момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.452
Pretpostavljam da je Taker Glupson po meri
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pretpostavljam da je Taker Glupson po meri
Bolje pogledaj upis koji mi je u međuvremenu srcala Jelena:PAPA Lav XIV. podržao je Ukrajinu i zapadnu inicijativu za 30-dnevno primirje, što je jasan zaokret u odnosu na svog prethodnika Franju, koji je godinama izbjegavao izravno osuditi rusku agresiju.
@Jugoslav Čvarak novi papa neće izigravati Milanovića
ko jos gleda te mlitavce
Je l i dalje u Hiperboreji prebivasDje se dedose pobjedini stovaoci I sljedbenici
Jos uvijek da I rado joj se vracamJe l i dalje u Hiperboreji prebivas
gledas li neke nekretnine na obodima Karlstada?Jos uvijek da I rado joj se vracam
Ma ako budem necega uopce stavljao na ime to ce biti neka tipska brvnara u sumu...a pre ce biti da cu rentati na tipa 99 godina Ili si jednostavno uzeti kampera nekoga i vrteti se dje me nanesegledas li neke nekretnine na obodima Karlstada?
uf, ovo je fantasticno, samo mi malo lici na komunisticko radno naselje, mnogo ljudi, nadji nesto izolovanoPogledajte prilog 1727799
Vidis ovako necega mi je sasvim dovoljno ovo ti je tipski na obodima Vaterna I iskreno pashe mi
A to ti je kamp naselje...dobro Vatern je vece jezero ima na mnogim manjim izolovanij tih kucica ...ma lako cemo za to nego da mi ne jedna svedjanka pa bi lagano...jesam vodio jednu nasu gore na Stavsjo bukvalno smo 3 dana samo naleteli na dvoje ljudi....uf, ovo je fantasticno, samo mi malo lici na komunisticko radno naselje, mnogo ljudi, nadji nesto izolovano
pisas po sebihttps://forum.krstarica.com/threads/sta-bi-bilo-kad-bi-bilo.1029458/post-50954470
sto se mene tice niko jos ovako potanko, a sveobuhvatno, nije promicao istinu o Srbima koliko dragi kolega Urvan Harvatovic
gledamo se !