BIG BROTHER...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za ovo sto sam navela potrebno je imati iskustva....i nesto inteligencije.
Nisam rekla da mozes znati kako se neko oseca vec kakav je covek...pa samim tim i dokle dosezu njegove emocije....ako bas insistiras....
No na posletku pre svega coveka treba poznavati da bi se o njemu donosio bilo kakav sud.
Draganu ne poznajem ,ali ipak dajem sebi za pravo da ostanem pri onome da je devojka sasvim ok da nije "pomerena" i luda vec samo emotivna i slatka.

random_cloud_form:
ali zasto krije znacenje?
to mi smeta, ne smeta mi ako je alah, iako mislim da je i to krsenje pravila jer nema uvlacenja u politiku, veru i tome slicne duele i propagiranja dok si u kuci ako se ne varam, receno im je da se toga suzdrzavaju...

znaci, ne mozes nesto da reklamiras upadljivo na glavi a da pricas kako je to tvoja intimna stvar koja se ne tice drugih....

Prosvetlicu te nije Alah sigurno, jer se protiv i zdravom razumu a i veri. Pa prvo bi ga njegovi Bosanci popljuvali, a ti si izgleda islamofobican cim ti je to prvo palo na pamet.

smeta mi sto se u javnosti vestacki namece teza kako je jelena izbacena zato sto je lider a ljudi ne vole takve....
kao izbacena je zato sto je kvalitetna, sposobna, najbolja, a mi, od cijih je glasova "stradala", smo losi, mi smo ljubomorni pacenici...

kakvo izvrtanje teza....

Mackic:
Kad se nesto javno iznosi ne moze da ostane tajna, upravo se i zbog toga iznosi u javnost. Ako je on hteo nekoj osobi da da do znanja da misli na nju, mogao je to da napise na parcetu papira i pokaze kameri tako da niko ne vidi od ukucana. Onda bi mogao da kaze drugima sta te briga sta ja radim. A ovako dodje isto kao da je na palatu albanije stavio licnu poruku i na pitanje kome to, odgovori sta te briga to je privatna stvar?!? Pa ako je privatna onda se radi u privatnosti, a ne nabada se svima na oci jer to onda postaje nekulturno.
:lol: :lol: ha ha
da rezimiramo nepoželjna slova na nečijoj glavi u Big Brother kući za žitelje Srbije i što bi eventualno ta slova mogla značit i koliko bi mogla uvrijediti ovdje forumaše popud randoma i ovog
A kao Albanija
B Bljesak
C Crna Gora
D Den Haag
E Ekstremizam
F Franjo Tuđman
G Gej
H Hrvatska
I Islam
J Jovanović Čeda
K Kandička
L LDP
M Mesić
N Neovisnost
O Oluja
P Pavelić
R Radić
S Slobodan Milošević
T Tito
U Usta*a
V Vojvodina
Z Zagreb

dakle
nije poželjno ni jedno slovo ljudi :lol:
sva imaju za vaše podneblje visoku kritičnost
doduše neka više a neka manje
eto Vam sad kost pa glođite
a malog Edina pustite na miru!!!

Nego da ja zakljucim ako mogu....
Sve u svemu ,ma koliko paradoksalno ovo zvucalo ,izgleda da smo mi ipak jedna zdrava nacija.....posle svega sto nas je snaslo i snalazilo to je potpuno nadrealno ali tako je...
Jer evo ,pogledajte snimak BB UK...e to je ..."pomereno" .....ustvari "pomereno" je i kompliment za ovo sto sledi....

pogledacu link uskoro ali usporice mi vezu skidam nesto trenutno,

ali masimo savic lepo rece danas da treba samo nepusace primiti u kucu to je i meni palo na pamet, na sta lici ono onoliko bavljenje cigaretama.... kaze da se hrvatski bb na to svodi, ko je od koga uzeo cigaru, itd cigare su im glavne teme....

a inace meni se koncept emisije svidja, samo treba izabrati prave ljude i smisljati kvalitetne zadatke.... problem je sto organizatori nisu bili na nivou

a protiv sam pljuvaca same ideje vb, bas je zanimljivo pratiti realni razvoj odnosa...

kyo:
:lol: :lol: ha ha
da rezimiramo nepoželjna slova na nečijoj glavi u Big Brother kući za žitelje Srbije i što bi eventualno ta slova mogla značit i koliko bi mogla uvrijediti ovdje forumaše popud randoma i ovog

dakle
nije poželjno ni jedno slovo ljudi :lol:
sva imaju za vaše podneblje visoku kritičnost
doduše neka više a neka manje
eto Vam sad kost pa glođite
a malog Edina pustite na miru!!!

