Биљана Стојковић након хапшења : Нису ме уплашили, режим је у страху

Pitaš li se kako je dabrovima Biljanaaaa
На твитеру она је уз име и презиме додала и "дабрица", јер изгледа да епизоду о дабровима не крије, већ се њом поноси.Сем даброва, госпођа је позната и по акцији стављања кецеља са феминистичким порукама на споменике Патријарха Павла и других истакнутих личности, борби за ЛГБТ-садржаје у уџбеницима и протесту против забране геј-прајда.

Naučni blagoslov даброви.
Biljana Stojković: Zabrana Evroprajda je uzurpacija prava i vlasti
Kecelje na spomenicima: Šta misle ministarka, crkva i Tviter
Desnica u Srbiji pokušava da izbaci LGBT iz nastave

Poslednja izmena:
Јел "Вучићу педеру" кривично дело?

Против ЛГБТ заједнице?
Није кривично дело, него лепо изађете пред бираче у Србији са Биљаниним програмом о ЛГБТ-у у школским уџбеницима, Србима који су истребили даброве у Војводини, кецељи на споменику патријарху Павлу итд.Што се кријете иза побијене деце, јавно објавите какве промене тражите у друштву.

Глупе су те форе, као против "насиља" а испод жита хоћете више ЛГБТ права.

Она је сад јунакиња своје Вибер групе.
Па шта сам ја што сам на ратишту био ?!

Бем ти сунце ..!

https://n1info.rs/vesti/biljana-stojkovic-nakon-hapsenja-nisu-me-uplasili-rezim-je-u-strahu/
uhapseni su zbog unistavanja javne imovine svrljajuci sprejevima. uglavnom to spada u meloletnu delikvenciju

mada beogradski moleri vole atraktivne lokacije. znas kako se to lepo naplacuje?
stignes kuci sa krecenja, legnes da spavas i ujutru ti stize poziv da se "predji valjkom jos jednom dok je sveze jer su vec neke budale izvrljale"

tkd podrska sa moje strane za biljanu i ekipicu :lol:

Није кривично дело, него лепо изађете пред бираче у Србији са Биљаниним програмом о ЛГБТ-у у школским уџбеницима, Србима који су истребили даброве у Војводини, кецељи на споменику патријарху Павлу итд.Што се кријете иза побијене деце, јавно објавите какве промене тражите у друштву.

Глупе су те форе, као против "насиља" а испод жита хоћете више ЛГБТ права.

Размислићу о томе, мада не видим неки специјалан проблем тог типа у држави у којој је ЛГБТ Премијер(ка).

Која уз то незаконито усваја дете. Не знам да ли си упознат са тим фактом.

Што ће рећи, није проблем у правима, него у поштовању закона.

И наравно, проблем је у схватању власти. Да је неко схвата као свој феуд.

И у кметовима који то схватање подржавају, и бране.

Nije bilo samo Vučoći pederu zbog toga se ne bi hapsilo.

Полако, полако, биће и то напад на Председников живот...:hahaha:

Ову су ваљда привели што је написала "Србија против насиља".

Што се очигледно сматра могућим нападом на Председника.

Полако, полако, биће и то напад на Председников живот...:hahaha:

Ову су ваљда привели што је написала "Србија против насиља".

Што се очигледно сматра могућим нападом на Председника.
ваљда је председник онда за насиље

Истина, ни једна институција не функционише
За време Милошевића су барем болнице радиле
U pokvarenom drustvenom stanju anarhija je gora od diktature.
Zato se ja zalazem da veliki vodja Kim Jong Un zavlada od Vladivostoka do Lisabona na barem narednih 20 godina.

ваљда је председник онда за насиље

Ствар је нејасна. Председник је на махове доста конфузан у својим наступима.

Сваки дан видимо да његове присталице имају озбиљан проблем да разумеју за шта је Председник.

Чак ни Ђука више није сигуран.

uhapseni su zbog unistavanja javne imovine svrljajuci sprejevima. uglavnom to spada u meloletnu delikvenciju

mada beogradski moleri vole atraktivne lokacije. znas kako se to lepo naplacuje?
stignes kuci sa krecenja, legnes da spavas i ujutru ti stize poziv da se "predji valjkom jos jednom dok je sveze jer su vec neke budale izvrljale"

tkd podrska sa moje strane za biljanu i ekipicu :lol:

A zasto to rade moleri, i zasto se to placa? Pun Centralni zatvor, dovedes ih da krece, platis samo materijal i to je to.

Eto, glasajte za mene, ustedecu vam silne pare!

A vlast moze da vrsi nasilje nad narodom?
Ako nema pravde za narod neka ne bude ni mira za vlast.

Ima bolja formulacija, tvoja je malo, kako da kazem, njanjava.

KADA PRAVILA (citaj zakoni) PRESTANU DA VAZE, ONDA VISE NEMA PRAVILA!

Znaci onog momenta kada je drzava pocela da krzi Ustav i zakone, sto se prakticno zove DRZAVNI UDAR (i izvodi ga ISKLJUCIVO VLAST, ne mogu ja da izvrsim drzavni udar kad nisam vlast), mi gradjani IMAMO PUNO PRAVO DA IH SVE HAPSIMO, od sudova, policije pa do vrha vlasti, U CILJU ZASTITE USTAVA I ZAKONA. Jer mi smo nosioci suvereniteta, NE PREDSEDNIK, NE VLADA, NE SKUPSTINA, NE POLICIJA I NE SUDOVI.

Eto zato mozemo da ih hapsimo. A nasilja ce biti samo i jedino ako se budu opirali hapsenju.

Znaci UHAPSITE VUCICA nije nikakav poziv na nasilje vec na sprodvodjenje Ustava i zakona. Ako se isti bude opirao primeniti primerenu silu.

I ne shvatam zasto svi beze od ovoga i nesto se poziva na nenasilje - NE MOZE NENASILJEM DA SE UHAPSI KRIMINALAC. Da moze ne bi bilo policije.

(izvinjavam se kolegi forumasu, nije upuceno njemu, retoricki je)

Она је сад јунакиња своје Вибер групе.
Па шта сам ја што сам на ратишту био ?!

Бем ти сунце ..!

https://n1info.rs/vesti/biljana-stojkovic-nakon-hapsenja-nisu-me-uplasili-rezim-je-u-strahu/
ti ces kako danas placenici vucicevi i bosnjacki trolovi ovde da ispadnes zato sto si ratovao za srpstvo, budale i bolid kako inace ovde govore muslimanski trolovi o nama koji smo ratovali protiv njihovih mudzahedina

E ovo je logika stadionskih huligana: "Policija je nas prve napala, zato imamo pravo ..."
sandwich GIF by Thierry Van Biesen

Back