prsho
Veoma poznat
- Poruka
- 14.470
Po mogucstvu na TerazijeGdje robija, na Senjaku?
Muke žive![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po mogucstvu na TerazijeGdje robija, na Senjaku?
Muke žive![]()
Uopa, konačno će malo i kolosek 1 imati čime da se hrani neko vremeOd Dovlatova sve što mi je došlo pod ruku, Sali Runi, Tišma...
Sad čitam od Vladimira Kaminera knjigu o ruskim piscima, forma zanimljive biografije.
To su te splačinetine, provedu karijeru praveći granicu između naroda, kenjajući kako je samo BG problem, a kada dođe gusto, pravac BG.Po mogucstvu na Terazije
Sverceri oruzijaMoraš me podsetiti ko je gospodin
Ovaj narod treba jebati etc
A Slobo morao robijati za sve njih...pihTo su te splačinetine, provedu karijeru praveći granicu između naroda, kenjajući kako je samo BG problem, a kada dođe gusto, pravac BG.
Ovaj narod treba jebati etc
Aha, ustvari ovo su tri različita čoveka. Znaš da je moj deda rekao mom ocu kad je počeo rat '**** te Kučan', nakon što je ovaj izrazio sumnju u pogledu intervencije JNA u Sloveniji
Imam i ambiciozan plan do kraja godine, Čitač (ovo samo da bih uporedio sa onom knjigom iz kluba čitalaca, koja stvarno nije dobra), Život Arsenjeva, Tvoj sin Haklberi Fin, Ljubav u doba kolere, Krvava žetva...imam negdje spisak, ali i ovo je dosta iz glave.Uopa, konačno će malo i kolosek 1 imati čime da se hrani neko vreme
Tri razlicita covjeka Ali iz jedne iste partije iznedreni KPJ...vidis I moj deda demonstrativno ugasio tu sjednicu skupstine kada je slovenacko rukovodstvo krenulo u odcepljenjeAha, ustvari ovo su tri različita čoveka. Znaš da je moj deda rekao mom ocu kad je počeo rat '**** te Kučan', nakon što je ovaj izrazio sumnju u pogledu intervencije JNA u Sloveniji
Barem ces moci prilaziti studenticama knjizevnosti s ponosomImam i ambiciozan plan do kraja godine, Čitač (ovo samo da bih uporedio sa onom knjigom iz kluba čitalaca, koja stvarno nije dobra), Život Arsenjeva, Tvoj sin Haklberi Fin, Ljubav u doba kolere, Krvava žetva...imam negdje spisak, ali i ovo je dosta iz glave.
Imao sam u planu, ali sam u međuvremenu odgledao film pa mi je želja zgasnula, čisto sumnjam da ću nešto propustit, ne cenim Šlinka osobito.Čitač ,
Ako voliš opise poput 'i to proljetno cvijeće ranojutrenim kapljicama orošeno, a u Ivanu život se buđaše i natenane uzizaše' i tako celu knjigu, bez pauze, onda će ti biti zanimljivoŽivot Arsenjeva,
Ovo sam čitao dosta kasno, pa mi je bilo dosadno jer je očigledno namenjeno za tinejdž uzrast.Tvoj sin Haklberi Fin,
Možda bolje od Markesa nešto drugo, ako već nisi, npr. Pukovniku nema ko da piše ili Hronika najavljene smrti. Dobro, i Sto Godina Samoće.Ljubav u doba kolere,
Kažem ti, knjiga je bila bum, predstava takođe.Imao sam u planu, ali sam u međuvremenu odgledao film pa mi je želja zgasnula, čisto sumnjam da ću nešto propustit, ne cenim Šlinka osobito.
Uh...ali dobro, šta sad.Ako voliš opise poput 'i to proljetno cvijeće ranojutrenim kapljicama orošeno, a u Ivanu život se buđaše i natenane uzizaše' i tako celu knjigu, bez pauze, onda će ti biti zanimljivo
E nisam to znaoOvo sam čitao dosta kasno, pa mi je bilo dosadno jer je očigledno namenjeno za tinejdž uzrast.
100 godina sam pročitao, kao i 12 hodočasnika, ali Ljubav u doba kolere je valjda neki must, pa neka tako i bude.Možda bolje od Markesa nešto drugo, ako već nisi, npr. Pukovniku nema ko da piše ili Hronika najavljene smrti. Dobro, i Sto Godina Samoće.
Kofer, Zanat, Kompromis, Zona, Puškinova brda, Naši, Strankinja, Filijala.Šta si od Dovlatova? Probaj i onog majmuna Limonova, nije tako spisateljski nadaren, ali ima zanimljiv narkomanskih i gej epizoda u Njujorku. Isto, od Rusa npr. Aleksej Saljnikov 'Petrovi u Gripu i oko njega', to je 1000/10
E moj pršo dobri, ti i dalje imaš tu vrstu entuzijazma.Barem ces moci prilaziti studenticama knjizevnosti s ponosom
Od očevog izražavanja sumnje glede genocida kojeg je JNA sprovodila do mog autošovinizma, kratak je putBaš mi je nekako toplo oko srca kada vidim kako su vam familije napušavale Slovence u ril tajmu.
Da ne ulazimo sad u to šta se vama posle desilo.
Kofer je pišanje, sećam se opisa tih ruskih lobanja, cerekao sam se na svakih nekoliko pasusaKažem ti, knjiga je bila bum, predstava takođe.
I film, na kraju krajeva.
A moj prvi susret sa njim je Žena na stepenicama, a sigurno se sa njom ne bi mogao proslaviti.
Uh...ali dobro, šta sad.
Kad sam prešao Albaniju, i to ću nekako.
E nisam to znao
Ok, razmotriću, mada sam i čitajući Sali Runi vratio one studentske dane, koji su isto poprilično iza mene, pa što da ne i tinejdž dane da je posjetim.
100 godina sam pročitao, kao i 12 hodočasnika, ali Ljubav u doba kolere je valjda neki must, pa neka tako i bude.
Kofer, Zanat, Kompromis, Zona, Puškinova brda, Naši, Strankinja, Filijala.
Onda se dohvatih Dobičanina i Grada En, nemoguće je da 100 stranica može tako da izmori.
Hvala na preporukama (ma puši *****), pribilježeno.
Apsolutno, nekako bih volio da mi je on lično čita, kapiram da bih se tek onda hvatao za stomak.Kofer je pišanje, sećam se opisa tih ruskih lobanja, cerekao sam se na svakih nekoliko pasusa
Imaš njegovu biografiju, Dovlatov i Okoliš, od Genisa, tu vidiš da je jedan od onih ljudi što je u stanju da kaže nešto smešno, a da zadrži poker faceApsolutno, nekako bih volio da mi je on lično čita, kapiram da bih se tek onda hvatao za stomak.
1995. године Едуард Лимонов је објавио „Црну листу народа”, у којој говори да су Хрвати, Чечени, Ингуши, Летонци и Чеси, злочиначки народи, због чега је против њега била поднета кривична пријава.