adelaidea
Poznat
- Poruka
- 9.255
Za cevape se mora u Stutgart, ali nije proslo dovoljno vremena da se zazelim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jbg tebe Drezden daleko jaro drzi pazarski cevapZa cevape se mora u Stutgart, ali nije proslo dovoljno vremena da se zazelim
Ideš li u Opjeru?To zvuci kao dobra biznis ideja. Nego ja nemam ni vozacku (zezam se za posao vozacice)
Jel izašlo ovo u Srbistan?Vidim da ste u podpunosti zaboravili na blazenogpocivseg Franciska iako je proslo samo tjedan dana ali ja cu ga prizvat u sjecanje
Sumljam a jer ima interesenataJel izašlo ovo u Srbistan?
Pa evo možda moja malenolikost, nadam se da će se Vulkan ili Laguna potruditSumljam a jer ima interesenata
Sram te bilo.Jonjićevci ovog političara nazivaju ‘drugom‘, a on prošao ratne strahote! Bio je i zapovjednik splitskom HDZ-ovcu
Pogledajte prilog 1724072
Ovaj jedan thumb up, dao sam samom sebi.
![]()
Momo, vani se nebo spojilo sa zemljim, kiša, vjetar i tuča udaraju kao nenormalni.Sram te bilo.
Kad budem podizal domovnicu u Vukovar, svratit ću da probam tu čorbu od pečuraka susjedovog psetaMomo, vani se nebo spojilo sa zemljim, kiša, vjetar i tuča udaraju kao nenormalni.
Kako sam sretan da iza garaže nemam više ništa, a ulja je skuhano dovoljno za nadolazeće godine.
O da... kako bi ti je samo začinio...Kad budem podizal domovnicu u Vukovar, svratit ću da probam tu čorbu od pečuraka susjedovog pseta
Bio bi tu u svojstvu šamana, da mi držiš navigacijuO da... kako bi ti je samo začinio...
Bio bi blizu, ali ne da te vadim, već da ti samo uputim toplu riječ da se sukobiš, umjesto da biježiš.
Ne stizem da se organizujem, valjda cu uhvatiti nesto u stutgartu do kraja sezone.Ideš li u Opjeru?
Si bila u Bayreuth bješe?
odi kod mog batau u restorauNe stizem da se organizujem, valjda cu uhvatiti nesto u stutgartu do kraja sezone.
Nisam bila u Bajrojtu, a vol'la bi![]()
sisaj ga cavuljice <3Srećan novi papa svima koji slave