Definitivno se slazem da je bilijar ako ne najbolji, onda sigurno medju najboljim sportovima. Jedino sto je to kod nas malo zapostavljeno, malo je i klubova i malo je zastupljen u medijima (iskljucujuci snooker na eurosportu u kome redovno uzivam). Ja sam cak razmisljao da kontaktiram bilijar federaciju i da sa malom grupom zaljubljenika u ovaj sport koji su oko mene (a vidim ima ih i ovde) poradimo malo vise na promociji ovog sporta. Jedino sto jos nisam smislio kako da se to izvede, posto, jel, za sve trebaju pare i sl.
Inace, da ne verujete, obozavam bilijar, a apsolutni sam pocetnik u igranju, tj. skoro da nemam pojma. O tome sam takodje razmisljao da bi bilo korisno i za razvoj sporta da se pri malom broju postojecih klubova otvori i neka skola bilijara koja bi klince (a sto da ne i ostale) navukla na takmicenja i sl. i time bi se doprinelo popularizaciji ovog sporta.
I jos za kraj, koju igru najvise volite/igrate: 8, 9? Za snooker necu ni da vas pitam jer koliko znam imamo 2 stola u celom bg!