limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.085
Zaboravih da dodam...bez obzira kakvi su ostali ukucani,sa manje ili vise dobrim ili losim osobinama...definitivno je Jadrankino ponasanje najnekulturnije i najbezobraznije,narocito za zenu njenih godina...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mackic, ne izmisljaj novi bon ton...svako ima pravo da iznese u javnost ono sto on hoce...moze i na bilbord da ga okaci i nikakvo pravilo lepog ponasanja ne kaze da bi morao da objasnjava radoznalima zasto i kako...labo:a koja je svrha te poruke??
otkud ja to mogu da znam.
Mislis da u sebi krije neko duboko znacenje??
pojma nemam. ne verujem, mada nije nemoguce da za nekog bude i duboko... pa i ako nije ne znam gde pise da ljudi treba da se bave iskljucivo dubokoumnim stvarima...
Sta nekom moze znaciti A?
moze svasta, poenta je bas da je glupo praviti konstrukcije i pretpostavke...
Mislim sve i da se neka curica zove na A koja zna da je to upuceno njoj , sta onda? Mislis da ce njoj to mnogo da znaci?
moz' da bude ali ne mora da znaci, ni ti ni ja to ne mozemo ni da naslutimo...mada je veca verovatnoca da ce joj, ako ne znaciti, barem imponovati...
Cista glupost eto sta je.
dobro pametnjakovicu, to je tvoje misljenje. po meni nije ni glupo ni pametno, s obzirom da nemamo pojma kakva prica stoji iza toga...za mene je, pod ovim okolnostima, liseno intelektualne dimenzije...
S_K_V_O:mackic, ne izmisljaj novi bon ton...svako ima pravo da iznese u javnost ono sto on hoce...moze i na bilbord da ga okaci i nikakvo pravilo lepog ponasanja ne kaze da bi morao da objasnjava radoznalima zasto i kako...
i stvarno tol'ko filozofije oko toga sto je neko osisao slovo a na glavi...![]()
dragana previse place, ovo je ne znam ni ja koji put da place...ja razumem osetljivost, ali malo kontrole nije naodmet...nije dete pa da tako rida pred svima svaki put kada se oseca lose...a ostali treba da to gledaju svaki put i da je tese...
kyo:možda mu to A znači antisrbin![]()
Mackic:Kad je nesto javno onda je javno, kad je privatno onda je privatno, a kad krenu da se mesaju ta dva onda je logicno da ljudi postaju radoznali. Ne izmisljam ja novi bon ton, ali stvari su takve kakve su. Ne mozes na bilbord staviti nesto privatno, jer bilbordi sluze da se iznese nesto sto se tice svih a ne samo pojedinca.
A ne vidim nista lose u tome sto Dragana place pred svima. Tesko joj je i zasto to da ne pokaze? Jel to znaci da je samo deci dozvoljeno da placu? A onaj ko hoce da je tesi nek je tesi, a ko nece ne mora.
bundeva:nesto razmisljam, mogli bismo mi ovde da organizujemo velikog brata i da svake nedelje izbacimo nekog sa foruma
DjuraMornar:Znas kako Limunado......"Zivot je ono sto nam se desava dok mi planiramo druge stvari "
Tako ni Dragana nije planirala da se "veze" i zavoli nekoga...i njen prvi motiv je bila lova....kome ne bi...da se ne lazemo.....ali sta se desava posle na to niko ne moze da utice,jer ipak nisi kamen.
Prirodno je da jedna devojka kao sto je ona ili bilo koja druga pozeli da zivi normalno i na tren pomisli da je bajka ostavriva i da moze dobiti tj. zaraditi (jer taj je novac zaradjen!!) 100oooE za 3 meseca i tako srediti sebi zivot.....ali niko ne iskljucuje emocije,i niko ih se nije odrekao usavsi u kucu...iako mi da budem iskrena, mnogi deluju kao da to i jesu ucinili....Jezivo.
bundeva:(ovu limanadu bih prvu nominovao)