ssmpmd
Elita
- Poruka
- 20.122
Ova g-đa iz autobusa mi nešto poznata
Kao da je neko od bot ekipe sa foruma
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Bgu su samo krali stolice.Meni je najsmešniji deo kad počeli da kradu stolice, vodu, sendviče. ahahahah
Miting SNS-a u Nišu: Najavljen kao trodnevni skup, završen 30 sekundi nakon govora Vučića
Trodnevni miting SNS-a u Nišu završen je 30 sekundi nakon što je predsednik Srbije završio svoje obraćanje, a već danas štandovi Srpske napredne stranke su prazni i u toku je uklanjanje bine i šatora, kaže reporter N1 Petar Gajić. Prema njegovoj oceni studenti, koji su u isto vreme održali svoj protest u ovom gradu, su simbolički pobednici, jer oni i nakon jučerašnjeg dana ostaju u Nišu.
„U trenutku kada je on (Vučić) rekao „ja sada idem da postavim zastavu“, to je bio kraj njegovog govora, redari su se razmakli i ljudi su preko Tvrđavskog mosta pohrlili ka autobusima, kako bi što pre zauzeli svoja mesta i krenuli nazad svojim kućama“, kaže Petar Gajić.
On podseća da je miting najavljen kao trodnevni skup koji je počeo u petak, ali da je zapravo trajao svega nekoliko sati u subotu.
„Kolega Milan Stojanović mi kaže da nikakvih događaja u petak nije bilo. Juče smo videli da je to bio jedan popodnevni događaj koji je trajao svega nekoliko sati i sada je u toku uklanjanje bine, šatori koji su bili postavljeni duž Ulice vožda Karađorđa i ovde na Trgu kralja Milana se takođe uklanjaju. Sve se sklanja i čini mi se da danas nema nikakvih događaja u okviru tog velikog trodnevnog skupa za narod i državu. Ali, to nije novo. Tako je bilo i u Beogradu, samo što je u Beogradu tada 11. i 12. aprila bilo događaja u tom prvom danu, bilo je događaja u drugom danu skupa, ali trećeg dana već nije bilo. Dakle ovde još kraći trodnevni događaj“, naveo je on.
https://n1info.rs/vesti/miting-sns-...-skup-zavrsen-30-sekundi-nakon-govora-vucica/
Bukvalno su se RASPALI/!
a sto se ti radujes tome... zabole te za dileje... gledaj sebe i studente ili vec koga. ako stalno poredis jaje sa muckom na kraju ce i jaje da se pokvari.Miting SNS-a u Nišu: Najavljen kao trodnevni skup, završen 30 sekundi nakon govora Vučića
Trodnevni miting SNS-a u Nišu završen je 30 sekundi nakon što je predsednik Srbije završio svoje obraćanje, a već danas štandovi Srpske napredne stranke su prazni i u toku je uklanjanje bine i šatora, kaže reporter N1 Petar Gajić. Prema njegovoj oceni studenti, koji su u isto vreme održali svoj protest u ovom gradu, su simbolički pobednici, jer oni i nakon jučerašnjeg dana ostaju u Nišu.
„U trenutku kada je on (Vučić) rekao „ja sada idem da postavim zastavu“, to je bio kraj njegovog govora, redari su se razmakli i ljudi su preko Tvrđavskog mosta pohrlili ka autobusima, kako bi što pre zauzeli svoja mesta i krenuli nazad svojim kućama“, kaže Petar Gajić.
On podseća da je miting najavljen kao trodnevni skup koji je počeo u petak, ali da je zapravo trajao svega nekoliko sati u subotu.
„Kolega Milan Stojanović mi kaže da nikakvih događaja u petak nije bilo. Juče smo videli da je to bio jedan popodnevni događaj koji je trajao svega nekoliko sati i sada je u toku uklanjanje bine, šatori koji su bili postavljeni duž Ulice vožda Karađorđa i ovde na Trgu kralja Milana se takođe uklanjaju. Sve se sklanja i čini mi se da danas nema nikakvih događaja u okviru tog velikog trodnevnog skupa za narod i državu. Ali, to nije novo. Tako je bilo i u Beogradu, samo što je u Beogradu tada 11. i 12. aprila bilo događaja u tom prvom danu, bilo je događaja u drugom danu skupa, ali trećeg dana već nije bilo. Dakle ovde još kraći trodnevni događaj“, naveo je on.
https://n1info.rs/vesti/miting-sns-...-skup-zavrsen-30-sekundi-nakon-govora-vucica/
Bukvalno su se RASPALI/!
Ne dok ih ne oteramo na smetliste istorije.a sto se ti radujes tome... zabole te za dileje... gledaj sebe i studente ili vec koga. ako stalno poredis jaje sa muckom na kraju ce i jaje da se pokvari.
na ovaj nacin ih nece niko oterati jer im pridajete paznju a danas je svaka reklama pa i ona najgora dobrodosla...najbolje je bilo ono nisi bre nadlezan i cao.Ne dok ih ne oteramo na smetliste istorije.
Zato psst
Je li još peva?Ћаца Лукас имао најгору атмосферу на концерту, у историји.
alex vuchi je presao na nasu stranu i sada raskantava komplet sns, a djura ce posle da mu oprosti sto ga je tukao, i moci ce da ide, nema robije za njega, a ostale cemo da gonimo... cak je i dobro sto razvlaci sa izborima, rejting sns-u samo pada, dok ukapiraju av ce ih urnisatiŽile je car! Kaže, kako Vučić očekuje da mu Nišlije dođu na miting, kad se pre mitinga slikao sa dokazanim narkomanom, hapšenim u akciji Sablja, s nekakvim pevačem...![]()
Pa vidi se iz aviona da tu nema više nikakvog entuzijazma i volje.
Miting SNS-a u Nišu: Najavljen kao trodnevni skup, završen 30 sekundi nakon govora Vučića
srceparajuceNe bi ni ti imao volje,
da se neko serre po svemu što si srcem gradio.
srceparajuce
sns bi da rusi i poklanja, a ja sam da se rekonstruise generalstab, i da se ne da litijum nikomeMa boli tebe tuki,
ti bi samo rušio po Srbiji, jel da ?![]()
Дај шта даш. Глава глави, плеће војводи, а фукара може и ребара.U Bgu su samo krali stolice.
sns bi da rusi i poklanja, a ja sam da se rekonstruise generalstab, i da se ne da litijum nikome
jel ti on dedovina, pa da ga se odrices? 25 godina stoji, i sad ces ti da ga prodas kusneru [zetu], a pare sebi u dzep? lopino!Онај генералштаб што није земљу одбранио ?!
Ти волиш те губитничке ствари ?
Шта ће ми генералштаб без војске и државе ???![]()
jel ti on dedovina, pa da ga se odrices? 25 godina stoji, i sad ces ti da ga prodas kusneru [zetu], a pare sebi u dzep? lopino!
zgrada je zasticena kao modernisticko arhitektonsko delo,a gubitnik je tvoja crveno-crna koalicija, mada se aljek siftar ogrebao za stan, i spsao angelinu, sto znaci da je zaradio zrtvujuci rts, tako da on nije gubitnik
mora da si kepec i fizicki, kada ti se prividjaju crnogorci, ali ja nisamДоста Црногорац !![]()
mora da si kepec i fizicki, kada ti se prividjaju crnogorci, ali ja nisam