BIG BROTHER...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zaboravih da dodam...bez obzira kakvi su ostali ukucani,sa manje ili vise dobrim ili losim osobinama...definitivno je Jadrankino ponasanje najnekulturnije i najbezobraznije,narocito za zenu njenih godina...

Da, da, bas nekultura...c,c,c. Nekako mi se cinilo da ce se provuci jer je od pocetka se nekako postavila sa stavom ma ima da izguram do kraja. Eh sta se moze, bitno je da je nikola ostao da zeza babu, hehehe :twisted: Kako se ucutala matora kad je videla da joj protivnik nije ispao. Sad ima da promeni plocu.

labo:
a koja je svrha te poruke??
otkud ja to mogu da znam.
Mislis da u sebi krije neko duboko znacenje??
pojma nemam. ne verujem, mada nije nemoguce da za nekog bude i duboko... pa i ako nije ne znam gde pise da ljudi treba da se bave iskljucivo dubokoumnim stvarima...:lol:
Sta nekom moze znaciti A?
moze svasta, poenta je bas da je glupo praviti konstrukcije i pretpostavke...
Mislim sve i da se neka curica zove na A koja zna da je to upuceno njoj , sta onda? Mislis da ce njoj to mnogo da znaci?
moz' da bude ali ne mora da znaci, ni ti ni ja to ne mozemo ni da naslutimo...mada je veca verovatnoca da ce joj, ako ne znaciti, barem imponovati...
Cista glupost eto sta je.
dobro pametnjakovicu :), to je tvoje misljenje. po meni nije ni glupo ni pametno, s obzirom da nemamo pojma kakva prica stoji iza toga...za mene je, pod ovim okolnostima, liseno intelektualne dimenzije...
mackic, ne izmisljaj novi bon ton...svako ima pravo da iznese u javnost ono sto on hoce...moze i na bilbord da ga okaci i nikakvo pravilo lepog ponasanja ne kaze da bi morao da objasnjava radoznalima zasto i kako...
i stvarno tol'ko filozofije oko toga sto je neko osisao slovo a na glavi... :roll:

dragana previse place, ovo je ne znam ni ja koji put da place...ja razumem osetljivost, ali malo kontrole nije naodmet...nije dete pa da tako rida pred svima svaki put kada se oseca lose...a ostali treba da to gledaju svaki put i da je tese...

Jelena je ispala ali mi je bilo zao jos pre nego sto su rekli ko ce ispasti pozelela sam da niko ne izadje ja sam nako malo spustila 1,2...3 suzice:(
sad mi krivo sto je ona ispala:(
nebi volela da je iko ispao:(

O cemu se radi ovdje? Skvo jesi li ti citirala nekoga ko je citirao mene pa je taj neko izbrisao svoj post ili si me citirala pa dodavala u citat svoje odgovore, pa jos odgovorila na sve to?
Ispade ko da ja pricam sam sa sobom, boldirani font je moj alter ego:D
I ovako kako jeste ta stvar oko slova JESTE glupava. Dok Edi ne da neko zanimljivo objasnjenje ostace tako....

S_K_V_O:
mackic, ne izmisljaj novi bon ton...svako ima pravo da iznese u javnost ono sto on hoce...moze i na bilbord da ga okaci i nikakvo pravilo lepog ponasanja ne kaze da bi morao da objasnjava radoznalima zasto i kako...
i stvarno tol'ko filozofije oko toga sto je neko osisao slovo a na glavi... :roll:

dragana previse place, ovo je ne znam ni ja koji put da place...ja razumem osetljivost, ali malo kontrole nije naodmet...nije dete pa da tako rida pred svima svaki put kada se oseca lose...a ostali treba da to gledaju svaki put i da je tese...

Kad je nesto javno onda je javno, kad je privatno onda je privatno, a kad krenu da se mesaju ta dva onda je logicno da ljudi postaju radoznali. Ne izmisljam ja novi bon ton, ali stvari su takve kakve su. Ne mozes na bilbord staviti nesto privatno, jer bilbordi sluze da se iznese nesto sto se tice svih a ne samo pojedinca.
A ne vidim nista lose u tome sto Dragana place pred svima. Tesko joj je i zasto to da ne pokaze? Jel to znaci da je samo deci dozvoljeno da placu? A onaj ko hoce da je tesi nek je tesi, a ko nece ne mora.

atomant2.jpg

atomrav, kad ti kazem

Mackic:
Kad je nesto javno onda je javno, kad je privatno onda je privatno, a kad krenu da se mesaju ta dva onda je logicno da ljudi postaju radoznali. Ne izmisljam ja novi bon ton, ali stvari su takve kakve su. Ne mozes na bilbord staviti nesto privatno, jer bilbordi sluze da se iznese nesto sto se tice svih a ne samo pojedinca.
A ne vidim nista lose u tome sto Dragana place pred svima. Tesko joj je i zasto to da ne pokaze? Jel to znaci da je samo deci dozvoljeno da placu? A onaj ko hoce da je tesi nek je tesi, a ko nece ne mora.

sto se palis...
nije tacno...svedoci smo da se u poslednje vreme mnogo privatnih poruka pojavilo na bilbordima...stvar ukusa, sa mojim se definitivno ne podudara ali toga ima...
uostalom, glupo mi je i da objasnjvam tako logicne i proste stvari - stvar svakog pojedinca je da sa okolinom bude otvoren u meri u kojoj to pozeli...

