Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 31.358

Mogao si me zvati na Ravnu goru, a ti me zoveš na jervrejski dernek.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jedno ne mora isključivati drugo
Mogao si me zvati na Ravnu goru, a ti me zoveš na jervrejski dernek.
Hhhmmm...jedno ne mora isključivati drugo
Falafel, Israel, HomosexuelHhhmmm...
Dobro, ali ne da me tamo zavežu za Menoru i žrtvuju Belzebubu.
mozda samo na kriz, kao i Krista sto su etcZnači nabosti će me na Menoru...
![]()
Hhhhmmmm... onda bi umro mučeničkom smrću.mozda samo na kriz, kao i Krista sto su etc
10 upola bolonA rado jarane nego jucer bio odje sa nasima jugovicimaPogledajte prilog 1729450
Ponekad dođem u iskušenje da pomislim da nisi loš čovjek. Otupljuješ mi oštricu za kolosijek 2.Opet se oko vikendice mota ova mačka, vidim da je nadošla kao bure, reko' brzo će se okotiti, 100%.
Na brzinu sklepah neko sklonište, ali pristojno, uz kuću, računam nema brige.
I eto ti je juče, ušla, taman kad sam na terasi bio, i otpoče.
Prvo živo, drugo mrtvo (nije se ni formiralo do kraja)
I to je to.
Danas je obiđem, ostavim joj hrane, vidim ono jedno mače sve uredno i fino.
Radim nešto oko kuće, gore dolje, kad opet je čujem mjauče, ja tamo, kad još jedno mače, tek što ga je omacila.
Prvi put vidim da mačka između dvoje mačića napravi pauzu od bukvalno 24 sata.
![]()
Zalutala si u maglama mističnog romantizma od kad si u NjemačkojInače, moja partnerka tvrdi da ja posedujem jako mnogo mačjih osobina a i generalno sam primetila da gde god da se nađem, vrlo brzo detektujem mačke, one se jave, priđu, pozdrave se.
I sad, jesam ja odrastala sa mačkama, neke su me definitivno i formirale, ali postoji i ta neka priča koju sam čula posredno, od majke, da se istog dana kada sam se ja (prevremeno) rodila, i babina mačka omacila i da je baba bila u fazonu da je to loš "omen" i da će ili dete umreti ili mačići uginuti. E sad, rasplet znamo, ali šta ako su duhovi tih nesrećnih, nedužnih mačića nastavili da žive u meni, u nekoj mačjoj varijanti reinkarnacije?
Ako je tako, svakako se ne bunim, ali možda sam samo počela da ludim.
Vidiš, ja za tebe te nedoumice nemamPonekad dođem u iskušenje da pomislim da nisi loš čovjek. Otupljuješ mi oštricu za kolosijek 2.
Da, kod mene je neupitno da sam dobarVidiš, ja za tebe te nedoumice nemam![]()
To ti je zato što u sebi ne nosiš onaj plamtaj dobrotoljublja kao ja, pa ga nisi u stanju pretpostaviti kod drugog
Negdje duboko u tebi leži iskra dobrote, vodiš se tom pravoslavnom doktrinom.To ti je zato što u sebi ne nosiš onaj plamtaj dobrotoljublja kao ja, pa ga nisi u stanju pretpostaviti kod drugog
Ma jok, kod mene je imaš na svakom ćošku nego ta pretpostavka važi za tebeNegdje duboko u tebi leži iskra dobrote, vodiš se tom pravoslavnom doktrinom.
tom logikom vodjeni reklo bi se da ti je potreban jedan ozbiljan machorInače, moja partnerka tvrdi da ja posedujem jako mnogo mačjih osobina a i generalno sam primetila da gde god da se nađem, vrlo brzo detektujem mačke, one se jave, priđu, pozdrave se.
I sad, jesam ja odrastala sa mačkama, neke su me definitivno i formirale, ali postoji i ta neka priča koju sam čula posredno, od majke, da se istog dana kada sam se ja (prevremeno) rodila, i babina mačka omacila i da je baba bila u fazonu da je to loš "omen" i da će ili dete umreti ili mačići uginuti. E sad, rasplet znamo, ali šta ako su duhovi tih nesrećnih, nedužnih mačića nastavili da žive u meni, u nekoj mačjoj varijanti reinkarnacije?
Ako je tako, svakako se ne bunim, ali možda sam samo počela da ludim.
Ne zajebaj momi, obilježavaš Oluju četiri puta godišnje.Ma jok, kod mene je imaš na svakom ćošku nego ta pretpostavka važi za tebe