pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.844
Moje oči nisu merodavne i opšteznajućeOzb? Možda bi trebalo uvesti 'dedicu' kao termin, pa bi više aplicirali za ta mesta.
Dođi djedici itd
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moje oči nisu merodavne i opšteznajućeOzb? Možda bi trebalo uvesti 'dedicu' kao termin, pa bi više aplicirali za ta mesta.
Dođi djedici itd
Ali plave su, to je mnogo značajnije od općeznajstvujuščenostiMoje oči nisu merodavne i opšteznajuće
Zašto lažešUstaj Momčilo, ubili Šojgua!
A dobro zvuči pa da te trgnem malo.Zašto lažeš
Šta znam, on je sad nebitan, ne bi se čovek ni obradovao mnogo, kao da se raduješ Mengeleovoj smrti 69e.A dobro zvuči pa da te trgnem malo.![]()
Kako volim tvoje komparacije.Šta znam, on je sad nebitan, ne bi se čovek ni obradovao mnogo, kao da se raduješ Mengeleovoj smrti 69e.

Ne znam da li je Mengy bio živ tad, znam da je preživeo WW2Kako volim tvoje komparacije.![]()
Živeo punim plućima do 79e.Ne znam da li je Mengy bio živ tad, znam da je preživeo WW2
Ne znam. Na kojoj više ličite možda?
Pa ovo je facijalna ekspresija zgađenosti, možda je ona prikladnija za KrižuNe znam. Na kojoj više ličite možda?
Užas. Stavii mekog dobrog frajeraPa ovo je facijalna ekspresija zgađenosti, možda je ona prikladnija za Križu
Vlada je neuporedivo veći frajer od mene itdUžas. Stavii mekog dobrog frajera
DokažiVlada je neuporedivo veći frajer od mene itd
morala sam da ga obrišem - kvari mi ugođaj uz kafu
Zamisli tek da sam sebe okačio, bilo bi:morala sam da ga obrišem - kvari mi ugođaj uz kafu
to se ne zna, a i ne mora da se znaZamisli tek da sam sebe okačio, bilo bi:
To ti kažemto se ne zna, a i ne mora da se zna