slucajna
Zainteresovan član
- Poruka
- 216
Mene onaj Marko uzasno nervira,decko je mnogo glup,a pravi se pametan,nekako mi je totalno antipatican...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tarabica:Sandra Lalatović - super je vodila "Najslabiju kariku", nadam se da ćemo je opet gledati u nekoj sličnoj emisiji![]()
Pa kad bata mnogo voli seku onda se njegov din-diri-li uvetja i ukruti. Ako i seka podjednako voli batu onda ona u svoju pi-pi-ri-li stavi batin ukrutjeni din-diri-li i bude im lepo.bundeva:stvarno? el moze malo podrobnije?
Delim tvoje misljenje od a do s....Rekla bih za njega da je pravi ganci ali ne mogu jer njih cenim....dziber.madam_g:Ne mogu da verujem da neko Marka moze da smatra simpaticnim!!!! Meni je on krajnje ljigav i dosadan. Kad cujem razgovor koji vode on i Ena pripadne mi muka. Kako su samo oboje prazni i povrsni!!! Strasno, zaista.
Ko kaze da su svi fanovi VB-a voajeri? Evo, ima i sadista.Mackic:E sto ne ispadne jedno od njih dvoje ove nedelje pa da vidimo ono drugo da li ce da kuka...