Bin Laden je mrtav?

Da li verujete u zvaničnu verziju Bin Ladenovog ubistva?

• Da

• Ne

• Americka prevara!

• Jos nse nisat ne zna

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
nek si ti meni ziv i zdrav, volim i ja tebe brate moj hriscanski

Волим и ја сваког Србина и Србкињу, ал ти морам рећи да си изманипулисан вестима.

Шта ћеш, љубав понекад захтева и оштрину (мада је претерујем ал ето).

„Највећи акт љубави према ближњем, јесте рећи истину“
+Свети Фотије Велики+

Zar neće forumaške patriote da organizuju miting zbog ubistva ovog slepca?
Njega je ubila SAD,a naše drage ''patriote'' su veliki protivnici te iste SAD,tako da očekujem milion ljudi ispred skupštine u znak podrške Osami bin Ladenu. :roll::hahaha:

Poštovani moderatori ovoga
cenjenoga Foruma,slatkog za region,Hrvate,pa i šire -
obavestiše me da me neki "unutrašnji neprijatelj" preduhitrio i
ranije otvorio temu sa istim naslovom.....
Prema tome,draga i cenjena razredna,i ti Pero,mokar sunđer
i brišite.....
I budite srca kamenoga - ne pustite suzu devojačku !
Za Peru znam da neće.Tvrd je Pera......

Poslednja izmena:
Njega je ubila SAD,a naše drage ''patriote'' su veliki protivnici te iste SAD,tako da očekujem milion ljudi ispred skupštine u znak podrške Osami bin Ladenu. :roll::hahaha:

Промашио си поенту - њега је САД и "родила" и "узгојила" и на крају и "убила", тотални мит за америчке масе да оправда акције америчке владе по свету. Шта ту има да се подржава? ПОдршка Ладену би била подршка Америци и њеној окупаторскј политици...

Ja nisam lud da podrzim jednu zlu opciju kod muslimana.Ja podrzavam Islamske pokrete koje su u sluyzbi Amerike.

To si ti napisao da nisi lud, ja samo donosim zaključak na osnovu tvog pisanja. Treba uništiti Libiju, Siriju, Afganistan (njihove vođe i narod koji ih podržava)... ne treba se kupati osim petkom, stidne dlake vam proizvode prljavštinu... meni to nije baš afirmativno za muslimane, a ti si autor svega toga.

Њега су рокнули његови талибани пре десетак година, кад су сазнали да их је продао да буду бабароге-сарадници Америма.

Лепо је што верујеш у вести са ТВ-а, баш ће људи да обраћају пажњу на твоје закључке после овог мудрог поста.

Болест екуменизма, очекивање аплауза и подилажења.

Шта да се ради, јерес је увек сентиментална и лако раздражљива.

Aха.Чак и код особа које можда и неверују ни у шта.Код свих.Мада је некад мала доза сентименталности добра.

А где су ДОКАЗИ да су га убили... пајз да им не поверујем, као убили га и БАЦИЛИ ГА У МОРЕ...хехехе... свашта будалама Јенкији могу да протуре.

Већ једном су тако тртљали раније да су га убили ДОК ИМ ОН НИЈЕ ПОСЛАО ВИДЕО КЛИП... па су ћутали к'о муфљузи... а сада опет...

Било како било, ја знам да је Америка највећи терориста на Планети.
Невиних жртава које је убила Америка има ДЕСЕТИНЕ МИЛИОНА, а невиних жртава Бин Ладена је која хиљада.
Изговори које Американци дају да би оправдали своје злочинаштво су чисти ЦИНИЗАМ И ИЗРАЗ СИГУРНОСТИ ДА ЗА СВОЈЕ ЗЛОЧИНЕ НЕЋЕ НИКОМЕ ОДГОВАРАТИ.

АМЕРИКА ЈЕ НАЈВЕЋИ ТЕРОРИСТА НА ПЛАНЕТИ .

Losa vest za sve obicne ljude. Smrt bin ladena znaci samo jedno da ce se teroristicka organizacija pokusti da se osveti udarajuci po civilima.
al kaida je organizacija koja funkcionise potpuno nezavisno od osnivaca. kao i sve ostale slicne fundamentalne islamske teroristicke organizacije.

cia ubila svog zaposlenog, a opet ce samo obican svet da se plasi odmazde.
Čekamo reakciju.Ali ako me pamćenje služi prethodna dva predsjednika su bila dobra s njim.

Znate šta ?
Da mi ipak sačekamo neko vreme !
Neka se klupko potpuno rasprede......
Ne verujem ja mnogo ovim američkim razbojnicima,
pa ni "dimljenom",koji je maločas obrazlagao naciji
"ovu veliku pobedu američkog demokratskog nastojanja" !
Već smo navikli da se to kod Amera očas izokrene.
I pretvori u kontre.
Ako to nekog asocira na "Bliznakinje",greši....
Fikcija - lol.

Back