Ganfajter
Stara legenda
- Poruka
- 84.915
sta je to u ljudima koji drkaju cak i na privid najmanje moci koje se ni mravi ne plase :O
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jbg izbegavam komentirati izgled forunasha nismo birali Kako cemo se roditi...glede forumashica njima znas svakako da nije izgled najbitnije kod forunasha vec kinta a nadasve pitanje a cime se bavis imas li kakvoga utjecajaja mislim da bi ovaj bio lepsi da je pijani vepar umetnuo glavu u besnu lisicu vanbracno![]()
brale nemoj nikad nigde niti jednoj zeni da polazes racune <3A jbg izbegavam komentirati izgled forunasha nismo birali Kako cemo se roditi...glede forumashica njima znas svakako da nije izgled najbitnije kod forunasha vec kinta a nadasve pitanje a cime se bavis imas li kakvoga utjecaja
E da si reko placas bilo bi mi laksebrale nemoj nikad nigde niti jednoj zeni da polazes racune <3
pa i toE da si reko placas bilo bi mi lakse
umesto da gledas mercedese :OKonacno sam se odvukla do Stutgarta - zgrada operePogledajte prilog 1739692
Ovde 13 stepenija izmerih 41 u hladu
sirotinja... nema ni za leto...Ovde 13 stepeni
Ima neki muzej porsea tu negdeumesto da gledas mercedese :O
salim se loma, kad tjes dotji da idemo na sladoliz i tjutimo dugoooo, ne skreci pogled ka lizuIma neki muzej porsea tu negde
Imam odmor u julu, al ne znam dal cu do Bgkad tjes dotji
Iskr, volela bih da odem do Hamburga nekad, tamo mi je u jednom logoru boravio pradedajel te zanimaju relikti nacisticke proslosti ?![]()
neungamme ?Iskr, volela bih da odem do Hamburga nekad, tamo mi je u jednom logoru boravio pradeda
Cek da proverim kako se zove, imam dokumente iz arhive negdeneungamme ?
Ae na kruzera pa malo po BaltikImam odmor u julu, al ne znam dal cu do Bgmislila sam ovde malo procunjati, nista nisam videla osim ovog sela i danas Stutgarta
To bi bilo superAe na kruzera pa malo po Baltik
bilo bi dobro za tebeTo bi bilo super