Kafić Bife Doris

Zasto ti oni dzentlmeni propali?
jel ti ne kapiras da te ja ignorisem :D
a ako te zanima razlog tome, to je momenat u kome kreces da spletkaris cim si se pojavila nazad na forumu..
sad to samo po sebi je beznacajno za bilo sta ali se radi o jednom od principa na kojima pociva moja stojicka licnost
pa stoga ne zelim da komuniciram sa tobom.

nachi ne komuniciram sa nizim bicima koja obitavaju u sedimentu fokusa moje paznje i bave se spletkarenjem <3

da stvar bude smeshnija dodjes kod forumasice koja mi je bukvalno prijatelj u RL
i krenes da nesto shunjas i funjaris...
i ona mi naravno to kaze jer je legendica a mi legendice se lolimo i tjuvamo i pazimo
i tako dalje, ne guraj kakane pititje u usta i manmese zheno muvo bez glave :D<3

jel ti ne kapiras da te ja ignorisem :D
a ako te zanima razlog tome, to je momenat u kome kreces da spletkaris cim si se pojavila nazad na forumu..
sad to samo po sebi je beznacajno za bilo sta ali se radi o jednom od principa na kojima pociva moja stojicka licnost
pa stoga ne zelim da komuniciram sa tobom.

nachi ne komuniciram sa nizim bicima koja obitavaju u sedimentu fokusa moje paznje i bave se spletkarenjem <3
Kakva pasteta od stete :lol:
Da nemam bolji razlog utopila bih se ravno zbog tebe :heart:

da stvar bude smeshnija dodjes kod forumasice koja mi je bukvalno prijatelj u RL
i krenes da nesto shunjas i funjaris...
i ona mi naravno to kaze jer je legendica a mi legendice se lolimo i tjuvamo i pazimo
i tako dalje, ne guraj kakane pititje u usta i manmese zheno muvo bez glave :D<3
Nemoj da izmisljas. Zaista nije ok.
Sada sam ozbiljna.
Neko te je pogresno informisao.

ne moramo svi ni da se volimo
eto recimo ja momu ne volim zbog radi neoliberalnih i autosovinistickih stavova i delovanja
ali mu ne funjarim za ledjima
jer to nie da kazemo covecanski plemenito i viteshki

@peti ligament

img_1_1749759801816.jpg

Herojska je Svjetla Majska Gora 🇲🇪🇺🇦💛🩵

Back