nisam nigde napisala da je samo deci dozvoljeno da placu i lepo te molim da mi vise ne imputiras ono sto nisam napisala jer cu da se naljutim :) ...
jednostavno, smatram da je toliko cesto padanje u plac odlika, pa, ne bas stabilne osobe. odrasla osoba bi trebala da nauci da se ponekad iskontrolise i zrelo odreaguje a ne da place zbog svake gluposti.
drugo, smatram da nije ok dovoditi druge ljude u neprijatnu situaciju, a kad neko pocne da place sigurno da okruzenju nije bas prijatno...yebiga, ja recimo to smatram nepristojnim i koliko god mogu trudim se da ne placem pred drugim ljudima...ne zelim da drugima kvarim raspolozenje i dovodim ih u neprijatnu situaciju, u kojoj se vecina ljudi lose snalazi, niko nije duzan da trpi moje bube a hteo ne hteo kad briznem u plac na to je prinudjen...yebga, desavalo se i to u zivotu ali nije normalno da se desava svakih par dana...na sta bi to licilo kad bi svi pizili pred svima kad god nam je tesko...

hehe buki...bilo bi zayebano zbog nominacija...tek bi bilo multinickova, a i nisam bas sigurna u moderatorsku pravicnost kada su u pitanju direktne nominacije zbog kazne...

SKVO,,nisi u pravu...iz prostog razloga sto nismo svi isti,hvala Bogu....neko je emotivan neko malo manje neko ni malo.....To sto je Dragana zaplakala i sto place je odlika njene hipersenzitivnosti koja samo moze biti za postovanje ,je r ona ne kalkulise sa svojim emocijama kao sto ti to predlazes....Drugo ,ni ti ni ja ni niko od nas nije bio u situaciji da ga neko zatvori negde ne neko vreme i pusti ga da zivi pod abnormalnim okolnostima (kamere ,ljudi dragi ,manje dragi....potpuno nepoznati ) i sve to utice na coveka koji ako je iole normalan i ima dusu mora da pokaze ranjivost ,pogotovu u trenucima kada se odvaja od nekoga za koga se u tom takvom prostoru vezao.
Postoje ljudi koji to mogu i oni su racionalni....u svemu pa i u tome....Takvi ljudi svakako mnogo bolje u zivotu prolaze od onih koji to nisu ali opet ponavljam nisu svi isti. Vise cenim nju takvu , nego sve njih zajedno koji se" kontrolisu"....Licno mislim da se uopste ne kontrolisu ,vec ih je bas briga.....takodje mislim da covek koji poseduje iskrene emocije nije sposoban da ih ugusi ...jer takvi ljudi po prirodi i nisu nisu kalkulatori....
Dragana za razliku od Ene koja je pravo deriste, place jer je kmezava i razmazena.....i u sustini je boli uvo......nije takva....dobra je ko leb...i zato ce da naj...be....Ljudi to ne vole.

Da,sve je to u redu sto ti kazes Djuro...ali Dragana ,u ovom slucaju,nije natjerana ili prisiljena da bude u kuci vb,to je bio njen izbor....Ne vidim da je hipersenzibilnost sprecava da se bori za sto hiljada eura...:razz: Nisu se oni tamo okupili s ciljem da se druze ili nekog drugog razloga...zna se da im je novac cilj...A ona place za svojom direktnom konkurencijom?:roll: Malo nelogicno zvuci i previse pateticno...

Znas kako Limunado......"Zivot je ono sto nam se desava dok mi planiramo druge stvari "
Tako ni Dragana nije planirala da se "veze" i zavoli nekoga...i njen prvi motiv je bila lova....kome ne bi...da se ne lazemo.....ali sta se desava posle na to niko ne moze da utice,jer ipak nisi kamen.
Prirodno je da jedna devojka kao sto je ona ili bilo koja druga pozeli da zivi normalno i na tren pomisli da je bajka ostavriva i da moze dobiti tj. zaraditi (jer taj je novac zaradjen!!) 100oooE za 3 meseca i tako srediti sebi zivot.....ali niko ne iskljucuje emocije,i niko ih se nije odrekao usavsi u kucu...iako mi da budem iskrena, mnogi deluju kao da to i jesu ucinili....Jezivo.

DjuraMornar:
Znas kako Limunado......"Zivot je ono sto nam se desava dok mi planiramo druge stvari "
Tako ni Dragana nije planirala da se "veze" i zavoli nekoga...i njen prvi motiv je bila lova....kome ne bi...da se ne lazemo.....ali sta se desava posle na to niko ne moze da utice,jer ipak nisi kamen.
Prirodno je da jedna devojka kao sto je ona ili bilo koja druga pozeli da zivi normalno i na tren pomisli da je bajka ostavriva i da moze dobiti tj. zaraditi (jer taj je novac zaradjen!!) 100oooE za 3 meseca i tako srediti sebi zivot.....ali niko ne iskljucuje emocije,i niko ih se nije odrekao usavsi u kucu...iako mi da budem iskrena, mnogi deluju kao da to i jesu ucinili....Jezivo.

znaci,nema emocija bez plakanja,po tebi?:roll:

Ne..nisam to rekla....neko guta u sebi.....neko place.....ali budi siguran da oni ostali ne gutaju nista...prosto ih boli uvo....Ali nije ni to bitno...vidi se to po coveku....pogledas ga u oci...lice i sve znas...ne mora ni da place ,ne mora nista ni da kaze....to se vidi odma ..

e bas da se odma' vidi po coveku kako se oseca nije tacno...
kazu i da se ljubav i kijavivca ne mogu sakriti...ne mislim cak ni da je to do kraja tacno...i ljubav cesto ostane neprepoznata iako postoji...
generalno gledano, pa i u ovom slucaju, cesce ne mozemo da provalimo kako se ljudi oko nas osecaju nego sto mozemo...nazalost je tako...nismo u stanju da citamo tudje misli i nepogresivo prepoznajemo tudje emocije...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back