gigule
Poznat
- Poruka
- 7.261
pa što nisi pazio :razz:bundeva:ma pusti ih gigo, sve zatrudnese![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa što nisi pazio :razz:bundeva:ma pusti ih gigo, sve zatrudnese![]()

gigule:ne morališem ja o samom vb niti o ljudima koji su tamo ...zabole me žešće za njih.
meni su zasmetali ... ajde nazvaću to tako ... komentari o ljudima koji su vama potpuno nepoznati... dakle način kako to neki ovde rade, je za mene strašan ... ništa više. dakle samo primećujem ...
i nešto mislim, da li se ovi iz vb cirkuzaju što bi rekao miki, sa onim nesrećnicima u kući ili i sa vama, koji sedite ispred tv i gledate to i posle komentarišete na mestu kao što je ovo? ... ha, sad se vidi sad se zna ... he he he ...

bundeva:zamisli, djuze, sve ih ..khmm...i jos im uzmem 100000 evra...kako bi popizdele![]()

BUKI FOREVR IN MAJ HART!bundeva:a ko ce se secati mene kad nisam ni ucestvovao?
Vrlo je verovatno da su i ochekivali komentare tipa "vidi joj se po ochima da je neopisivo glupa", ali to ne opravdava onog ko takav komentar daje.tarabica:Ali, oni su znali kakav je to šou kad su se prijavljivali, naravno da će gledaoci njihovo ponašanje komentarisati, ocenjivati, kritikovati - to je cena koju plaćaju javne ličnosti, a njihov cilj je, pretpostavljam, da postanu javne ličnosti.
LePiaf:Vrlo je verovatno da su i ochekivali komentare tipa "vidi joj se po ochima da je neopisivo glupa", ali to ne opravdava onog ko takav komentar daje.
bundeva:(i ceca ima celulit? :? ma znao sam da nema zene koja nema bar malo celulita)

pa vidi joj se, i sta sad mi tu mozemo, nismo mi krivi sto je oci odaju..LePiaf:Vrlo je verovatno da su i ochekivali komentare tipa "vidi joj se po ochima da je neopisivo glupa", ali to ne opravdava onog ko takav komentar daje.

) i Ena-pomocnik