Sjerabravo (nick jako slican mom

),
Ne mogu tacno da se setim, to je bilo pre 3-4 godine, mislim da skola traje nekih 10 ili 15 casova. Koliko ti je vremena potrebno je vrlo individualna stvar. Zavisi od toga koliko si znao da igras pre toga (mada, manje-vise retko ko zna da izvodi sve pravilno, mislim da su razlike u polaznicima bile samo u preciznosti), koliko brzo "upijas" i, naravno, koliko vezbas u medjuvremenu. Najbolje je vezbati sam, iako ja to nikad nisam radio. Samo sam to nauceno primenjivao kasnije u partijama. Interesantna stvar je sto sam ja posle skole izgubio na preciznosti (razlog tome je sto promenis polozaj, nacin gledanja, udarac...prakticno promenis sve), ali to se brzo vrati na svoje, ovaj put sa mnogo vecom kontrolom bele.
Ponavljam, nece se u skoli desiti nikakvo cudo, neces automatski postati igrac i neces uvek "vracati" belu gde ti najvise odgovara. Ali ces imati dobar temelj na kome ces moci da gradis svoju igru kasnije.
Nisam napomenuo da nije lose imati i svoj stap. On ne mora da bude skup, ali puno znaci, jer kad pogresis znas da je do tebe a ne zato sto si imao neku "granu", a i svaki stap je razliciti, pa je lakse navici se samo na jedan. Doduse, u par novih klubova u BG su sasvim OK stapovi, tako da to i nije neophodno.
Sto se cene tice, stvarno ne mogu da se setim, znam da nije bilo bas jeftino, ali ni nesto preterano skupo.