Muslimani pukoše pare da izbace Nikolu, a on se vratio u kuću iz "Bašte druge šanse".Bravo za Velikog brata!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potpuno se slazem.vanjusica:E ako bi mogao neko onog limited Marka da ukloni iz kuce, zahvalna bih mu bila. Mislim stvarno ljudi, pa ona brza edukacija u spoljnom svetu za ove 2 nedelje je do te mere iritirajuca da pocinje da vredja. Slazem se, da je cela emisija na neki nacin vredjanje nase inteligencije, ali ovo je previse "mislim da sam se zaljubio u Enu" - doslo mi da se ispovracam. Neko mu rekao da mu karta romanticara sigurno donosi pobedu. Fuj!
p.s. izvinjavam se sto sam kao pala s Marsa u temu te sam mozda svojim postom uvredila potencijalne obozavatelje pomenutog Marka
DjuraMornar:Ma Dragana je bombona.. Nije mi jasno kako ne moze da ne voli one oci . Kada je juce pocela da place za Savom ,dusa me zabolela. Blesavica jedna blesava.

Ma ne volim kada neko place....a pogotovu kada ima tako tuzne oci....kao neko tuzno kuce....kako da se ne unesem...unela bi se i da je film a ne ovako kada znam da se zaista sekira...ultrared:al si se ti đuro emotivno unela![]()
ops:
Sta joj je rekao?
DjuraMornar:Pa ne znam sta ovi ostali cekaju? Zar je moguce da je njima ok ??
Ti ne mozes da zamislis sta je sve Daliborki rekao prec svima,niko da reaguje....Pa cak ni ona...Jedino je Jadranka pitala sto mu ne obrusi ...ali nista....apsolutno neverovatno..

p.s. zasto mislis da se "kulturni " ne uklapaju u "koncept " ?Goddess of the far east:Daliborka se nikako ne uklapa u koncept VB.Deluje mi sasvim pristojno i kao kulturna osoba.Da li glumi ili ne to ne znam.Mada opet s druge strane čisto sumnjam ipak je to previše dana da se ne bi otrkrila