Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
S_K_V_O:Ne nego Bik.Datumi su dati okvirno, za granicne slucajeve gleda se tacan polozaj Sunca.

i sloba milosevic!divlja-u-srcu:I Hitler je bio bik!![]()
Hitler je na granici Ovan/Bik,a Nina2 je u pravu za Milosevica! Slobo je Lav,inace pichaka u dusi.hanibal77:i sloba milosevic!divlja-u-srcu:I Hitler je bio bik!![]()
Pa to znaci da mislis o svojim prijateljima lose t.j "uglavnom nista dobro"???!!!??? :?PLESsitnihDEMONA:Hitler je na granici Ovan/Bik,a Nina2 je u pravu za Milosevica! Slobo je Lav,inace pichaka u dusi.hanibal77:i sloba milosevic!divlja-u-srcu:I Hitler je bio bik!![]()
Ja mislim da ne moram opet da iznosim svoj stav o Bikovima.
O njima sve najgore,cast retkim,retkim,retkim izuzecima,koji jedva da i postoje,jos uvek.
Iako imam dosta drugova,drugarica,poznanika bikova...ipak o njima uglavnom nista dobro.

Najbolji naravnosidro:Hvala na rodjendanskim cestitkama, pridruzujem se ... I da ostanemo takvi kakvi jesmo ...

ajkulica:Najbolji naravnosidro:Hvala na rodjendanskim cestitkama, pridruzujem se ... I da ostanemo takvi kakvi jesmo ...![]()
![]()
![]()

pa ionako nas drugi ne voleXeNiA_nS:
sestrin klinac je baš ta kombinacia... ludilooosidro:Sta mislite o bikovima sa podznakom u lavu ...
e i moj otac...bik/lav...uf nekad...anakin:moj cale je bik-lav sa mesecom u skorpiji i nema komplikovanije osobe na ovom svetu....
od bika ima to sto voli da zdere (masno), od lava da bude na pozornici (i jeste) a od skorpije - destruktivnost....
i nije neka kombinacija, ako se ja pitam... :?
ali u principu volim bikove...topli, domacinski raspolozeni, duhoviti....
CaLiMeRo:Twin soul.
My top person.
Srećan joj rođenadan ovih
dana!!!
I svim bikovima :wink:
anakin:ali u principu volim bikove...topli, domacinski raspolozeni, duhoviti....