BIG BROTHER...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gigule:
ne morališem ja o samom vb niti o ljudima koji su tamo ...zabole me žešće za njih.
meni su zasmetali ... ajde nazvaću to tako ... komentari o ljudima koji su vama potpuno nepoznati... dakle način kako to neki ovde rade, je za mene strašan ... ništa više. dakle samo primećujem ...
i nešto mislim, da li se ovi iz vb cirkuzaju što bi rekao miki, sa onim nesrećnicima u kući ili i sa vama, koji sedite ispred tv i gledate to i posle komentarišete na mestu kao što je ovo? ... ha, sad se vidi sad se zna ... he he he ...

Ali, oni su znali kakav je to šou kad su se prijavljivali, naravno da će gledaoci njihovo ponašanje komentarisati, ocenjivati, kritikovati - to je cena koju plaćaju javne ličnosti, a njihov cilj je, pretpostavljam, da postanu javne ličnosti.

Salglasan sam ovde navedenim tezoma, i proširio bih samo... da je ova javna predstava jasna slika duhovnog stanja i dominantnog kulturnog obrasca. Ono što vidimo u VBu je samo rezultat vladavine najjačeg medija na svetu -sam koncept pomatranja različitih ljudi koji su "osuđeni" da žive zajedno, postoji još u "Iza zatvorenih vrata", s' tim što se junaci nalaze u paklu, dok su, u rialitii programu - pred kamerama.
Ono što ljude zanima su interakcije ljudi u takvim okolnostima i zbog toga, zasad, nisam strog prema onima koji gledaju VBa.Računam na njihov benigni voajerizam koji želi običnu TV zabavu.
Najveće muke licenciranih producenata su kako animirati publiku, a onda i aktivno ih uključiti da "odlučuju", a to jeste PERFIDNO i na to je UGBR sasvim lepo stavila strelicu .

Ako pristajemo da pratimo ovakvu emisuju, da li smo onda svi medijski prostituisani?
Ne na isti način, ok, ali ne gledaju svi VBa, a opet imaju svoj komentar...i njega daju ljudima koje ne poznaju, dakle ne znamo ko tu koga poznaje, na primer lično. To je samo pretpostavka, HE, HE BE
:lol:

tarabica:
Ali, oni su znali kakav je to šou kad su se prijavljivali, naravno da će gledaoci njihovo ponašanje komentarisati, ocenjivati, kritikovati - to je cena koju plaćaju javne ličnosti, a njihov cilj je, pretpostavljam, da postanu javne ličnosti.
Vrlo je verovatno da su i ochekivali komentare tipa "vidi joj se po ochima da je neopisivo glupa", ali to ne opravdava onog ko takav komentar daje.

Nemojte pogreshno da me shvatite...ko oce nek gleda nemam nishta protiv....ja sam od sveg srca pokushao bar pola sata da bi imao tek neki "materijal" da kritiqujem...ali nisam izdrzao ni 5 minuta toliko me smorilo...jezivo...dosadno yebote.....one klinke neshto pevale,neki zeshtji narodnjak.....onda vidim tu neqi tipovi ko prodavci s buvljak na NBG....pa neka baba....ma strah me bilo i da ih slusam kad sam ih vodeo....kad menjam kanale notju vidim prikazuju ih dok spavaju valjda....da sam josh dokoniji mozda bih tada pratio da vidim ko ce pre da prdne...to bi biJo highlight.

LePiaf:
Vrlo je verovatno da su i ochekivali komentare tipa "vidi joj se po ochima da je neopisivo glupa", ali to ne opravdava onog ko takav komentar daje.

Ма, нема шта да оправдава.....за сваку стоку има одговарајућих помија! Оћу рећи (није ми намера да вређам нити да звучим оштро): за сваку робу се нађе одговарајући купац!
Саме су одабрале да изађу на тржиште, знале су који слој ће их конзумирати и на који начин! Знале су која је цена такве ''славе'' и који су домети: ''Свет'', ''Курир'' и ''Скандал''!
Некоме је то врх, човече, појавиће се њена полугола слика одмах поред Цециног целулита! Јееее....

Danas ja stojim pred kioskom chekajuci svoj red da se snabdem izvesnom prehrambenom galanterijom i blejim po novinama... Kad ono naslov:

Jelenin tata:
"MOJE DETE IMA TETOVAZHU?"

DA, matori!!!
Uradila je tattoo odmah posle abortusa!

Shta "kog abortusa"?

***** ti i novine i one koji ih chitaju.

Miki mi se sve vise svidja. Danas sam ga gledala u Poligrafu na B92 i odusevio me svojim stavovima. Tip je veoma inteligentan i elokventan. A ona Dragana mi bas ide na zivce, kako spopada onog tipa Ivana. Fino se vidi da je coveku neprijatno od njenog otvorenog nabacivanja, a ona se jos cudi kad ju je otkacio, pa sad pravi neukusne komentare na njegov racun. On jeste veoma zatvoren i tezak, ali nije ona riba tog kalibra da ga moze smotati.

Ja bih u kuci ostavila Bana i Bensedinu da im pojedu dzigericu... :twisted: :twisted:
Nervira me Jelena (kalkulator :evil: ) i Ena-pomocnik :roll: :-( !Marko je prevejan :twisted: ..ide od jedne do druge devojke samo da ne bi bio nominovan..prvo Daca,sad Ena..koja je sledeca?
Maja ima svojih ispada,ali mi se dopada ..ono za Bensedinu je bilo :lol: :lol:
Bosanka mi je slatka,onaj Ivan je mnogo sladak,al`decku nesto fali-definitivno!
Ne svidja mi se sto ne zna sta hoce :shock: :confused: ...Nikola je posandrcao otkad nema Mikija. :-|
Miki-LEGENDA! :D :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back