taja
Iskusan
- Poruka
- 5.355
a sta bi ti uradio "dok ona stoji sa strane"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto me razocara, Banshee, ti si bar pazila na recnik, ili se meni nesto pomesalo :shock:Banshee:ne ja necu bas nista raditi.
za razliku od tebe koji ces i dalje kenjati ispred monitora i izigravati virtuelnog ramba.
ja se barem ne blamiram da glumim nekog krvolocnog ubicnu i kvazi branitelja,a posle kad dodje vreme da se dela,tebe nigde nema
dzeri dzeri...ne seri...jos se i rimuje![]()
pa pazim ja sa kim vredi.*BILJA*:Sto me razocara, Banshee, ti si bar pazila na recnik, ili se meni nesto pomesalo :shock:
Dobro, sto se tebe i mene tice, nadam se da cemo uvek moci normalno komunicirati i onda kad nam se misljenja razmimoilazeBanshee:pa pazim ja sa kim vredi.
a jerry se vec dokazao i pokazao u vise navrata,kako prema meni tako i prema drugima,tako da u njega ne vredi ulagati trud za korektnu komunikaciju![]()
pa majmune jedan,rekao sam ti juce da mi se vise ne obracas,..goxy:
jel ti nisam na ignore-u......i ja tebe pozdravljam i sve najboljegiovaniI:pa majmune jedan,rekao sam ti juce da mi se vise ne obracas,..
ignorisem te,ali sve ima svoje granice,..
p.s.kada vec moderatori tolerisu tvoje uvrede,neka i ovo ostave ,..
U chemu je problem?Banshee:
giovaniI:da djelimo nase?
Svaka cast.Ti jedinisiovde prepoznao sta je buducnost Srbije,a od ovih napaljenih militantnih radikala svim normalnim ljudima u Srbiji je muka.EU jedina perspektiva za Srbiju.serb_pagan:bilt je u pravu..treba se odreci kosova,uci u EU,a kosovo ograditi bodljikavom zicom kao sto je to uradio izrael sa palestinom...neka mi neko objasni kakvu korist srbija ima od dva miliona krajnje neprijateljski raspolozenih kosovskih albanaca,plus jos toliko albanaca iz albanije...hm..uskoro ce ih biti kao srba..treba se za to pripremiti,ekonomski ojachati i izgraditi saveznishtva sa jakim zapadnoevropskim zemljama+rusijom...
NIKOS_:Svaka cast.Ti jedinisiovde prepoznao sta je buducnost Srbije,a od ovih napaljenih militantnih radikala svim normalnim ljudima u Srbiji je muka.EU jedina perspektiva za Srbiju.
Erejzer,ako si vec hteo samohvalospev,trebao je da te pohvali Serbpagan,ovako ce se neki mozda i zbuniti.NIKOS_:Svaka cast.Ti jedinisiovde prepoznao sta je buducnost Srbije,a od ovih napaljenih militantnih radikala svim normalnim ljudima u Srbiji je muka.EU jedina perspektiva za Srbiju.
Ne, ubili bi ga-i to javno, kao opomenu! Da je srece i kod nas bi bilo tako...Salvantis:Ma odreknimo se i Vojvodine, i Raske, i Nisa, i Novog Beograda, mozda vam daju koji dolar na zajam.
Kakav bedni robovski mentalitet imaju neki ovde, pa sa posle bune kada ih neko nazove izdajnicima i izrodima. Ebote da neko u SAD kaze 'ajde da se odreknemo Teksasa u korist Meksika, proglasili bi ga ludakom. Ovde je to 'normalan' nacin razmisljanja...
Salvantis:izdajnicima i izrodima. Ebote da neko u SAD kaze 'ajde da se odreknemo Teksasa u korist Meksika, proglasili bi ga ludakom. Ovde je to 'normalan' nacin razmisljanja...