момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.447
Nisam razumio o čemu svršavaŠto svršava na nemačkom?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam razumio o čemu svršavaŠto svršava na nemačkom?![]()
O seksu ja bih rekla, ali citam samo tekst, nisam pustila mjuzikuNisam razumio o čemu svršava
Kaže da je bi-seksO seksu ja bih rekla, ali citam samo tekst, nisam pustila mjuziku
Sve okej nego ne znam sto finkinja svrsava na nemackomKaže da je bi-seks
Što da ne, kad može Estonac na italijanskom...Sve okej nego ne znam sto finkinja svrsava na nemackom
Bolja je bila ona sa zluradim licem.Ovako me chat gpt vidi kao macku
Pogledajte prilog 1731881
Kae svi treba da se vrnu u pravosljavlje instant@Jugoslav Čvarak šta znaš o novom Papiju? Kako se ti se čini odabir i kako će to utjecat na nas Rvate?
@Jugoslav Čvarak da li si pogledao japanski Pulse (2001)
Nope, siguran sam.The plot follows ghosts invading the living world via the Internet, with two parallel plotlines that eventually converge.
Pogledaj, nemoj da te opis pokolebaNope, siguran sam.
Sad si mi dao ideju.
je l si komentirao nesto na Karleusinom profilu od onda?Sad si mi dao ideju.
Jesam nešto sitno jučer.je l si komentirao nesto na Karleusinom profilu od onda?
jel si dobio bedz najvernijeg fana, ne znam dal toga ima na X-uJesam nešto sitno jučer.
Pogledajte prilog 1735305
Pogledajte prilog 1735306
Onda su mi tu na forimu rekli da riječ deva promijenim u kamila, da je ne bi zbunio, pa sam to napravio.
Ma nisam, malo sam je zapostavio zadnjih dana.jel si dobio bedz najvernijeg fana, ne znam dal toga ima na X-u

jedi nesto da se ugojisŠto svršava na nemačkom?![]()