момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.419
Eto, sad znate gde sam@момоа, opet si preglasno pustio glazbu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto, sad znate gde sam@момоа, opet si preglasno pustio glazbu.
Ostavio sam komentar i sam sebi stisnuo thumb up:Eto, sad znate gde sam
Ajd kod mene se bar zna da radim prekovremeno za domovnicu, a ti botuješ iz hobija
Mili moj, u kojoj Saveznoj Državi ti sestra živi, koliko godina ima, da li je u braku / vezi?
Otišla je na work&travel, ne živi, al' ja kad odem nešto se ne bih ni vraćao, verovatno ću ostati u ovoj napuštenoj kolibi. Još ako zabodem jednu kosilicu da mogu da putujem kao Alvin Strejt, neće me Srbija vidjet.Mili moj, u kojoj Saveznoj Državi ti sestra živi, koliko godina ima, da li je u braku / vezi?
Vjerojatno MontanaNego... što misliš, kojoj je Saveznoj državi pripala zadnja scena s cestom?
Jedna si od rijetkih osoba za koju bi stajao u redu ukoliko bi ti trebalo krv dati, nadam se da si toga svjestanJoš ako zabodem jednu kosilicu da mogu da putujem kao Alvin Strejt, neće me Srbija vidjet.
Ti i ja bismo verovatno živeli kao Alvin i njegov brat, zaboravljajući razlog zbog kojeg smo posvađaniJedna si od rijetkih osoba za koju bi stajao u redu ukoliko bi ti trebalo krv dati, nadam se da si toga svjestan
Stvarno je preljepo, kao neka Švedska sa planinama i divnim ljudima koji ti se jave dvocijevkomA koja druga ..
Ma ne bi... ne mogu se na na tebe ljutiti...Ti i ja bismo verovatno živeli kao Alvin i njegov brat, zaboravljajući razlog zbog kojeg smo posvađani

Čemu Švedsku upetljavati u taj raj?Stvarno je preljepo, kao neka Švedska sa planinama i divnim ljudima koji ti se jave dvocijevkom
Za mene je Švedska Šangri La, imaju prirodu, večnu zimu, albino žene sa izvorišta bijele rase koje istodobno mogu unositi drva i tipkati kod u Pajtonu.Čemu Švedsku upetljavati u taj raj?
I razularene osobe tamnije boje kože.Za mene je Švedska Šangri La, imaju prirodu, večnu zimu, albino žene sa izvorišta bijele rase koje istodobno mogu unositi drva i tipkati kod u Pajtonu.
Dobro, to jeste falinkaI razularene osobe tamnije boje kože.
Mogao si birati Danski, Island, pa donekle i Norvešku, čak i Finsku s kisikom, Baltičkom primjesom, ali ti si se odlučio za Švedsku... dok bi u Montani zajedno mogli pucati po osobama tamnije boje kože i tamaniti Rocky Mountain Oysters.