Jao kao da vam je rodjeni pa ga branite od ne znam ni ja cega. Ne mislim da je to A na glavi neko versko ili politicko obelezje, ali ono sto hocu da kazem jeste da je GLUPO NAPISATI NESTO STO SVI MOGU DA VIDE I ONDA RECI TO JE PRIVATNA STVAR I NE TICE VAS SE! Moram da se derem jer mi ovde izvrcu reci!! Ako je privatna onda je trebao da je napise na svom donjem vesu, a ne na glavi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I dosta vise o tome, i smarackom Edinu!!!

bravo mackic, to je sustina, a neverovatno koliko mu se svi umiljavaju, zasticen je kao beli medved samo zato sto nije srbin, pa ajde da se utrkujemo da pokazemo ko ima vecu shirinu, i da mu gledamo kroz prste, a lik je skroz antipatican.... ispade veliki tabu kritikovati poteze edina izgleda, cak vidim i u kuci marko mu se nesto umiljava...

Mackic:
Jao kao da vam je rodjeni pa ga branite od ne znam ni ja cega. Ne mislim da je to A na glavi neko versko ili politicko obelezje, ali ono sto hocu da kazem jeste da je GLUPO NAPISATI NESTO STO SVI MOGU DA VIDE I ONDA RECI TO JE PRIVATNA STVAR I NE TICE VAS SE! Moram da se derem jer mi ovde izvrcu reci!! Ako je privatna onda je trebao da je napise na svom donjem vesu, a ne na glavi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I dosta vise o tome, i smarackom Edinu!!!

ovaj podebljani dio mi je posebno smiješan :lol: :lol:
pa to je isto da ja tebi sad odredim šta i kako da se sutra obučeš i kakvu frizuru da napraviš
jadni dečko stavio A na glavu
već neki lupetaj
A kao Albanija A kao Alah
žalosno
tipični balkanski primitivizam
no takvo ponašanje nije na žalost tipično samo za Srbiju već za čitav region (dakle i moje citiram jednog forumaša"tri lijepe")

hebo vas edin.
lepo je skvo rekla.njegovo je GDE ce da napise i DA LI ce nekome da objasni.a tracare i preterano radoznali ljudi neka se misle i jedu pretpostavljajuci znacenje.ne mogu da verujem da vam je edinovo a glavna preokupacija :?
kyo:
A kao Albanija A kao Alah
anarhija.univerzalni znak.zasto svima padaju na pamet neke pretpostavke na nacionalno-religioznoj osnovi? :shock: u najgorem slucaju ime devojke.

pajamaca:
zar A, ne znači anarhija?
koja bre albanija, alah?
da da baš bi on posao tako ime alaha...
alo bre hejteriii
e dobro je.
nisam jedina.:lol:
ja ovde pricam vec stranama za sta je a znak.
al ne vredi...alah,pa alah :roll:
koji mozgovi.

@random: pojma ti nemas.ja ti prva ne bi rekla sta znaci neki znak.a ti edina ocigledno mrzis po nacionalnoj osnovi cim ti je prva aocijacija za a bila alah :roll: pored hiljadu drugih stvari koje bi pre moglo da znaci.
si ti bese (buduci) psiholog?
ako jesi...you suck.
ne bih ti dosla na savetovanje :roll: sav si pun predrasuda i nekih fiks ideja i paranoicnih pretpostavki :?

mislim da je heraldika i simbolika malo veliki zalogaj za pojedine mozgove.... ali ih to ne sprechava da se okushaju.... sve shto moze da im se desi je da im pregori on zitza u glavi koja im drzi ushi spojene i uspravne.... :):):):):)

random_cloud_form:
znaci nikog ovde ne provocira to sto je postavio shifru na vidno mesto a odbija da kaze o cemu se radi. i jos ga pravdate.... sve same majke tereze...
ja to shvatam kao vid pasivne agresije nebitno koje je znacenje.

pasivne agresije?
:lol: :lol: :lol:
jao da ti pamet stane
daj odi se liječi
došlo ti vrijeme za to
sudeći po tvojim izjavama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back