- Poruka
- 85.633
Jel znas fakt da tokom BLM protesta jedino sto nije poharano su knjizare u trznim centrimaMislim da je deo problema što nisu napisali na kutiji da je za poklanjanje

Obojeni postuju pisanu rec !

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel znas fakt da tokom BLM protesta jedino sto nije poharano su knjizare u trznim centrimaMislim da je deo problema što nisu napisali na kutiji da je za poklanjanje
Volio bih toj gospođetini stisnuti igračku@момоа , pogledaj što moja sestrična naručuje s neta.
https://forum.krstarica.com/threads/sta-vas-je-nasmejalo-danas.901305/page-516#post-51491290
Ali ta žena...Volio bih toj gospođetini stisnuti igračku
Znaš li za Things to do in Denver when you're dead? Tamo ima ona Fairuza Balk, koja glumi neku ludu prostitutku, ovako je promućurna i velikodušna, ali incidentna i stalno pravi neka sranja. Sad dok čitam ovaj opis setih se nje.Ali ta žena...
Najgore od svega je to što bi ti da zatreba krv dala, stvarno je duboko u sebi dobra, ali što zna ispasti blesava, to svijet nije vidio.
I onda je ljudi izvaljaju i iskoriste.
Par puta sam stvarno želio uzeti kolac za pomidor i nalupati je kao vola u kupusu... za njeno dobro, da bude ne plava, već crna od batina.
Evo, skočio mi tlak na 300 dok ovo pišem, zbog toga što sam se sijetio svih gluposti koje je radila i još uvijek radi, mogu misliti kako je njenim materi i ćaći, koji su u trećem Franjevačkom redu i kojima je i Torquemada bio preumjeren.
Još oni za 90% stvari ni ne znaju.
Ako već želiš katolički hardcore, što misliš o Kartuzijancima?Franjevači red? Meni je vlažni san da se zamonašim negde na jugu Francuske u nekom katoličkom samostanu.
Da... to bi mogla biti ona... budaletina kakvu je teško naći nadugo i naširoko.Znaš li za Things to do in Denver when you're dead? Tamo ima ona Fairuza Balk, koja glumi neku ludu prostitutku, ovako je promućurna i velikodušna, ali incidentna i stalno pravi neka sranja. Sad dok čitam ovaj opis setih se nje.
Da... to bi mogla biti ona... budaletina kakvu je teško naći nadugo i naširoko.
Hvala za filmić, pogledat ću sigurno. Uvek su me ložili katolički samostani, još od Imena Ruže. Ovi naši zilotski su previše nekako... mračni, kao da si došao u Filisteju u prvom veku, takav osećaj imaš.Ako već želiš katolički hardcore, što misliš o Kartuzijancima?
Bratić je izrazio želju provesti dva tjedna u njihovom slovenskom samostanu, odbili su ga, vrlo kulturno, ali su ga odbili.
Uz naznaku da ukoliko se želi zarediti, spremni su ponovo razmotriti njegovu prijavu.
Najbolje što nisu ništa gori od katoličkih revnosnika.Ovi naši zilotski su previše nekako... mračni, kao da si došao u Filisteju u prvom veku, takav osećaj imaš.
Da, ustvari nije problem što su oni ziloti, nego što je zilotizam skopčan sa velimirovićevskim nacističkim svetosavljemNajbolje što nisu ništa gori od katoličkih revnosnika.
U hiperčetnički, ultranacionalistički Hilandar ne bi ni mrtav, ali ima jedan od samostana na Svetoj gori, po hierarhiji pri samom dnu, taj je opušten i prima često svakog putnika, namjernika.
Uglavnom tamo završavaju bivši protestantski popovi iz Jamerike.
Možemo se tamo naći i zajedno guliti krumpir u kuhinji, daleko od hiperpravoslavnog narativa.
Ne znam mu sad ime.
joj brateee...Da, ustvari nije problem što su oni ziloti, nego što je zilotizam skopčan sa velimirovićevskim nacističkim svetosavljem
Od milja ih zovemo naci ćaci svetosavcijoj brateee...![]()
ziloti su ti mnogo kompleksniji od ćacija.... nikad ne sudi na prvu loptu spoljasnjostiOd milja ih zovemo naci ćaci svetosavci
Kako je Marlone, ća ima?
Ne mislim na konkretan monaški zilotski red, nego kololvijalno na tu zilotsku osobinu preterano konzervativnog pridržavanja za manastirski tipik i sl, koja je najviše izražena u ortodoksnom kršćanstvu.ziloti su ti mnogo kompleksniji od ćacija.... nikad ne sudi na prvu loptu spoljasnjosti
Gledao sam neke scene iz Yellowstone, ispada da tamo žive krvoločne, kaubojske sekte.Pogledajte prilog 1778328
Evo ti jedan mali hint iz Montana Story, sad sam počeo gledati
@Jugoslav Čvarak
Gde, u Montani? Pa zar zbog toga i ne želiš da odeš tamoGledao sam neke scene iz Yellowstone, ispada da tamo žive krvoločne, kaubojske sekte.
Ne znam, sotoniziraju te ljude tamo.
![]()