petkom, stidne dlake vam proizvode prljavštinu... meni to nije baš afirmativno za muslimane, a ti si autor svega toga.

Kao sto ste mogli zapaziti ja podrzavam islamsku drzavu volim da u svakoj Islamskoj drzavi zavalada Serijat jer samo Serijatom se muslimani mogu suditi.Inace diktatorima nema mjesta u islamskoj drzavi a Kralj moze biti upravitelj drzave dozivotno jer je Kralj.Inace Afganistan je po ustavu Islamska republika i to je veoma dobro jer ce Afganistan biti miran i mmoci ce da se razvije u jednu jaku i finu drzavu koja ce biti dobra za zivot svakog muslimana.Mislim da je ovo kataklizma Al Kaide i oni su zaboravljena opcija tako da muslimani mogu mirno spavati i biti spremni da se klanjaju Allahu i da stvarju za svoju drzavu kako bi im drzave bile dobre i jake.

Znate šta ?
Da mi ipak sačekamo neko vreme !
Neka se klupko potpuno rasprede......
Ne verujem ja mnogo ovim američkim razbojnicima,
pa ni "dimljenom",koji je maločas obrazlagao naciji
"ovu veliku pobedu američkog demokratskog nastojanja" !
Već smo navikli da se to kod Amera očas izokrene.
I pretvori u kontre.
Ako to nekog asocira na "Bliznakinje",greši....
Fikcija - lol.

Шта има да чекамо, све је јасно - Бин Ладен им више не треба.
Направили су (Амери) читаву папазјанију по арапском свету, почев од Ирака, преко Авганистана па завршно до Либије и ових осталих које су саме :roll: нашле "демократију".
Мислиш да ту није пало већ брдо дилова?

Америчка пропаганда..а можда су га и убили...ми то не можемо знати...

После кажу нешто за комунистe као убијали су без суђења....ови глобалисти-капиталисти о суђењу ни не размишљају....изгледа су се опекли са Слобом и Шекијем па суђење више није опција ... :D

Волим и ја сваког Србина и Србкињу, ал ти морам рећи да си изманипулисан вестима.

Шта ћеш, љубав понекад захтева и оштрину (мада је претерујем ал ето).

„Највећи акт љубави према ближњем, јесте рећи истину“
+Свети Фотије Велики+

Sta je to SrBkinje? Neka nova nacionalnost? :think:

Bez ikakvog dokaza a samo sa nekom polovičnom i najverovatnije iskonstruisanom fotografijom Ob(m)ana zvanično izjavi da je demokraski nacizam odneo najveću pobedu za vreme njegovog mandata.

Izgleda da je đavo odneo šalu kada se najveća teroristička država današnjice počela da hvata za slamku spasa !!!

Očekujem da uskoro započenemo uživo da gledamo paranoično američko ponašanje od običnog sveta pa sve do nobelOVCA za mir.
Bravo klempo, samo tako nastavi pa i kada budu počeli da ti lete u vis tvoje komšije.

41604_15969386508_7164170_n.jpg

BIP laden :)

Америчка пропаганда..а можда су га и убили...ми то не можемо знати...

После кажу нешто за комунистe као убијали су без суђења....ови глобалисти-капиталисти о суђењу ни не размишљају....изгледа су се опекли са Слобом и Шекијем па суђење више није опција ... :D

Naravno da su se opekli i da to silno laganje, iskonsturisana dešavanja, lažni svedoci i jednoumna propaganda više nisu sigurni atributi u rukama jer su laki za razobličavanje i otkrivanje prave istine.

Ipak su oni samo loši učenici i naslednici Gebelsa.

Mada mi se čini da su postali i previše nervozni i neoprezni jer više ne prezaju ni od čega.
Isto kao i Hitler kada je došao negde do 01.09.1939.g.

А знаш ли да тамо где има гордости царују све страсти (па и завист и мржња)?

Сматраш ли себе гордим?

Да ли се уопште бориш против те страсти?

ne postavlja se pitanje o meni vec o tebi i tvom mrziteljskom nastupu, dok istovremeno kao najveci farisej drzis hristovu moltivu u potpisu, da svi vidimo koliko si ti veliki vernik

Ебте, од Американаца су луђи само они који им верују!!!!
Убили Осаму бин Ладена и тело баЧили у море!!!!!!
:rotf::zcepanje::hahaha:
Американофилија је болес', отиђите к лијечнику!
:sad2:

.hahaha pa reko ovaj drugi osama da je to po muslimanskim verskim obichajima ...reche i ostade ziv .......hahaha :))....znachi degenerici

ako je i bio terorista,trebalo mu je suditi
lose je sto je ubijen,bez presude,..
samo jos mi je 1 jak utisak danas oko ovoga
u SAD-u oni ateisti se masovno raduju necije,pa makar i Binladenovom,ubistvu
divan primejr USA demokratije,...

http://www.srbijadanas.rs/index.php...fotomontaa-video&catid=46:aktuelno&Itemid=114

Da li je fotografija mrtvog Bin Ladena fotomontaža? (VIDEO)
Fotografija mrtvog Osame bin Ladena, koja poslednjih sati obilazi svet, navela je mnoge da veruju da je u pitanju fotomontaža

Kada se uporedi fotografija koju je prikazala pakistanska televizija uz tvrdnju da je na njoj bin Laden i fotografija iz arhive, očito je da se neki detalji ne slažu.

Velika je mogućnost da se radi o fotomontaži koja je urađena u fotošopu.

Ебте, од Американаца су луђи само они који им верују!!!!
Убили Осаму бин Ладена и тело баЧили у море!!!!!!
:rotf::zcepanje::hahaha:
Американофилија је болес', отиђите к лијечнику!
:sad2:

:lol:

БаЧили, него шта, вода ће испрати све доказе.

Ево, сад чух на вестима да ДНК анализа није урађена, а сад више никад и неће бити.

http://www.srbijadanas.rs/index.php...fotomontaa-video&catid=46:aktuelno&Itemid=114

Fotografija mrtvog Osame bin Ladena, koja poslednjih sati obilazi svet, navela je mnoge da veruju da je u pitanju fotomontaža

Kada se uporedi fotografija koju je prikazala pakistanska televizija uz tvrdnju da je na njoj bin Laden i fotografija iz arhive, očito je da se neki detalji ne slažu.

Ma,naravno da je fotomontaza :D
Oni jesu pobili te ljude,ali Bin Ladena nidu ubili :D

Ima o tome ceo tekst u Spiegel-u
http://www.spiegel.de/netzwelt/netzpolitik/0,1518,760104,00.html

a cini mi se da je i Rojters objavio da su fotografije montaza.

Kako su Amerikanci ''fini'' pa postuju islam. tradiciju..:dash: Prvi put cujem da se po islam. tradiciji telo baca u more.
Cak mislim da se po islamu telo zakopava u zemlju (bez ostalih varijanti) umotano u carsav.

Cisto sumnjam da su oni ubili Bin Ladena.

Back