Kafić Bife Doris

Meni je prijatelj u Muenchenu odlične novce zarađivao na noćnim taksiranjima.
Ta njegova firma je praktički simulirala cijelonoćne autobuse, imali su kombije kojima su išli od jedne autobusne stanice do druge i kupili ljude.
Možda je malo opasno, ali kaže da nikada nije imao više para, pa kuću si je praktički isfinancirao.

Ta njegova firma je praktički simulirala cijelonoćne autobuse, imali su kombije kojima su išli od jedne autobusne stanice do druge i kupili ljude.
Možda je malo opasno, ali kaže da nikada nije imao više para, pa kuću si je praktički isfinancirao.
Dok je on gradio kucu ti si zazivao duse i divanio, to ti je prica o tri praseta

Dok je on gradio kucu ti si zazivao duse i divanio, to ti je prica o tri praseta
Ali malo mi se taj posao čini opasnim.
Nego zanimljivo, nitko od nas Jugovića da se otisne na sjever Njemačke, ili Bavarska ili BW.
Nego, drago mi je za Ari da se za početak snašla, vremenom će i neki bolji posao doći, tako je svima u startu, ova jedna koja je iz Hrvstske otišla u Irsku, kasnije završila kao službenica u banci.
Radila je tu po mijenjačnicama, onda je tamo radila za neku banku na ispomoći i na kraju je primili za stalno.

Rainbow_Israel.svg.png

@Jugoslav Čvarak zastava nebeskog Jerusalima!

To zvuci kao dobra biznis ideja. Nego ja nemam ni vozacku (zezam se za posao vozacice)

Back