BILT: SRBIJI PONUDITI JASNU PERSPEKTIVU ZA EU

Banshee:
ne ja necu bas nista raditi.
za razliku od tebe koji ces i dalje kenjati ispred monitora i izigravati virtuelnog ramba.
ja se barem ne blamiram da glumim nekog krvolocnog ubicnu i kvazi branitelja,a posle kad dodje vreme da se dela,tebe nigde nema :)

dzeri dzeri...ne seri...jos se i rimuje :)
Sto me razocara, Banshee, ti si bar pazila na recnik, ili se meni nesto pomesalo :shock:

serb_pagan:
bilt je u pravu..treba se odreci kosova,uci u EU,a kosovo ograditi bodljikavom zicom kao sto je to uradio izrael sa palestinom...neka mi neko objasni kakvu korist srbija ima od dva miliona krajnje neprijateljski raspolozenih kosovskih albanaca,plus jos toliko albanaca iz albanije...hm..uskoro ce ih biti kao srba..treba se za to pripremiti,ekonomski ojachati i izgraditi saveznishtva sa jakim zapadnoevropskim zemljama+rusijom...
Svaka cast.Ti jedinisiovde prepoznao sta je buducnost Srbije,a od ovih napaljenih militantnih radikala svim normalnim ljudima u Srbiji je muka.EU jedina perspektiva za Srbiju.

NIKOS_:
Svaka cast.Ti jedinisiovde prepoznao sta je buducnost Srbije,a od ovih napaljenih militantnih radikala svim normalnim ljudima u Srbiji je muka.EU jedina perspektiva za Srbiju.

Onaj tekst koji si citirao je pun pravopisnih i formalnih greškica, treba biti ovako:

neka mi neko objasni kakvu korist srbija ima od Kosova bez dva miliona krajnje neprijateljski raspolozenih kosovskih albanaca, minus jos toliko albanaca iz albanije...hm..uskoro ih neće biti kao srba..treba to pripremiti.....

EU: Žurite se građani Srbije u EU, gospodarski podpomažite EU koja treba vratiti troškove NATO-bombardovanja Amerima :)

Salvantis:
Ma odreknimo se i Vojvodine, i Raske, i Nisa, i Novog Beograda, mozda vam daju koji dolar na zajam.

Kakav bedni robovski mentalitet imaju neki ovde, pa sa posle bune kada ih neko nazove izdajnicima i izrodima. Ebote da neko u SAD kaze 'ajde da se odreknemo Teksasa u korist Meksika, proglasili bi ga ludakom. Ovde je to 'normalan' nacin razmisljanja...
Ne, ubili bi ga-i to javno, kao opomenu! Da je srece i kod nas bi bilo tako...

Back