Bikovi

• Začetnik teme Začetnik teme sidro
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hanibal77:
divlja-u-srcu:
I Hitler je bio bik! :roll:
i sloba milosevic!
Hitler je na granici Ovan/Bik,a Nina2 je u pravu za Milosevica! Slobo je Lav,inace pichaka u dusi.
Ja mislim da ne moram opet da iznosim svoj stav o Bikovima.
O njima sve najgore,cast retkim,retkim,retkim izuzecima,koji jedva da i postoje,jos uvek.
Iako imam dosta drugova,drugarica,poznanika bikova...ipak o njima uglavnom nista dobro.

PLESsitnihDEMONA:
hanibal77:
divlja-u-srcu:
I Hitler je bio bik! :roll:
i sloba milosevic!
Hitler je na granici Ovan/Bik,a Nina2 je u pravu za Milosevica! Slobo je Lav,inace pichaka u dusi.
Ja mislim da ne moram opet da iznosim svoj stav o Bikovima.
O njima sve najgore,cast retkim,retkim,retkim izuzecima,koji jedva da i postoje,jos uvek.
Iako imam dosta drugova,drugarica,poznanika bikova...ipak o njima uglavnom nista dobro.
Pa to znaci da mislis o svojim prijateljima lose t.j "uglavnom nista dobro"???!!!??? :?

zvuchi glupo kad kazesh...svi bikovi su isti...
Ako je hitler ili sloba bio bik onda to znachi da ce i svi ostali bikolvi biti takvi ili ce bar nositi njihove gene...Uostalom ne gleda se samo znak, imash i podznak... i neke tu kuce...ne razume se... dakle kad se izradjuje horoskop ne gleda se prvenstveno znak...
Sha ako u tim id 12 kuca preovladava brojnost nekih drugih znakova osim Bika ili nekog treceg znaka...
Lichno nemam nishta protiv nijednog znaka, svi imamo svoje mane i vrline... Peace

plemeniti, dogmatichni, hedonisti, entuzijaste, nishta ne moze na brzaka, sve natenane, kad se uhvate nekog posla koji ih interesuje radice sa potpunom predanoshcu, onos hto ih ne interesuje teze prolazi, uzivaju u lenjosti, uvek veseli, intelektualni, vole umetnost, uglavnom se dobro uklapaju u drushtva, ali ne vole promene, najboje se osecaju kad su materijalno osigurani, ...
i pored svega losheg najbolji smo, jer nashe mane nisu mane kad su nashe, mi se sa njima znamo nositi kad sam najvecim vrlinama... :wink:
bikovima (i meni :roll: ) srecan rodjendan :lol:

sidro:
Sta mislite o bikovima sa podznakom u lavu ...
sestrin klinac je baš ta kombinacia... ludilooo
mali je definitivno moj ljubimac... uvek smo išli u lude provode
odemo u grad oko podne i vratimo se uveče... prođemo sve... od mesta za klince do onih za odrasle
jednom smo uleteli u neki jam session u nekom klubu i naravno da se sjajno snašao odmah je otišao da svira sa muzičarima
:D
imao je dugo neku devojku koju je redovno pazio, kupio joj poklon kada god negde otputuje, ako slučajno ne dođe u zabavište zove je telefonom da vidi da li je možda bolesna i tako...
naučila sam ga kako da se ponaša prema devojčicama i već lomi srca :D
a tek što je leeeeppp :D

moj cale je bik-lav sa mesecom u skorpiji i nema komplikovanije osobe na ovom svetu....
od bika ima to sto voli da zdere (masno), od lava da bude na pozornici (i jeste) a od skorpije - destruktivnost....

i nije neka kombinacija, ako se ja pitam... :?

ali u principu volim bikove...topli, domacinski raspolozeni, duhoviti....

anakin:
moj cale je bik-lav sa mesecom u skorpiji i nema komplikovanije osobe na ovom svetu....
od bika ima to sto voli da zdere (masno), od lava da bude na pozornici (i jeste) a od skorpije - destruktivnost....

i nije neka kombinacija, ako se ja pitam... :?

ali u principu volim bikove...topli, domacinski raspolozeni, duhoviti....
e i moj otac...bik/lav...uf nekad...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back