Bin Laden je mrtav?

Da li verujete u zvaničnu verziju Bin Ladenovog ubistva?

• Da

• Ne

• Americka prevara!

• Jos nse nisat ne zna

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Muslimani moraju drugtacije voditi politiku a to je da budu lojalni Americi i da ne izlaze u sukob sa Amerikom.Amerika moze dosta pomoci muslimanima i muslimani nisu svjesni koliko Amerika zeli pomoci muslimanima tako da bi konflikt sa Amerikom unazadio Islamske zemlje a lojalnost Americi ce unaprijediti Islamsku drzavu i Amerika ce voljeti biti sa muslimanima koliko zbog nafte toliko zbog demokracije koje ce biti u Islamskim zemljama.Saudijska Arabija je jedan predvodnik muslimana tako da se muslimani mmoraju ponsati nezamerljivo i da buidu sa amerikom u svakom trenutku.

Cela ova priča je toliko smešna i toliko deluje neverovatno da čisto sumnjam da nije istinita.

Мени је најготивнији детаљ кад Амери крену да беже са мртвим Миладином везаним брадом за стајни трап јер је Пакистан послао пресретаче да их оборе, па трк за Авганистан!

Било би још боље да су их оборили, па да дође до битке за тела у планинама

Кукавице, само ти проповедај љубав са Америком која је убила Шеика Бин Ладена

Он те гледа из рајског џенета и смеје се презриво "ха, ха, Минго, крсташу кукавички".

Al Kaida je ubila jednu dobru Benazir Bhuto i zato trebaju ispastati.Muslimani se ne trebaju kretati za Al Kaidom jer Al Kaida je zlo.Amerika ce pomoci muslimanima u Libiji u Siriji i Jemenu i pomoci ce Palestincima da dobiju svoju drzavu.Amerika ima puno muslimana tako da ne odgovora muslimanima da budu meta napada razjarenih Ameriknaca a oni koji su ubili Benazir Bhuto ti zasluzuju da budu likvidirani.Oni sada prijete.Oni prijete Pakistanu i zele ubiti Pakistanske zvanicnike.Oni su u ocaju i oni ne mogu vise nista uciniti.

Al Kaida je ubila jednu dobru Benazir Bhuto i zato trebaju ispastati.Muslimani se ne trebaju kretati za Al Kaidom jer Al Kaida je zlo.Amerika ce pomoci muslimanima u Libiji u Siriji i Jemenu i pomoci ce Palestincima da dobiju svoju drzavu.Amerika ima puno muslimana tako da ne odgovora muslimanima da budu meta napada razjarenih Ameriknaca a oni koji su ubili Benazir Bhuto ti zasluzuju da budu likvidirani.Oni sada prijete.Oni prijete Pakistanu i zele ubiti Pakistanske zvanicnike.Oni su u ocaju i oni ne mogu vise nista uciniti.

Минго ти си срамота за умму и за све верне и љубиш скуте крсташу Џорџу Бушу и његовом слуги Обами који су данас убили Шеика Миладина.

Беназир Буто је била такође издајник и јефтина женска која се по Лондону љубила са ћафирима и хтела да направи куплерај од Пакистана, и она није никаква мајка већ је једна зла жена и Миладин јој је стао под гр'оце за врат бисмилах бисмилах бисмилах

А ти иди код твојих крсташа кад мрзиш на Алаха и његове виерне

To je laz.Benazir Bhuto je bila jednom predsjednik i ona je jasno naglasavala da je Pakistan Islamska drzava.I ko daje za pravo jednoj organizaciji da ima spisak za odstrijel.To nisu ljudi odani Islamu.To su mafijasi i ti mafijasi trebaju biti likvidirani.Ja ne zelim muslimane koji ce zeljeti od muslimana da budu ekstremni nego zelim muslimane koji ce biti mirni i voljni da vole Islam i Dzamije.Oni su ubili neduznu Benazir Bhuto pa su ubijali ljude u Dzamijama i to su neki muslimani.To su najgora vrsta ljudi i oni su u glavi naopaki ljudi tako da se sa njima ne moze raspravljati.Ono sto hoce Amerika od muslimana je da od muslimana napravi gospodu i to je ono sto zeli Ameriika a neki muslimani se otimaju i ne zele da budu gospoda.

Čuo sam, ali staviti tajnu službu neke savezničke države na listu terorističkih organizacija je baš žestoko trolovanje.

1235388714405.jpg.myspace.jpg

Bolje je biti nevin musliman nego ubica.Ubica ide direktno u dzehenem.Inace muslimani mogu stvoriti civilizaciju koja ce biti sjajna samo da se opuste kao sto su sada riujesili znaci prvo da skinu diktatore i onda lijepo opustiti narod i neka sam bira svouju vlqast i neka se mole u Dzamijama i neka imaju para da nose najljepse galabije.Ja volim galabije i nosio bi ih u sred Egipta.Islamske zemlje mogu biti modernije i civiliziranije od Indije koja drzi do tradicije.

Ono što Amerika želi je da pokrsti ceo islamski svet, što je jasno svakom ko je upoznat sa podatkom koliko desetina hiljada Avganistanaca i Iračana je prešlo u hrišćanstvo. A ko zna koliko će ih još i preći.

Ja kad vidim ovo tvoje podržavanje krstaša stvarno ne znam šta da kažem. Bojim se da si negde ozbiljno pogrešio Mingo, da si nešto pogrešno razumeo, ili da te je neko pogrešno informisao.

Ko god podržava krstaše koji masovno pokrštavaju muslimane, taj dobar musliman biti jednostavno ne može.

To apsolutno nije istina.Takvih prelazaka u Krscanstvo nema u jednom konzervativnom drustvu kao sto je Afganistan ili Irak tako da je to jedna neistina i ja sam u toku tako da nikada nisam procitao takvo nesto,.Inace Islamska misija je jaca od Americko-krscanske misije tako da ako zele Jehovini Svjedoci da sire svoju misiju u Islamskim zemljama oni to mogu slobodno siriti ali znajte da vecina muslimana ne zeli prijeci iz Islama u neku drugu religiju.Mozda je taj broj minoran ali sigurno je da Amerika nikada ne moze masovno pokrstiti jednu Islamsku drzavu.To je totalna neistina jer Amerika od muslimana zeli da se sklone od diktature i da se sklone do siromastva i da pocnu pravilno raspodjeljivati novac kako bi svi imali novca u Islamskoj drzavi tako da Amerika od Islamskih zemalja trazi lojalnost i nista vise.Sto fali jednoj Turskoj koja je saveznik Amerike i mozete sami vidjeti da se Turska razvila i da je postala ekonomska sila regiona.Turci su prakticno gospoda i oni znaju sta je vjera i na vlasti su Islamisti tako da je Turska Islamska zemlja ali je moderna i lijepa zemlja.

Back