Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 33.304
Tamo dolaze turisti... da gledaju "divljake", a ja ne želim da itko dolazi.Gde, u Montani? Pa zar zbog toga i ne želiš da odeš tamo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tamo dolaze turisti... da gledaju "divljake", a ja ne želim da itko dolazi.Gde, u Montani? Pa zar zbog toga i ne želiš da odeš tamo
Pogledaj film, nije loš, pejzaži su nikad bolji, sve vreme je vetrovitoTamo dolaze turisti... da gledaju "divljake", a ja ne želim da itko dolazi.
Vjerujem, ali nije mi jasno zbog čega tamo te ljude prikazuju kao neke slomljene gubitnike.Pogledaj film, nije loš, pejzaži su nikad bolji, sve vreme je vetrovito
Kako misliš da neki štovatelj Belze'uva sa istočne ili zapadne obale razumije plemenite motive nekoga ko se odlučio da živi na mestu oko kojeg ne postoji ljudsko biće u radijusu od 100km?Vjerujem, ali nije mi jasno zbog čega tamo te ljude prikazuju kao neke slomljene gubitnike.
Taj dio mi ne ide u glavu, kao da tamo sve odreda žive naoružani, agresivni, depresivci.
Kako si ovo lijepo napisao.Kako misliš da neki štovatelj Belze'uva sa istočne ili zapadne obale razumije plemenite motive nekoga ko se odlučio da živi na mestu oko kojeg ne postoji ljudsko biće u radijusu od 100km?
Jesam, ali tamo kada zapucaš na nekog nesretnika koji ti je zalutao na posijed, ideš u zatvor.Je l' si razmišljao o unutrašnjosti države Njujork, tamo je priroda skoro jednako lepa
Da, zakone im kroje ovi downtown-aKako si ovo lijepo napisao.
Jesam, ali tamo kada zapucaš na nekog nesretnika koji ti je zalutao na posijed, ideš u zatvor.
![]()
Pa ne mogu ništa kad stvarno super radi.To jeste veliki grijeh, ali ne i neoprostiv. 10 Hail Marys will do the work.
Moraš se boriti protiv porodičnog nerasističkog nasleđa, u suprotnom ćeš postati dobar čovek poput ocaPa ne mogu ništa kad stvarno super radi.
https://www.facebook.com/share/p/1LobLANdhc/Pa ne mogu ništa kad stvarno super radi.
Ne pušta me unutra, nemam FB.
Ne pušta me unutra, nemam FB.
Pevi put čujem, ali sudeći po fizionomiji, prava Belzebubovka.Imam još jednu preporuku za tebe, naime, da l si čuo za redateljku Kelly Reichardt?
Ima sjajne filmove, ako si gledao Wendy and Lucy npr
Gledao sam nekom prilikom taj trailer:pogledaj nakon toga Certain Women, to ti je smesteno u Belgradeu (Montana)
Pazi, država koja je površinski veća od Njemačke, a ima stanovnika manje nego BG vjerojatno nije laka za život.Gledao sam nekom prilikom taj trailer:
Ne želim da Montana izgleda ovako.
Ispada da su tamo sve odreda do zuba naoružani, depresivni, slomljeni luđaci.
![]()
Ća si rekal?Obrisali mi poruku.