BIG BROTHER...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol: :lol:
Mozda bi mogli da vrate one preostale koji su izbaceni, i sa njima jos nekoliko ljudi sa ulice koje stignu da pokupe pre nego sto se isti snadju, a mozda i da im ubace i neke macke i pse da bude zanimljivije.
E stvarno sto im ne ubace neku macu ili kucu da vidimo koliko je ko odgovoran. Onog sirotog zeku niko nije ni gledao.

E ako bi mogao neko onog limited Marka da ukloni iz kuce, zahvalna bih mu bila. Mislim stvarno ljudi, pa ona brza edukacija u spoljnom svetu za ove 2 nedelje je do te mere iritirajuca da pocinje da vredja. Slazem se, da je cela emisija na neki nacin vredjanje nase inteligencije, ali ovo je previse "mislim da sam se zaljubio u Enu" - doslo mi da se ispovracam. Neko mu rekao da mu karta romanticara sigurno donosi pobedu. Fuj!
p.s. izvinjavam se sto sam kao pala s Marsa u temu te sam mozda svojim postom uvredila potencijalne obozavatelje pomenutog Marka

vanjusica:
E ako bi mogao neko onog limited Marka da ukloni iz kuce, zahvalna bih mu bila. Mislim stvarno ljudi, pa ona brza edukacija u spoljnom svetu za ove 2 nedelje je do te mere iritirajuca da pocinje da vredja. Slazem se, da je cela emisija na neki nacin vredjanje nase inteligencije, ali ovo je previse "mislim da sam se zaljubio u Enu" - doslo mi da se ispovracam. Neko mu rekao da mu karta romanticara sigurno donosi pobedu. Fuj!
p.s. izvinjavam se sto sam kao pala s Marsa u temu te sam mozda svojim postom uvredila potencijalne obozavatelje pomenutog Marka
Potpuno se slazem.
Marko je dno-dna u dopadljivoj spoljasnjosti....zato ga valjda toliko potenciraju :?

ultrared:
al si se ti đuro emotivno unela :lol:
Ma ne volim kada neko place....a pogotovu kada ima tako tuzne oci....kao neko tuzno kuce....kako da se ne unesem...unela bi se i da je film a ne ovako kada znam da se zaista sekira... :(
A sto se Marka tice...evo sad gledam..toliko je bahat ,tako se ruzno ponasa prema svima,posebno daliborki....umislio da je neka faca ...sta li....a sto je najgore svi cute....da sam tamo zviznula bi mu tako jednu samarcinu ,pa nek letim pravolinijski kroz vrata....Jako ,jako me nervira. Glup je do boli... :oops:

Pa ne znam sta ovi ostali cekaju? Zar je moguce da je njima ok ??
Ti ne mozes da zamislis sta je sve Daliborki rekao prec svima,niko da reaguje....Pa cak ni ona...Jedino je Jadranka pitala sto mu ne obrusi ...ali nista....apsolutno neverovatno..

Ma u njegovom stilu ....onako bahato "Sta ti meni..blabla..pravis se pametna....itd itd" a sve zbog toga sto je Daliborka predlozila da pomere scenografiju na levo , na sta je on "odbrusio" " Meni to ne odgovara, ja sam desnjak " ....ali to je izjavio mrtav ozbiljan....kao da ce , u najmanju ruku ,svirati gitaru sa leva umesto desna...Dakle neverovatna kolicina gluposti u kombinaciji sa bezobrazlukom i primitivizmom ....Gore kombinacije nema....

DjuraMornar:
Pa ne znam sta ovi ostali cekaju? Zar je moguce da je njima ok ??
Ti ne mozes da zamislis sta je sve Daliborki rekao prec svima,niko da reaguje....Pa cak ni ona...Jedino je Jadranka pitala sto mu ne obrusi ...ali nista....apsolutno neverovatno..

pa dobro đuro, šta si se stisla, daj detalje incesta:lol:

Nakon toga je demonstrativno odlucio da nece ucestvovati u predstavi , onako kao " Ajde ,molite me malo"....I gle cuda ,vec u sledecem momentu ,zaista ga svi mole i titraju oko njega...a on se onako pun sebe , nasladjuje.
Ma FUJJJJJJJJJJJJJJJJ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back