- Poruka
- 25.478
Platiće Vučić za brata.Pa platiće, 18000 eVura i ne mora u zatvor.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Platiće Vučić za brata.Pa platiće, 18000 eVura i ne mora u zatvor.

Не бавимо се озбиљним питањима које живот значе.Pa nek se žali, nije pravosnažna nego prvostepena.
BiH je zadovoljna, nek bude i oslobođen. Nama je nakon ovoga jasno da imamo s kim graditi BiH, da narod nije uz njega, da smo u istim gomnima i narod iz RS kao i mi iz Federacije. Da nas zanima rad, zarada, život, suživot. A bilo je prilka puno da čujemo šta ljudi misle. Hvala Bogu pa je punooooo više normalnih na obje strane. Dodo, Bakir i ostali papci- Dosta vas je bilo i mrš!
Kad neko skupi pameti i muda pa ga tuži.Kad ce sudjenje Bakiru?
Upravo to je i meni palo na um citajuci ovo,iako nisam pravnik.koliko mi je poznato zakon se ne primjenjuje ukoliko je zakon donesen poslje izvršenja prekršaja...
Ovo je presuda Narodnoj skupštini Republike Srpske znači - Srbima u BiH.nije, samo su poništili Dejton, na kome stoji država BiH....a to znači da su poništili mir i da će morati da se ponovo pregovara o opstanku svih naroda u BiH....
Ja ne znam šta se toliko uzbuđuje Dodik i ekipa oko presude kad je svakako neće uvažiti![]()
Upravo to. Odvlače nam pažnju sa pravih problema.Не бавимо се озбиљним питањима које живот значе.
Плате ,пензије, социјална давања укратко животни стандард.Већ 30 година иста прича на обе стране.
Све је ово фарса, какав црни СУД БИХ и Шмит, умјесто да се баве криминалом и друштвеним проблемима, они се играју са Додиком.
Наопако је све ово од самог почетка.
To se zove retroaktivna primjena zakona. Ako nešto nije bilo krivično djelo u vrijeme izvršenja djela pa poslije proglašeno za krivično djelo, ne može se unazad odgovarati za to djelo.Upravo to je i meni palo na um citajuci ovo,iako nisam pravnik.
Znaci,teoretski,mogao bi se,u meduvremenu,donijeti neki novi zakon koji bi ponistio i taj navedeni.
Како ће га притворити?Немају механизме.Чему и ово сада када је оптужен главно саопштење ће бити да не признају тај СУД.Pa oni su i htjeli da se ne odazove da bi ga pritvorili.
Да то је суштина, да се склони Додик.Али од тога исто нема ништа.zabrana 6 godina djelovanja je glavna kazna.
Mogla si i ti...valjda imas bar jedno od to dvoje.Kad neko skupi pameti i muda pa ga tuži.
koliko mi je poznato niko ne ide u zatvor do pravomoćnosti ako kazna nije preko 5 godina a i nakon pravomoćnosti osuđeni ne ide odmah u zatvoru več nakon poziva...a izvršenje može biti i odgođeno zbog bolesti.Како ће га притворити?Немају механизме.Чему и ово сада када је оптужен главно саопштење ће бити да не признају тај СУД.
Да је ослобођен онда би рекли признајемо.Не води се тако политика, одлучи се више...
Ali mi ne zelimo da budemo u govn*ma sa vama niti zelimo da ulazemo bilo kakve napore u izgradnju BiH u koju su nas silom ugurali. Nas interesi BiH zanimaju samu o onoj meri u kojoj se poklapaju sa interesima Srpske. Ja bih voleo da su Bosnjaci bili otvoreni za ideje suzivota pre 92. Ali su umesto gradjenja razgradjivali bivsu im zemlju. Voleo bih da ih je tada zanimao rad, zarada i zivot. Imali su izbor - da li zele da zive sa Srbima ili ne. Izabrali su da ne zele, a Srbi u Srpskoj im samo pomazu u ispunjenju tih zelja.Nama je nakon ovoga jasno da imamo s kim graditi BiH, da narod nije uz njega, da smo u istim gomnima i narod iz RS kao i mi iz Federacije. Da nas zanima rad, zarada, život, suživot. A bilo je prilka puno da čujemo šta ljudi misle. Hvala Bogu pa je punooooo više normalnih na obje strane. Dodo, Bakir i ostali papci- Dosta vas je bilo i mrš!
Oni i nemaju nikakve mehanizme ali bi imali opravdanje za pritvaranje zbog nepojavljivanja.Како ће га притворити?Немају механизме.Чему и ово сада када је оптужен главно саопштење ће бити да не признају тај СУД.
Да је ослобођен онда би рекли признајемо.Не води се тако политика, одлучи се више...
Nije slag,nego slog.Najvažnije je da je donijeta presuda o zabrani političkog djelovanja. Da Vučič dobije takvu presudu šlagiralo bi ga momentalno.

Ova iz cirkusa kaže da imaju mehanizme, reko Ramo da će Unprofor i Sipa da dojašu do Banjaluke i stave mu lisice na ruke. A orbanovi specijalci će da ga pakuju. Cirkuska posla.Како ће га притворити?Немају механизме.
Како ћеш му забранити да се бави политиком ево живо ме интересује пошто ово неће бити једина одлука Суда која није испоштована?Oni i nemaju nikakve mehanizme ali bi imali opravdanje za pritvaranje zbog nepojavljivanja.
Slijedi odgovor Narodne skupštine Republike Srpske i otvorena je pandorina kutija.
xy je bosanac.Nije slag,nego slog.![]()