👙☀️Idem brzo staviti peskir na lezaljku pa se vraćam u krevet

A ni u hotel ne stave dovoljno lezaljke bio letos u dva hotela kao 5 zvezdica svuda falilo lezaljke
isao si u pogresne hotele :D
to sto ima 5 zvezdi ne znaci nista.. najvaznije je pogledati recenzije.

da ti dam savet.. biraj hotel koji ima odlican bazen po mogucstvu i vise bazena kao i akva park..onda se raspodele ljudi i nikad nije guzva..lezaljke ces uvek naci...

sad gde sam bio je bilo guzve u akvaparku, ali je moglo i tu da se nadje mesto..ali jeste bilo malo gusce, narocito kad su pravili zurke i pena partije..ali je zato na plazi uvek bilo slobodnih lezaljki i suncobrana.

isao si u pogresne hotele :D
to sto ima 5 zvezdi ne znaci nista.. najvaznije je pogledati recenzije.

da ti dam savet.. biraj hotel koji ima odlican bazen po mogucstvu i vise bazena kao i akva park..onda se raspodele ljudi i nikad nije guzva..lezaljke ces uvek naci...

sad gde sam bio je bilo guzve u akvaparku, ali je moglo i tu da se nadje mesto..ali jeste bilo malo gusce, narocito kad su pravili zurke i pena partije..ali je zato na plazi uvek bilo slobodnih lezaljki i suncobrana.
U ovaj jedan bese dva odvojena bwzena I plaza I opet puno
A to recenzije gomila ima zakeraladodjes tamo ono deseta prica od onoga sto pisu a isto plate tipa manje a ocekuju ful fulova

A to recenzije gomila ima zakeraladodjes tamo ono deseta prica od onoga sto pisu a isto plate tipa manje a ocekuju ful fulova
naravno zato ih i citam..
secam se jednom prilikom neki englez je dao 1 zvezdicu jer je u baru na bazenu pice sluzeno u plasticnim casama..mislim se..kad se naroljas bilo bi srce do kolena kraj bazena.

drugi se pre par godina zalio sto u turskoj nema engleski dorucak :rotf:

i tako..zato odvojis zito od kukolja..u osnovi je bitno da ima 4.5 zvezdice na tripadvisoru..to je dobra polazna osnova.. onda krenes dalje redom da citas.

izbor dobrog hotela je proces koji traje par dana ako hoces kvalitetno da uradis.. sad ti recimo moze pomoci i chatgpt posto on prikuplja recenzije i sa drugih sajtova i onda kad svedem pricu na dva ili tri hotela savetujem se sa njim i gledam sta on ima da kaze.. i narocito targetujem negativne recenzije da mi ih analizira.

normalno ali te to ne sprecava da se lociras u njima i odatle pravis izlete.

takodje..kvalitetni rizorti imaju svaki dan druge aktivnosti i nije ti dosadno.
Slazem se, ali malo je glupo placati sve te usluge koje prakticno ni ne vidis, jer si uglavnom vani.
A moze se naci odlican smestaj koji mi ionako sluzi samo za tusiranje, presvlacenje i spavanje.

Svako letuje po svom ukusu. Meni su iskreno svi rizorti isti, monotoni.
Vise volim da sama isplaniram...
nisi ti bila u svim rizortima da bi to govorila :D

svaki dan aktivnosti na plazi ili kraj bazena..od istezanja preko akva bika do festivala, zurki, pena partija, sportskih takmicenja, ucenja stranih jezika i plesa... i ostalih desavanja
a uvece uvek neka predstava i film

Back