момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.995
evo ovde ju je neka organizacija za animalna prava uposlila
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li lekara na temi ? Neko?opet sam nesto zimogroziv u zadnja dva, tri dana, pa dokle maiku van yeben
Tebe čekamIma li lekara na temi ? Neko?
Tu sam.Ima li lekara na temi ? Neko?
Ća je ovo, ne želim da mi algoritam izbacuje još Džipsi Kruzera ako kliknem
Mizogini sadržajĆa je ovo, ne želim da mi algoritam izbacuje još Džipsi Kruzera ako kliknem
Dosta je Fuentesa za ovu dekaduMizogini sadržaj
Preuzmite , kolegaTu sam.
Ništa, u konkretnom slučaju predlažem krštenje.
Umreh dok se vi ne dogovorite ko je lekarPreuzmite , kolega
Šta se dešava?Umreh dok se vi ne dogovorite ko je lekar
Ma ništa, samo zimogrožje, malo prođe pa se tu i tamo pojavi, vatra koja se s mjerom pali i gasi itdŠta se dešava?
Groznica , a temperatura nije povišena?Ma ništa, samo zimogrožje, malo prođe pa se tu i tamo pojavi, vatra koja se s mjerom pali i gasi itd
Pa nije, samo mi toplotni val prostruji kroz grudi povremeno. Treba napomenuti da sam pre 2 nedelje bio regularno bolestan, verovatno grip, 3-4 dana temperature i to.Groznica , a temperatura nije povišena?
ta senzacija koju opisuješ - da li uključuje bol, otežano disanje ?Pa nije, samo mi toplotni val prostruji kroz grudi povremeno. Treba napomenuti da sam pre 2 nedelje bio regularno bolestan, verovatno grip, 3-4 dana temperature i to.
Pa ne, normalno dišem, nemam bol, samo onako kao neki trnci, šta znamta senzacija koju opisuješ - da li uključuje bol, otežano disanje ?
Toplina ili trnjenje? odluči sePa ne, normalno dišem, nemam bol, samo onako kao neki trnci, šta znam
Pa i jedno i drugoToplina ili trnjenje? odluči se
Ne znam šta ti je - ovako napamet. Mora pregled.Pa i jedno i drugo
Mislio sam da izvadim krv u ponedjeljak za početakNe znam šta ti je - ovako napamet. Mora pregled.