Kafić Bife Doris

Vjerujem, ali nije mi jasno zbog čega tamo te ljude prikazuju kao neke slomljene gubitnike.
Taj dio mi ne ide u glavu, kao da tamo sve odreda žive naoružani, agresivni, depresivci.
Kako misliš da neki štovatelj Belze'uva sa istočne ili zapadne obale razumije plemenite motive nekoga ko se odlučio da živi na mestu oko kojeg ne postoji ljudsko biće u radijusu od 100km?

Je l' si razmišljao o unutrašnjosti države Njujork, tamo je priroda skoro jednako lepa

Kako misliš da neki štovatelj Belze'uva sa istočne ili zapadne obale razumije plemenite motive nekoga ko se odlučio da živi na mestu oko kojeg ne postoji ljudsko biće u radijusu od 100km?
Kako si ovo lijepo napisao.

🥰
Je l' si razmišljao o unutrašnjosti države Njujork, tamo je priroda skoro jednako lepa
Jesam, ali tamo kada zapucaš na nekog nesretnika koji ti je zalutao na posijed, ideš u zatvor.

😟

Ne pušta me unutra, nemam FB.
FB_IMG_1756742536630.jpg

Gledao sam nekom prilikom taj trailer:

Ne želim da Montana izgleda ovako.
Ispada da su tamo sve odreda do zuba naoružani, depresivni, slomljeni luđaci.

😟
Pazi, država koja je površinski veća od Njemačke, a ima stanovnika manje nego BG vjerojatno nije laka za život.

U ovom filmu pojavljuje se i neka lezba sa ranča koja pokušava da kresne Kristen Stewart, međutim SPOILER ALERT ne uspeva

Back