Bilans haosa na Kosovu: Povređeno 52 Srba i 41 pripadnik KFOR-a, Albanci upucali Srbina s leđa

Па видећемо онда брзо да ли се амери стварно не слажу са Куртијем или играју игру. За сад - играју игру
Proveri istorijat borbi i pregovora u Severnoj Irskoj. Ne ide to kako ga Kružić Dvojke zamišlja, do Good Friday Agreement se došlo baš ovakvim okršajima, u dužem vremenu. Čemu tolika nervoza?

Riza je postavljen 89' godine kao Milosevicev covjek, pa je 91' mijenjan sa drugim Milosevicevim covjekom Sejdo Bajramovic nakon koga je AP Kosovo ugasen. Ne lupaj vise
Na sjednici 14 marta 1991. godine kada se glasalo o uvođenju vanrednog stanja Riza je glasao PROTIV a predstavnik Srbije ZA.

To je dokaz da lažeš da je Milošević sebi obezbjedio 4 glasa.

Невини као Миа Калифа

И наивни као чувари логора у време нацистичке Немачке...."само раде свој посао".....

Cuvali su Visoke Decane i Pecke Patrijarsije....vazda su Italijani casno postupali, i 41-45 kod nas u CG.

Branili su Kurtijev ološ u crnim uniformama i napali ljude koji su nenasilno protestovali sedeći, pa dobili po njušci, šta da se radi? Očekuješ da svako plače pred policijom kao ti pred janičarima AV?
Uuuu postao si zesce opasan , samo licni napadi ?
Blago tebi kome je Kosovo prece od svega ostalog u Srbiji.

Onoga momenta kada je rekao Srbima da napuste institucije, ja sam znao sta se sprema, i to sam ovdje pisao.

Recept kako pokoriti sjever Kosova: ukines srpske institucije i batinasima natjeras Srbe da udju u siptarske. Potom kazes Srbima da napuste siptarske institucije, a tamo udju Siptari.

Saldo je Siptari u siptarake institucije, a srpske ne postoje. Srbi u kanal.

Pritom sve sto je potentno, mlado, zilavo, ratoborno, 26. Maja siptarskim autobusima prebacis u Beograd na miting, da olaksas Kurtiju.

I sada neka mi neko kaze da ovo nije izdaja...

Nervira Šiptare.

viola​

Kusari-Ljilja: Uvredljive izjave Fon Kramon o kosovskoj policiji
Mimoza Kusari Ljilja

POLITIKA
28. maj 2023. • 22:12
Baša o Violi fon Kramon: Ovo je sraman imperijalistički mentalitet
Kosovo Online/RTK Live

POLITIKA
28. maj 2023. • 21:53
Fon Kramon: Osuđujem nasilje i akcije na severu Kosova
Fon Kramon na Kosovu
Kurti nam se malo preračunao, a garant je preko nemačkih folksdojčera u KFOR-u izradio da njegov ološ ne dobije komandu nalevo krug.

Onoga momenta kada je rekao Srbima da napuste institucije, ja sam znao sta se sprema, i to sam ovdje pisao.

Recept kako pokoriti sjever Kosova: ukines srpske institucije i batinasima natjeras Srbe da udju u siptarske. Potom kazes Srbima da napuste siptarske institucije, a tamo udju Siptari.

Saldo je Siptari u siptarake institucije, a srpske ne postoje. Srbi u kanal.

Pritom sve sto je potentno, mlado, zilavo, ratoborno, 26. Maja siptarskim autobusima prebacis u Beograd na miting, da olaksas Kurtiju.

I sada neka mi neko kaze da ovo nije izdaja...

Krajiski scenario. Ista sudbina ceka svakog ko ikad slusa Beograd sto se tice bilo cega.

Back