Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 34.451
Da svaki dan sanjam o tome kako specijalci pendreče hrvatske veterane i da ste stvarno nemogući kao narod, da vam Isus vodi državu, hapsili bi ga za par mjeseci.Ća si rekal?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da svaki dan sanjam o tome kako specijalci pendreče hrvatske veterane i da ste stvarno nemogući kao narod, da vam Isus vodi državu, hapsili bi ga za par mjeseci.Ća si rekal?
Zna gospodin Prknočin u čemu je tajna. Ne postoji srbomrzac i Ustaša koji više mrzi Srbiju od bilo kog srbijanskog nacionaliste.Da svaki dan sanjam o tome kako specijalci pendreče hrvatske veterane i da ste stvarno nemogući kao narod, da vam Isus vodi državu, hapsili bi ga za par mjeseci.
Zanimljivo, ja identično mislim za Hrvatsku, da ne postoji četnik takvog kalibra koji je u stanju raditi na štetu Hrvatske kao ustaškobraniteljski ološ.Zna gospodin Prknočin u čemu je tajna. Ne postoji srbomrzac i Ustaša koji više mrzi Srbiju od bilo kog srbijanskog nacionaliste.
Drugim riječima, osobe tamnije boje kože ugledale Nike patike, pri čemu ih je preplavila njihova afrička genetika, pa su ovog nesretnika doma poslali bosonogog.Istog dana je, oko 22 sata u Susedgradu u Ulici Milana Rešetara, nekoliko mlađih počinitelja uz verbalnu prijetnju maloljetniku otuđilo odjevne predmete. Nakon toga su pobjegli. Materijalna šteta iznosi više desetaka eura, objavila je policija.
https://www.index.hr/mobile/vijesti...x_ref=naslovnica_najnovije_m&index_tid=767893
Drugim riječima, osobe tamnije boje kože ugledale Nike patike, pri čemu ih je preplavila njihova afrička genetika, pa su ovog nesretnika doma poslali bosonogog.
Kako je pazio da se ne dira u RuSSiju.
Da, u suprotnom bi bio pun mjesecKako je pazio da se ne dira u RuSSiju.
![]()
Znači ja ništa?Kad budem pravio svoju utopiju, jedino će ljudi sa pomenutih meridijana dobiti pozivnice, nema svrhe tragati van polarnog kruga
Ti i ja ćemo već uveliko biti na Svalbardu, odakle ćemo i praviti jutopiju.Znači ja ništa?
![]()
![]()
![]()
Znaš da tamo ima Rusa?Ti i ja ćemo već uveliko biti na Svalbardu, odakle ćemo i praviti jutopiju.
Pogledajte prilog 1779995
Samo ovakvu vrstu ćemo uzgajati
Znam, zato se i savetuje posedovanje oružja, a ne zbog umiljatih medvedićaZnaš da tamo ima Rusa?
Vulesija konačno pustio miliciju da mariše.
jel si ti bese za nacizam?Vulesija konačno pustio miliciju da mariše.
Ima moj glas ako nastavi.
Dzizs krajst momoa.Ti i ja ćemo već uveliko biti na Svalbardu, odakle ćemo i praviti jutopiju.
Pogledajte prilog 1779995
Samo ovakvu vrstu ćemo uzgajati
Ne sviđaju ti se moja crvenooka dječica?Dzizs krajst momoa.
Ne ne divna su. Jel setaju nocu?Ne sviđaju ti se moja crvenooka dječica?
naravno, polarna noc im je omiljeno godisnje dobaNe ne divna su. Jel setaju nocu?
Dzizs momozesnaravno, polarna noc im je omiljeno godisnje doba