Kafić Bife Doris

A rado jarane nego jucer bio odje sa nasima jugovicima FB_IMG_1747546163107.jpg

Opet se oko vikendice mota ova mačka, vidim da je nadošla kao bure, reko' brzo će se okotiti, 100%.
Na brzinu sklepah neko sklonište, ali pristojno, uz kuću, računam nema brige.
I eto ti je juče, ušla, taman kad sam na terasi bio, i otpoče.
Prvo živo, drugo mrtvo (nije se ni formiralo do kraja)
I to je to.

Danas je obiđem, ostavim joj hrane, vidim ono jedno mače sve uredno i fino.
Radim nešto oko kuće, gore dolje, kad opet je čujem mjauče, ja tamo, kad još jedno mače, tek što ga je omacila.
Prvi put vidim da mačka između dvoje mačića napravi pauzu od bukvalno 24 sata.
Screenshot-2025-05-18-18-52-51-867-com-miui-gallery-edit.jpg

Inače, moja partnerka tvrdi da ja posedujem jako mnogo mačjih osobina a i generalno sam primetila da gde god da se nađem, vrlo brzo detektujem mačke, one se jave, priđu, pozdrave se.
I sad, jesam ja odrastala sa mačkama, neke su me definitivno i formirale, ali postoji i ta neka priča koju sam čula posredno, od majke, da se istog dana kada sam se ja (prevremeno) rodila, i babina mačka omacila i da je baba bila u fazonu da je to loš "omen" i da će ili dete umreti ili mačići uginuti. E sad, rasplet znamo, ali šta ako su duhovi tih nesrećnih, nedužnih mačića nastavili da žive u meni, u nekoj mačjoj varijanti reinkarnacije?
Ako je tako, svakako se ne bunim, ali možda sam samo počela da ludim.

Opet se oko vikendice mota ova mačka, vidim da je nadošla kao bure, reko' brzo će se okotiti, 100%.
Na brzinu sklepah neko sklonište, ali pristojno, uz kuću, računam nema brige.
I eto ti je juče, ušla, taman kad sam na terasi bio, i otpoče.
Prvo živo, drugo mrtvo (nije se ni formiralo do kraja)
I to je to.

Danas je obiđem, ostavim joj hrane, vidim ono jedno mače sve uredno i fino.
Radim nešto oko kuće, gore dolje, kad opet je čujem mjauče, ja tamo, kad još jedno mače, tek što ga je omacila.
Prvi put vidim da mačka između dvoje mačića napravi pauzu od bukvalno 24 sata.
Screenshot-2025-05-18-18-52-51-867-com-miui-gallery-edit.jpg
Ponekad dođem u iskušenje da pomislim da nisi loš čovjek. Otupljuješ mi oštricu za kolosijek 2.

Inače, moja partnerka tvrdi da ja posedujem jako mnogo mačjih osobina a i generalno sam primetila da gde god da se nađem, vrlo brzo detektujem mačke, one se jave, priđu, pozdrave se.
I sad, jesam ja odrastala sa mačkama, neke su me definitivno i formirale, ali postoji i ta neka priča koju sam čula posredno, od majke, da se istog dana kada sam se ja (prevremeno) rodila, i babina mačka omacila i da je baba bila u fazonu da je to loš "omen" i da će ili dete umreti ili mačići uginuti. E sad, rasplet znamo, ali šta ako su duhovi tih nesrećnih, nedužnih mačića nastavili da žive u meni, u nekoj mačjoj varijanti reinkarnacije?
Zalutala si u maglama mističnog romantizma od kad si u Njemačkoj

tom logikom vodjeni reklo bi se da ti je potreban jedan ozbiljan machor
dakle upitno je !

Back